Ce diferență de vârstă este între Gheorghe Hagi și soția lui, Marilena Hagi. Doar apropiații știu asta, cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din țară

Cum a decurs prima lor întâlnire.
Ce diferență de vârstă este între Gheorghe Hagi și soția lui, Marilena Hagi. Doar apropiații știu asta, cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din țară

Gică Hagi și soția sa, Marilena, sunt căsătoriți de aproape trei decenii și formează unul dintre cele mai longevive, faimoase și totodată discrete cupluri de la noi. Au doi copii minunați, Kira și Ianis, și ei prezenți adesea în spațiul public prin prisma carierelor pe care le au. Iată ce diferență de vârstă este între Gheorghe Hagi și soția lui.

Ce diferență de vârstă este între Gheorghe Hagi și soția lui, Marilena

Gică Hagi este una dintre embleme României și poate cel mai reprezentativ nume de român în afara granițelor. Cu o carieră fabuloasă în fotbal, Hagi senior este considerat de mulți cel mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor, fiind numit adesea ”Regele fotbalului românesc”.

Și în plan personal, Gheorghe Hagi a avut un destin fericit. Are o familie frumoasă de care are toate motivele să fie mândru. Soția sa Marilena, o femeie extrem de discretă, îi este alături de aproape trei decenii. Cei doi s-au căsătorit în 1995 și au împreună doi copii, pe Kira (27 de ani), care este o actriță și pictoriță talentată, și pe Ianis (25 de ani), care i-a călcat pe urme tatălui său și a urmat cariera de fotbalist.

Gică Hagi și soția sa se cunosc încă de când erau foarte tineri. De-a lungul timpului, au avut o relație frumoasă și plină de bucurii. Chiar Marilena a vorbit la un moment dat despre prima lor întâlnire.

”M-a invitat la restaurantul Select. Deşi eram îngrozitor de timidă, încă de la început m-am simţit în largul meu lângă el. Asta pentru că îmi semăna în multe privinţe. Şi el era timid, ca şi mine. (…) Eram studentă în anul II şi venea să mă ia de la facultate”, a povestit Marinela, într-un interviu pentru Viva!

În vârstă de 58 de ani, Gică Hagi este mai mare cu 5 ani decât soția lui, Marilena, care a împlint pe 14 noiembrie 53 de ani.

Citește și: Imagini rare cu soția lui Hagi. Cum au apărut cei doi, la sărbătoarea de titlu. Regele are numai cuvinte de laudă la adresa Marilenei

Gică Hagi, mărturisiri emoționante despre soția sa

Fostul jucător al lui Real Madrid și Barcelona se bucură de dragostea și susținerea necondiționată a soției sale. Acum ceva timp, Gică Hagi a făcut câteva dezvăluiri emoționante despre femeia care îi este alături de aproape trei decenii.

”Regele” a spus despre soția sa că este o femeie puternică și că alături de ea a putut realiza orice.

”Alături de ea, nimic n-a fost greu pentru mine. Soția nu s-a gândit să-mi spună vreodată ceva în legătură cu investiția în fotbal. Avem o relație frumoasă, e prea frumos.

Ea mă înțelege cel mai bune, mă tolerează. Cu siguranță e cel mai bun prieten pe care îl am. Mai am pandalii de-ale mele”, a declarat Hagi pentru Orange Sport.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *