Ce înseamnă dacă ai litera M în palmă. Detaliul uimitor pe care îl dezvăluie despre tine

Ce spun liniile din palme despre o persoană
Ce înseamnă dacă ai litera M în palmă. Detaliul uimitor pe care îl dezvăluie despre tine

Puțini sunt cei care mai știu de vechea practică a cititului în palmă. Îți spunem mai jos care sunt principiile de bază ale chiromanției și ce înseamnă dacă ai litera M în palmă.

Principiile de bază ale chiromanției. Ce înseamnă dacă ai litera M în palmă

Potrivit lui Aristotel “Liniile nu sunt scrise în palma omului fără motiv. Ele provin din influențele divine și propria individualitate umană”. De asemenea, Hippocrate, medicul grec al Antichității, se ajuta de chiromanție pentru a stabili procedurile medicale pe care le aplica pacienților săi.

Fiecare om are propria hartă palmară și, de cele mai multe ori, aceasta diferă de la o palmă la alta. Liniile din fiecare palmă ilustrează punctele tari, defectele, experiențele pe care le are un om. De asemenea, datorită lor poate fi văzut și scopul pe care fiecare persoană îl are în viață.

Dintre toate liniile, patru dintre ele sunt liniile majore care spun cele mai multe detalii despre natura omului: linia inimii, linia minții, linia vieții și linia destinului. Cel mai bine este că acestea să fie interpretate la nivelul mâinii dominante (mâna cu care se scrie de obicei) și citite dinspre degetul mare spre degetul mic – pentru cele orizontale, și de la încheietură mâinii în sus – pentru liniile verticale.

Explicația semnelor din palmă:

Litera M. Ce înseamnă? Această literă descrie abilitate de lider, scrie dcnews.ro. Persoanele care o au în palmă au o bună intuiție, sunt foarte buni parteneri pentru orice tip de afacere. Dacă ai în jurul tău prieteni cu litera M în palmă atunci fii atent cu ei!

Ce înseamnă dacă iubitul/iubita are litera M în palmă? Trebuie să știi că este partenerul/partenera perfect/ă de viață. Litera M înseamnă că are intenții serioase, că nu vrea să se joace și nici nu spune minciuni. De înșelat nici nu se pune problema. Mai mult de atât, bărbații cu litera M în palmă sunt cei pe care orice femeie ar vrea să îi aibă.

Cei cu litera M în palmă sunt oameni ambițioși. Își găsesc mereu puterea să facă schimbări în viața lor și profită de orice oportunitate pe care viața le-o oferă.

Ce înseamnă semnul X în palmă?

Te poți considera o persoană foarte norocoasă dacă ai X în palmă. Oamenii cu acest semn sunt mereu în centrul atenției datorită succesului pe are îl au în viață. Au un caracter puternic și sunt persoane unice și talentate. Nu pot fi duse deloc cu zăhărelul și își dau seama rapid dacă sunt mințite.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.8 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *