Ce diferență de vârstă este între Elena Udrea și Adrian Alexandrov, iubitul ei. Cu câți ani este ea mai mare, de fapt

Ce diferență de vârstă este între Elena Udrea și Adrian Alexandrov, iubitul ei. Cu câți ani este ea mai mare, de fapt

Elena Udrea și Adrian Alexandrov se află într-o relație de aproape un deceniu. În timp ce numele fostului ministru este cunoscut de către majoritatea românilor, identitatea partenerului său este mai puțin cunoscută. Ei bine, poate nu v-ați dat seama, dar între cei doi parteneri este o diferența de vârstă considerabilă, care este foarte ușor de trecut cu vederea.

Cum s-au cunoscut cei doi iubiți

Elena Udrea și Adrian Alexandrov s-au întâlnit pentru prima dată în 2016, deși se cunoșteau din vedere. Această întâlnire a avut loc la sala de fitness, unde au schimbat câteva priviri, dar nu au avut o interacțiune directă până când Adrian Alexandrov i-a oferit  Elenei Udrea cartea sa de vizită și a invitat-o la o cafea.

Frumoasa blondă a acceptat cu bucurie invitația lui Adrian Alexandrov, fiind la vremea respectivă într-o perioadă de tranziție după încheierea unei relații anterioare.

Cu un sentiment de încredere într-un nou început, s-a dus la întâlnirea cu bărbatul care avea să devină partenerul ei pentru mulți ani, iar ceea ce a urmat a fost doar începutul unei povești de dragoste memorabile.

Citește și: Mesajul impresionant pe care Elena Udrea i l-a transmis fiicei sale, când a împlinit 5 ani. Cum arată Eva, micuța e adorabilă

Ce diferență de vârstă este între Elena Udrea și partenerul ei

Ei bine, începutul relației oficiale dintre Elena Udrea și Adrian Alexandrov a fost marcată de controverse în spațiul public, mai ales din cauza diferenței notabile de vârstă dintre cei doi.

Elena Udrea și iubitul
 

Cu toate că acest aspect este mai puțin cunoscut de către români, partenerul fostului ministru este mult mai tânăr decât ea. Elena Udrea s-a născut pe 26 decembrie 1973, având astfel 49 de ani, în timp ce Adrian Alexandrov s-a născut pe 5 februarie 1987 și are vârstă de 36 de ani. Acest lucru înseamnă că între cei doi există o diferență de vârstă de 13 ani.

Vezi și: Elena Udrea, eliberată din închisoare ca să-și vadă fetița. Anunțul momentului despre fostul ministru

Cu toate acestea, aceasta nu este observată cu ochiul liber, deoarece blonda se menține într-o formă excelentă, și nu a reprezentat un obstacol în calea relației lor, continuând să-și trăiască povestea de iubire fără să bage în seama gurile rele.

Ce declarații a oferit tatăl fiicei Elenei Udrea

Într-o intervenție anterioară pentru presa românească, Adrian Alexandrov a explicat că, din perspectiva lui, diferența de vârstă nu reprezintă un obstacol în relația sa cu partenera lui. El a subliniat că vârsta devine o problemă doar atunci când alegi să-ți conduci viața în funcție de opiniile și judecata altor persoane.

Te poate interesa și: Cu cine a plecat în vacanță iubitul Elenei Udrea. Imaginile au ajuns pe internet

„Eu mă consider un om matur care are ce învăța de la o femeie ca Elena, pentru că are experiență de viață destul de mare. Ne sprijinim unul pe celălalt”, a spus Adrian Alexandrov.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine sunt câștigătorii de la “Te cunosc de undeva!”, sezonul 20
9.8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *