Ce dezvăluie liniile de la încheietura mâinii despre tine. Asta arată de fapt

Ce dezvăluie liniile de la încheietura mâinii despre tine. Asta arată de fapt

Chiromanția sau cititul în palmă este o metodă străveche de a afla informații despre viața și personalitatea omului. Aceasta presupune analizarea liniilor din palmă, în fucție de care se pot trage anumite concluzii despre anumite aspecte precum lungimea vieții, eventualele boli la care persoana în cauză este predispusă și multe altele. Evident, această metodă este lipistă de fundament științific, dar cu toate acestea există multe persoane care afirmă că informații care se găsesc în palmă sunt reale. Iată, așadar, ce dezvăluie liniile de la încheietura mâinii despre tine.

Ce dezvăluie liniile de la încheietura mâinii despre tine

Deși controversată, arta chiromanției adună din ce în ce mai mulți adepți în zilele noastre. Cititul în palmă este definit drept un procedeu  de prezicere a viitorului pe baza interpretării liniilor din palmă.

Această îndeletnicire este întâlnită peste tot în lume, cu numeroase variații culturale. Cei care practică chiromanția sunt, în general, numiți chiromanți, cititori în palmă sau ghicitori în palmă.

Citește și: Ce înseamnă dacă te mănâncă palma stângă sau dreaptă. O veche superstiție arată clar, e legat de bani

Dacă ne privim palma vom observa că este ”inundată” de  mulțime de linii mai graose sau mai fine, care fie se intersectează, fie sunt paralele. Potrivit celor care practică această îndeletnicire, fiecare dintre ele reprezintă câte un aspect al vieții noastre.

Un lucru important de precizat este faptul că întotdeauna prezicerile se fac pe mâna stângă.

Linia vieţii se naşte între degetul mare şi arătător. Dacă aceasta este lungă şi dreaptă, arată viaţă fericită, iar dacă e frântă, necazuri.

Citește și: Ce înseamnă dacă ai litera M în palmă. Detaliul uimitor pe care îl dezvăluie despre tine

De asemenea, există linii și la nivelul încheieturii mâinii, mai exact unde se separă palma de antebraț. Acestea se numesc linii Rascette și pot furniza informații despre starea de sănătate, prosperitate sau faimă.

De ce este important numărul acestor linii

Numărul acestor linii arată chiar și cât ai putea să trăiești. Cu cât ai mai multe linii, cu atât viața ta va fi mai lungă.

Singura condiție este ca ele să fie evidențiate și neîntrerupte. Prima linie indică între 23 și 28 de ani de viață, a doua arată între 46 și 56 de ani, a treia indică între 69 și 84 de ani, iar cea de-a patra indică faptul că vei trăi peste 84.

Se spune că foarte puține persoane au toate cele patru linii la nivelul mâinii, cele mai multe având două sau trei.

Prima linie indică sănătatea individului. Dacă aceasta este adâncă și bine evidențiată, este un semn că persoana respectivă are o sănătate de fier și o bună condiție fizică.

A doua linie reprezintă faima și renumele. Dacă este dreaptă și fără denivelări, atunci este un om influent.

Lina a patra o dublează, de regulă, pe cea de-a treia. Prezența celei de-a patra linii întărește caracteristicile individului.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *