Ce destin ai, în funcție de ziua nașterii. Numerologia scoate la iveală date uimitoare

Numerologia are, în viața noastră, un rol mult mai important decât ne imaginăm.
Ce destin ai, în funcție de ziua nașterii. Numerologia scoate la iveală date uimitoare

Fiecare dintre noi se naște cu un „cod cosmic” personal, la fel de unic precum amprentele noastre, spune numerologul Kaitlyn Kaerhart. Iată ce destin ai, în funcție de ziua nașterii și ce scoate la iveală numemorologia.

Ce destin ai, în funcție de ziua nașterii. Ce scoate la iveală

Filosoful grec Pitagora a fost unul dintre primii care a popularizat studiul numerelor. El a creat sistemul de numerologie pitagoreică, cel care folosește alfabetul occidental sau latin și numerele de la 1 la 9. Fiecare literă a alfabetului este legată de unul dintre aceste numere.

Numerologia operează pe convingerea că ne alegem zilele de naștere pe baza experiențelor noastre din viețile anterioare. De aceea, cea mai importantă figură din numerologie este numărul tău de viață (care se bazează pe data nașterii). Poate ajuta la dezvăluirea fundației vieții tale și a persoanei care trebuie să devii. Oferă o perspectivă asupra darurilor, punctelor forte, slăbiciunilor, talentelor tale, provocărilor cu care te vei confrunta și, în cele din urmă, chemării tale.

Tot ce trebuie să faci este să aduni cifrele datei tale de naștere, până când ajungi la o singură cifră. Cu excepția situațiilor în care rezultatul tău 11 sau 22, care sunt considerate numere maestru.

Iată ce destin ai, în funcție de ziua nașterii

1. Liderul independent

Cei cu cifra 1 sunt inițiatorii, inovatorii și vizionarii societății. Foarte creativi și intuitivi, cei cu cifra 1 gândesc în mod constant în afara cutiei, rămânând în același timp ascuțiți și concentrați pe obiective.

2. Păstrătorul păcii

Cei cu cifra 2 conduc cu inima la fel de mult ca și cu mintea rațională. „Vântul lent și cursa constantă” ar putea fi unul dintre motto-urile lor. Umili și autentici, cei a căror cifră este 2 sunt cei mai fericiți când îi sprijină pe ceilalți. Parteneriatul și colaborarea sunt, de asemenea, foarte importante prin dragoste sau carieră.

3. Comunicatorul

Sunt cunoscuți ca „numărul strălucirii soarelui”, deoarece persoanele a căror cifră a vieții este 3, sunt animate, excitabile și au o atitudine entuziastă care este foarte contagioasă. Aceștia sunt adevărații iubitori ai vieții. Cifra 3 a fost întotdeauna considerată sacră, așa că dacă cifra ta este 3, misticismul ar putea juca un rol important în viața ta.

4. Constructorul

Cei cu cifra vieții 4 creează sisteme care au un impact pozitiv asupra lor și asupra societății în ansamblu – ei sunt constructorii și profesorii dintre noi. Destinul lor este să obțină un mare succes printr-o muncă neîncetată, grea și provocatoare.

Data nașterii îți arată ce destin ai

5. Călătorul

Persoanele cu cifra vieții 5 sunt aventuroase, vioaie și în căutarea libertății! Dacă aceasta este cidra ta, așteaptă-te să călătorești pe un val cosmic de schimbare și transformare constantă de-a lungul vieții tale. Cei cu cifra 5 sunt cei mai adaptabili dintre toate numerele și mereu pregătiți pentru orice provocare. Călătoria joacă un rol enorm în destinul lor. Ei nu sunt meniți să rămână într-un ingur loc.

6. Responsabilul

Acesta este numărul cel mai centrat pe iubire. Aceștia sunt oamenii care vor merge până la marginea pământului pentru cei la care țin. Scopul lor este să învețe cum să atingă un echilibru între ceea ce dăruiesc și ceea ce primesc și între o casă iubitoare și o viață profesională satisfăcătoare. Au o putere incredibilă și nu se tem să o arate, mai ales când îi protejează pe cei dragi. Dar partea lor umbră este că pot da prea mult din ei înșiși până nu mai rămâne nimic.

7. Căutătorul

Incredibil de privată, călătoria celor care au cifra vieții 7 este adesea una solitară și interioară. Au un dar incredibil de a putea ignora lumea exterioară și de a rămâne concentrați asupra misiunii lor. Ei vor să dețină controlul asupra modului în care ceilalți îi văd și nu doresc ca afacerea lor personală să fie deschisă. Acest lucru poate duce uneori la retragerea sau izolarea lor.

8. Puternicul

Când întâlnești o persoană a cărei cifră a vieții este 8, de obicei o recunoști. Există o energie intensă la aceștia – ei urmăresc în viață să își îndplinească scopurile. Cei cu cifra 8 sunt incredibil de ambițioși și înțeleg puterea perseverenței, fiind orientați către obiective. Cifra 8 este puntea dintre lumea materială și cea spirituală.

9. Umanitarul

Un număr incredibil de transformator și foarte puternic, 9 este cifra filantropilor și a celor conduși de dorința de a da înapoi, de a  oferi. Nu este o cale ușoară, dar nerăbdarea celor cu cifra vieții 9 de a-i ajuta pe alții și de a face lumea un loc mai bun este reală.

11. Psihicul puternic

Persoanele cu cifra 11sunt foarte intuitive. Aceste numere sunt conectate la cosmos și au acces la înțelepciunea antică, universală. Cifra vieții 11 este legată de spiritualitate. Pentru a avea 11, trebuie să fi petrecut multe vieți acumulând înțelepciune și cunoștințe spirituale, notează you.co.uk.

22. Maestrul constructor

Numărul 22 este cel mai puternic număr din întreaga numerologie: este detinat pentru a construi un imperiu care va ajuta la schimbarea umanității în bine. Ei sunt supraveghetorii schimbării și sunt destinați să devină experți în domeniile alese. Ei au cea mai mare capacitate dintre toate numerele de a-și manifesta viziunea în realitate. Iată, așadar, ce destin ai, în funcție de ziua nașterii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
6.2 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Dansatoarea lui Dorian Popa, motivul despărțirii dintre artist și Babs?! Tânăra face lumină în acest...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *