Interviu despre televiziune, secrete de frumusețe și familie cu Oana Turcu, azi, de ziua ei de naștere. Mesajul lui Cristi Brancu o va topi: ”Am primit atât de multă iubire din partea ei”. Exclusiv

Oana, Cristi și fiul lor sunt și colegi la Prima TV, la emisiunea ”Exclusiv VIP cu Cristi Brancu”

În familia vestitului om de televiziune Cristi Brancu este forfotă, căci i se pregătesc mari surprize Oanei Turcu, la împlinirea vârstei de 48 de ani. La ceas aniversar, Oana, care este nu numai o expertă în beauty, ci și prezentatoare tv, ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre familia ei unită, despre munca în televiziune, dar și despre trucurile de frumusețe, la îndemâna oricui. A dat timpul înapoi și și-a amintit și de copilăria de poveste, de Sărbătorile de Iarnă din Iașul natal: ”Găseam bradul de Crăciun gata ornat dimineața, când mă trezeam, părinții mei spunând că l-a adus Moșul în timp ce eu dormeam…”.

Mesaj emoționant din partea lui Cristi Brancu: ”Tudor și cu mine îi dorim câtă bucurie se poate oferi în lume!”

Cristi Brancu o adoră pe Oana Turcu, și nu pierde niciun prilej să îi facă cele mai frumoase și mai sincere declarații de dragoste. I-a transmit un mesaj de suflet și azi, de ziua ei de naștere, prin intermediul Ego.ro:

”Oana este un om așa cum ar trebui să fie o lume întreagă. Am primit atât de multă iubire din partea ei, încât sunt fericit și gata să întorc fiecare clipă cu la fel de multă fericire. Tudor și cu mine îi dorim câtă bucurie se poate oferi în lume. Adică toată”.

Oana ne-a oferit un interviu despre afaceri, familie și televiziune.

Ego.ro: Azi este ziua ta de naștere. Însă, vârsta este doar o cifră din buletin. Care sunt secretele tale de frumusețe? Folosești și produse naturiste, din casă? Ce trucuri la îndemână ne recomanzi?

Mulțumesc pentru urări! Nu simt absolut deloc vârsta din buletin! Asta pentru că sunt activă de dimineața până seara, dar și pentru că nu e zi de la Dumnezeu să nu urmez rutine. Pentru tenul meu, care a fost bombardat de acnee la 20 de ani, produsele cu propolis au făcut și fac o treabă excepțională.

Pentru zilele în care mă răsfăț cu un meniu bun, există creme extraforte, pentru slăbire și împotriva celulitei și a vergeturilor, cu care îmi fac masaj sau un Namol extraforte pentru slăbire, pe care îl aplic în zonele dorite, apoi mă înfășor cu folie de bucătărie, mă îmbrac și continui treaba prin casă, vreme de 40 de minute. Pentru momente de relaxare, am un unt de argan hrănitor pentru corp, consistent, pur, eficient.

Citește și: Valentina Pelinel, dezvăluire emoționantă despre Cristi Borcea: „Este sufletul meu pereche!”. Ce spune despre soțul ei, după 4 ani de căsnicie. EXCLUSIV

Interviu despre televiziune secrete frumusete si familie cu Oana Turcu
Oana, Cristi și fiul lor, Tudor

Tratamente cu efect rapid pentru păr, după pandemia de Covid-19

Ai de foarte mulți ani o linie de cosmetice, fabricată în Italia. Cum merge această afacere în România și care produse se vând foarte bine? Pentru ten, păr, corp. Ai și un magazin sau vânzările sunt exclusiv online?

Sunt 22 de ani de muncă și de excelență în domeniul cosmeticii. Suntem bine. Ne bucurăm să avem zi de zi prietene cliente noi, care apreciază cele 300 de produse și care adoră inovațiile noastre, cum ar fi o gamă cu patru tipuri de acid hialuronic și mucus de melc, o revoluție pentru prospețimea pielii.

Le așteptăm cu drag pe prietenele noastre la show-room-ul din bulevardul Magheru în București, dar și pe online. Eu răspund tuturor întrebărilor primite pe Instagram, Facebook sau pe site. Cele mai populare produse sunt, în ordine, pentru slăbire/celulită/vergeturi, apoi acnee, apoi căderea părului.

După ce s-au îmbolnăvit de COVID-19, foarte multe femei au sesizat că părul a devenit aspru și s-a rărit foarte mult. Ce șampoane și măști pentru păr ne recomanzi? Sunt bune și vechile rețete, de la bunici, cu gălbenuș de ou?

E foarte important să vă interesați ce conțin produsele din spatele unor reclame strălucitoare sau a unor prețuri-bombă. Pentru păr, recomand rutine bio, profesionale, cu produse din Serenoa repens (palmier pitic) sau cu Aloe. Înainte de spălare, un masaj la rădăcina părului cu balsam de rozmarin. Sau tratarea cu o cremă regenerantă Tricoactiva. Sunt bune și tratamentele băbești, dar un produs testat în laboratoare, conceput de specialiști onești, poate fi mult mai util.

Oana, Cristi și fiul lor sunt și colegi la Prima TV, în aceeași emisiune

Ai o carieră de succes în televiziune. Și tu și fiul tău lucrați la emisiunea lui Cristi Brancu, de la PRIMA TV. Cum e să fiți nu numai o familie, ci și colegi de muncă? Care dintre voi este cel mai emotiv?

Este o binecuvântare să putem să ne potențăm unul pe celălalt! A lucra împreună este minunat și doar cei ce se iubesc cu adevărat o pot face. Ne ajutăm unul pe celălalt, dar fiecare are porția lui de originalitate și de muncă. Altfel, cred că orice om creativ are o doză de sensibilitate și de empatie. Toți suntem oameni cărora ne bate inima când vedem o poveste frumoasă. Suntem la fel.

Vorbește-ne despre fiul vostru, Tudor, care e genial, știe la perfecție engleză, îi place să fie în toate cel mai bun. Pare și un bun sfătuitor, un înțelept…

Tudor este un copil foarte creativ! Are personaje despre care scrie povești, le filmează și apoi montează singur pentru YouTube. Nu stă nicio clipă! Pe lângă lecții, face sport. E adevărat, e un copil care spune cuvinte mari și înțelege dincolo de cuvinte. Este minunea noastră și tot ce trebuie să facem este să-l pregătim pentru lumea în care trăim.

Televiziunea ar fi pierdut, după pandemie, în jur 35% dintre telespectatori. De ce a dispărut brusc interesul românilor pentru micul ecran?

Publicul pleacă de lângă orice produs din două motive: altcineva le oferă ceva mai convenabil sau nu se mai regăsesc în ceea ce văd. Online-ul oferă mai multă independență în alegeri, adică exact cum sunt aceste vremuri. Iar când posturile TV oferă mesaje toxice, personaje toxice, manipulare, mesaje false, plecarea e firească.

Citește și: Dragoș Dolănescu tratează depresiile costaricanilor. Cât costă o ședință de terapie: ”Înainte, pacienții mă plăteau în ouă, găini și făină” EXCLUSIV

”Oamenii se despart pentru că nu se cunosc în profunzime când se căsătoresc”

Locuiți la curte, în Mogoșoaia. Ați găsit soluții pentru un consum mai mic de curent și de gaz? Foarte multe vedete au plătit și peste 1.000 de euro lunar. Mulți chiar se tem că dacă își vor pune beculețele de Crăciun, pentru copii, nu vor mai putea plăti factura. Trist…

Și noi am primit facturi mari, nejustificat de mari, dar am reacționat. Am schimbat furnizorul de energie, am pus numai becuri economice, suntem atenți să consumăm mai puțin. La beculețele de Crăciun nu vom renunța, dar poate nu le vom aprinde pe toate.

Tu și Cristi Brancu aveți una dintre cele mai frumoase căsnicii din showbiz. Cum evoluează o relație în timp? S-au înregistrat foarte multe divorțuri și-n show-biz, în pandemie. De ce oamenii se grăbesc să schimbe și nu mai vor să repare o relație?

Oamenii se despart pentru că nu se cunosc în profunzime când se căsătoresc. Apoi își dau seama că au limite pe care nu le pot depăși când relația evoluează firesc. Sau că pur și simplu nu sunt suficient de evoluați ei, ca oameni. De ce nu repară? Din cauza bolilor epocii – orgoliu, slăbiciune, gura lumii…

”Mama și tata sunt îngerii mei păzitori”

Cum erau Sărbătorile de Iarnă în Iașul drag natal, ai păstrat din obiceiuri? Ce sfaturi prețioase ai primit de la mama ta?

Vă spun numai un obicei frumos, care cred că a fost inventat de părinții mei. Găseam bradul de Crăciun gata ornat dimineața, când mă trezeam, părinții mei spunând că l-a adus Moșul în timp ce eu dormeam…Mari emoții în acea noapte pentru mine pentru că știam că trebuie să dorm ca Moșul să vină liniștit să își facă treaba și pentru părinți să nu mă trezesc cumva să văd totul. Mama și tata sunt îngerii mei păzitori. Nu aș fi putut clădi nimic în viața aceasta fără sprijinul și dragoste lor. Mama mi-a oferit tot: iubire, înțelepciune, sfaturi grozave. M-a învățat să gândesc matur în orice situație, să iubesc oamenii sinceri. Să fiu un părinte care trăiește cu patimă orice fapt al copilului său.

Un gând bun pentru cititorii Ego.ro

Dragi prieteni, dragi prietene, iubiți! Iubiți-vă! Trăiți frumos! Construiți! Păstrați-vă frumusețea!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *