Kate Middleton împlinește 42 de ani. Cum arăta, în urmă cu 22 de ani, când defila pe podium într-o ținută transparentă. Imaginea controversată

Vezi cum arăta Kate Middleton la 20 de ani!

Marți, 9 ianuarie, va fi o zi cu totul specială pentru Kate Middleton! Asta pentru că partenera de viață a Prințului William va împlini 42 de ani. Acum, Prințesa de Wales este considerată a fi una dintre cele mai frumoase și elegante femei din lume, dar cum arăta nora Regelui Charles în urmă cu 22 de ani? La vremea aceea, ea defila pe podium într-o ținută extrem de transparentă!

Kate Middleton își sărbătorește marți, 9 ianuarie, ziua de naștere

Partenera de viață a Prințului William va împlini mâine, pe data de 9 ianuarie, frumoasa vârstă de 42 de ani. Kate Middleton a văzut pentru prima oară lumina zilei în anul 1982.

Aceasta s-a născut în Berkshire, Anglia, dar a copilărit la Chapel Row, un sat din apropierea locului în care a venit pe lume. Părinții Prințesei de Wales sunt Michael Middleton, dispecer de zbor, și Carole Middleton, însoțitoare de zbor.

A defilat într-o rochie transparentă

Kate Middleton a studiat Istoria Artei în Scoția la Universitatea din St Andrews. Acolo, șatena l-a întâlnit în 2001 pe actualul său soț, pe nimeni altul decât Prințul William.

Cum a reușit să-l cucerească? Ei bine, atunci ca și acum, Prințesa de Wales avea un trup parcă sculptat și tot timpul afișa un zâmbet molipsitor. În plus, la 20 de ani, Kate Middleton putea să își scoată în evidență atuurile fizice, nefiind nevoită să respecte regulile vestimentare stricte ale casei regale.

Pe vremea când era studentă, nora Regelui Charles a defilat pe podium pentru a-și ajuta o prietenă din campus, care dorea să-și prezinte colecția de haine.

Soția Prințului William a purtat o rochie extrem de transparentă, dintr-o plasă neagră, cu benzi albastre deasupra sânilor și în partea de jos, deasupra genunchilor.

Citește și Asemănările dintre Kate Middleton și regina daneză Mary. Cele două s-au întâlnit în 2022!

Prințul William a fost cucerit pe loc

Rochia pe care a îmbrăcat-o atunci Kate Middleton a lăsat totul la vedere, iar Prințul William, care se afla în public, a fost cucerit pe loc. Vezi imaginea cu Prințesa de Wales, în ținuta transparentă, în galeria foto a acestui articol!

Fiul cel mare al Regelui Charles s-a îndrăgostit iremediabil și a făcut tot posibilul ca să afle numărul de telefon al celei care avea să devină mama copiilor săi. După ceva timp, tânăra care a creat rochia transparentă a dezvăluit că ținuta respectivă a costat-o circa 30 de lire sterline.

Însă, în anul 2010, după ce a fost anunțată logodna lui Kate Middleton cu Prințul William, prețul rochiei a explodat. Aceasta a scos la licitație ținuta controversată și a vândut-o pentru uriața sumă de 100.000 de lire.

Citește și Confidenta Prințesei Diana, anunț surprinzător despre Kate Middleton. Se schimbă totul pentru soția lui William în 2024!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *