Obiectul care aduce noroc și armonie în locuința ta. Unde trebuie așezat, conform specialiștilor Feng-Shui

De ce nu trebuie să lipsească din nicio casă
Obiectul care aduce noroc și armonie în locuința ta. Unde trebuie așezat, conform specialiștilor Feng-Shui

Specialiștii Feng Shui vorbesc despre anumite obiecte pe care ar trebui să le avem în casă și care aduc armonie și noroc. Anca Dimancea, specialist în zodiacul chinezesc, a vorbit recent despre Feng Shui-ul caselor. Aceasta a dezvăluit la ce remedii poate apela o persoană atunci când vrea să îndepărteze anumite lucruri din viața ei.

Obiectul care aduce noroc și armonie în locuința ta

Astrologii, dar și specialiștii în Feng Shui, sunt de părere că locul în care trăiește o persoană îi influențează foarte mult destinul. Casa fiecăruia trebuie să aibă câteva elemente pentru ca viața să funcționeze așa cum își dorește o persoană.

„Sud-vestul casei este sectorul dragostei și al longevității în relație, al căsătoriei. De asemenea, este și sectorul femeii casei. Se spune în Feng-shui că femeia ține casa. Femeia o fi ea gâtul, dar de ea depinde tot. Deci, sud-vestul este stăpânul casei. Atenție! Nu se pune niciun remediu de niciun fel în baie sau bucătărie, automat nici în debara și garaj. Debaraua și garajul sunt considerate camere stagnante, iar baia și bucătăria, camerele nocive”, a spus Anca Dimancea pentru wowbiz.ro.

Remediul foarte bun pentru casă, care oferă protecție, este oglinda, marea beneficitate. Acesta este obiectul care aduce noroc și armonie în locuința ta. Potrivit specialistului, această amuletă trebuie plasată în centrul casei.

„Toate casele în fiecare an, în sectorul respectiv au steaua 5. Aveți nevoie de pagoda celor 5 elemente, pentru că este singurul remediu care funcționează împotriva stelei 5, care se află în centrul casei. De asta e un an atât de tumultos, un an atât de prost în vederea gestionării calmului, energiilor.”, a mărturisit Anca Dimancea.

De ce nu e bine să ai oglindă în fața patului

Oglinda este unul dintre cel mai frecvent întâlnite obiecte decorative din casele noastre. Și deși ne face plăcere ca în fiecare zi să ne privim în ea, nu întotdeauna poziționarea ei este de bun augur. Spre exemplu, aceasta nu trebuie să fie așezată în fața patului.

Gena Rusu, expert Feng Shui, a explicat recent la Ego Life faptul că o oglindă așezată în fața patului va reflecta totul, astfel că, în loc să ne odihnim, e posibil să ne trezim mult mai obosiți.

„Oglinda absoarbe energia vitală, atrage în interiorul ei tot ceea ce se reflectă în ea, tot ceea ce se oglindește. Nu multiplică, ci atrage. Nu este indicat să fie oglindă în fața patului pentru că absoarbe energia vitală. Mai devreme sau mai târziu vei observa că ai dureri de spate sau de picioare sau de cap, depinde ce parte a corpului se oglindește mai mult”, a explicat Gena Rusu.

9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.