Ce educație are Catherine, Prințesa de Wales. Puțini știu ce semnificație specială are numele ei, imagini impresionante cu Kate Middleton

Lucruri și imagini pe care nu mulți le știu!

Catherine, Prințesa de Wales, sau Kate Middleton, așa cum o știe o planetă întreagă, a intrat în atenția mass-media odată ce a devenit membră a familiei regale britanice. Este fără îndoială una dintre cele mai cunoscute și apreciate femei din lume, prezența ei trezind mereu interesul și simpatia fanilor. Te invităm să descoperi mai jos câteva lucruri mai mult sau mai puțin știute despre soția prințului William!

Ce studii are Kate Middleton

Catherine, Prințesa de Wales, cunoscută în mod popular sub numele de Kate Middleton, a urmat mai multe studii înainte de a deveni membru al familiei regale britanice. Iată un rezumat al educației ei:

Marlborough College: Acesta este un internat privat din Wiltshire, Anglia, unde Kate a studiat în perioada 1995-2001. Aici a obținut o educație secundară superioară.

Universitatea St. Andrews: După absolvirea Marlborough College, Kate s-a înscris la Universitatea St. Andrews din Scoția, unde a studiat istoria artei. Aici a obținut o licență în Arte. Tot aici ea l-a cunoscut pe prințul William. Kate a absolvit aceste studii în 2005 cu un master în Istoria Artei.

Universitatea din Edinburgh: După terminarea licenței la St. Andrews, Kate a mers la Universitatea din Edinburgh pentru a urma un curs de management în arta și patrimoniul cultural.

Kate l-a întâlnit pe prințul William, la Universitatea St. Andrews, unde era coleg de clasă cu ea. Acest lucru a dus mai târziu la relația lor și, în cele din urmă, la căsătoria lor în 2011.

Citește și Kate Middleton împlinește 42 de ani. Cum arăta, în urmă cu 22 de ani, când defila pe podium într-o ținută transparentă. Imaginea controversată

Ce semnificație are numele Catherine

Nu mulți știu ce semnificație poartă numele Prințesei de Wales. Unii spun că numele Catherine este de origine greacă și provine de la cuvântul „aikaterine”, care înseamnă „curat” sau „pur”. Alții sunt de părere că provine de la grecescul „katharos”. Acest nume a fost introdus în perioada creștinismului în Europa, fiind un nume purtat de mai multe sfinte. Semnificația sa reflectă, așadar, conceptele de puritate și claritate.

De-a lungul istoriei, Catherine a fost un nume foarte comun și a fost purtat de mai multe regine și figuri istorice notabile, inclusiv Caterina de Aragon, prima soție a regelui Henric al VIII-lea al Angliei.

Astăzi, semnificația numelui Catherine poate fi interpretat în diferite moduri de către diferite persoane, dar esența sa de bază rămâne legată de ideea de puritate și claritate.

Citește și Kate Middleton, prima apariție în public după operația suferită. Mulți au fost surprinși să o vadă așa pe soția lui William

Unde și când s-a născut Kate Middleton

Kate Middleton s-a născut la 9 ianuarie 1982, la Royal Berkshire Hospital din Reading, Anglia. Ea este fiica mai mare a lui Michael Francis Middleton și a soției sale, Carole Middleton (născută Goldsmith).

Copilăria și-a petrecut-o la Chapel Row, un sat din apropiere de Newbury, alături de cei doi frați ai ei, James William Middleton și Pippa Middleton.

Astăzi, ea și prințul William au împreună 3 copii, prinții George și Louis și prințesa Charlotte. Fiecare apariție a lor în public reușește să capteze și să fascineze interesul publicului, Kate fiind o figură regală care a reușit să-și câștige de-a lungul timpului numeroși fani de pretutindeni.

Vezi mai sus o galerie foto impresionantă cu Kate Middleton, poze care o surprind în adolescență, dar și în alte etape din viață, inclusiv alături de soțul și copiii lor!

Citește și De ce boală ar suferi Kate Middleton, de fapt. Nora regelui Charles a fost operată de urgență, la 42 de ani. Ce scrie presa străină

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *