Mesajul năucitor postat de Oana Zăvoranu, la 7 ani de la moartea mamei sale: „Eram posedată. Te iubesc și am să repar tot ce am greșit”

Oana Zăvoranu: „Eram posedată și diavolul din mine mă batjocorea”

Scris de: Daoud Andra

31 Oct. 2022

La 7 ani de la moartea mamei sale, Oana Zăvoranu a transmis un mesaj surprinzător pe rețelele sociale. Cele două au fost ani buni în scandal din cauza averii Mărioarei Zăvoranu, însă acum, fiica ei pare să regrete acele certuri. Oana a dat de înțeles că îi pare rău pentru acea perioadă și că ar vrea ca mama ei să o ierte.

Mesajul postat de Oana Zăvoranu, la 7 ani de la moartea Mărioarei

Oana Zăvoranu și mama ei s-au certat ani buni pentru avere. Vedeta a spus lucruri dureroase la adresa celei care i-a dat viață, de-a lungul anilor, până în clipa în care Mărioara Zăvoranu s-a stins din viață. La 7 ani de la moartea ei, Oana pare să regrete suferința pe care i-a produs-o. Actrița a postat un mesaj dureros pe rețelele sociale, în care a spus că îi pare rău și că ar vrea ca mama ei, de acolo de unde este, să o ierte.

„MAMA, TE IUBESC CU INIMA CURATĂ ȘI PLINĂ DE DURERE ȘI TE ROG SĂ MĂ IERȚI DACĂ POȚI, PENTRU TOT CE ȚI-AM FĂCUT ȘI PENTRU TOATE CELE PE CARE ȚI LE-AM GREȘIT. Îți promit că am să repar, cum știu și cum pot eu mai bine, toată suferința pe care ți-am produs-o aici pe pământ, fără să știu ce fac… Am să fac numai lucruri bune și frumoase, de acum înainte, ca să poți fi mândră cu adevărat de mine acolo unde ești.

M-ai făcut din dragoste, m-ai crescut ca pe o Prințesă, în abundență, frumos, iubire și căldură… ție și lui tata vă datorez totul, tot ceea ce sunt și faptul că exist… Cuvintele pot părea acum sărace și goale, dar DUMNEZEU știe că decât niciodată, e mai bine și mai târziu. Când mă uit înapoi mă cutremur… dar sunt puternică pentru că sunt FATA VOASTRĂ și voi ați fost amândoi puternici în fața dușmanilor din viețile voastre… ați trăit demn și nu v-ați umilit la nimeni niciodată.”, și-a început Oana mesajul de pe internet.

Citește și: Cu ce a înlocuit Anamaria Prodan tatuajul cu Laurențiu Reghecampf. Modelul inedit ales pentru a acoperi chipul fostului soț

Mesajul naucitor postat de Oana Zavoranu la 7 ani de la moartea mamei sale
Oana Zăvoranu și mama ei, în perioada în care erau apropiate

„Eram posedată și diavolul din mine mă batjocorea”

Vedeta a postat o serie de insta story-uri în care a scris tot ce avea pe suflet. Ea a găsit și o posibilă explicație pentru felul în care s-a purtat cu mama ei. Oana a afirmat că a fost ispitită de forțele răului, însă după ce l-a redescoperit pe Dumnezeu, a găsit calea cea dreaptă.

„Mai întâi mi-am cerut iertare cui și unde a trebuit… Dar pentru că public am făcut lucruri terifiante… tot public am simțit că trebuie să îmi cer și iertare. Și îmi cer iertare în felul ăsta și VOUĂ, tuturor oamenilor care ați urmărit cu sau fără voia voastră, muți de durere și furie, un spectacol grotesc pe care l-am trăit personal și al cărei protagonistă a fost din păcate MAMA MEA…

Citește și: Bărbatul celebru care a fost primul iubit al Paulei Seling. „Între noi a fost ceva dincolo de cuvinte”

Aș da multe să pot șterge tot ce a rămas mărturie, dar nu voi putea… Pot doar să îmi deschid sufletul vouă, fanilor mei sau celor care m-ați blamat atunci, pe bună dreptate, pentru că NU ERAM EU… ERAM POSEDATĂ, ȘI DIAVOLUL DIN MINE MĂ BATJOCOREA… așa face el atunci când nu e DUMNEZEU ÎN NOI, când nu cerem ajutorul LUI și ÎNGERUL dat de EL plânge.”, a mai scris actrița pe Instagram.

În urmă cu o săptămână, Oana Zăvoranu le mărturisea celor care o urmăresc pe rețeaua de socializare că l-a descoperit pe Dumnezeu și viața i s-a schimbat complet. Vedeta a ținut să specifice că nu și-a schimbat religia, nici nu a intrat în vreo sectă, ci pur și simplu a reevaluat lucrurile importante din viața ei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce face fiica lui Feli Donose la doar 5 ani și jumătate
8.4 14 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *