Ce era nevoită Gabriela Cristea să facă, atunci când avea salariu 20.000 de euro pe lună: „Mă pusese bou la jug, ca să zic așa”

Vedeta are și acum sechele din acea perioadă

Scris de: Daoud Andra

25 Apr. 2023

Gabriela Cristea se bucură în prezent de o familie frumoasă și o carieră de succes, pe care o construiește de mulți ani. Vedeta lucrează în televiziune de aproape trei decenii, iar de-a lungul timpului a ajuns să câștige sume fabuloase, însă munca și stresul au fost pe măsură. Prezentatoarea a povestit recent ce o punea fostul ei soț să facă atunci când avea salariu de 20.000 de euro pe lună.

Ce făcea Gabriela Cristea în perioada în care avea salariu de 20.000 de euro pe lună

Gabriela Cristea lucrează în televiziune de aproape 30 de ani, iar de-a lungul timpului a prezentat mai multe formate, la diferite televiziuni. Cel mai bine i s-au potrivit show-urile matrimoniale, care i-au adus și cei mai mulți bani. În perioada în care prezenta „Mireasă pentru fiul meu”, la Kanal D, ajunsese să câștige și 20.000 de euro pe lună.

Citește și: Confesiunea dureroasă făcută de Gabriela Cristea. De ce a divorțat, de fapt. Nimeni nu și-ar fi imaginat asta

Munca și stresul erau pe măsură, iar la un moment dat, vedeta a vrut să spună „stop” și să ia o pauză. Marcel Toader, care îi era soț la acea vreme, nu a fost de acord ca ea să renunțe la televiziune și ar fi presat-o să continue în același ritm. Gabriela Cristea a vorbit despre acea perioadă în emisiunea moderată de Cristina Șișcanu, la Metropola TV.

„Lucram foarte mult, dar și câștigam foarte mulți bani – 20.000 de euro la momentul acela, vorbim de vreo 15 ani în urmă, când erau niște bani. Oamenii poate se gândesc că ce frumos câștigam eu banii ăștia pentru că dădeam din gene. Nu, munceam de dimineața până seara. M-am și îmbolnăvit în perioada aia, pentru că poate oamenii nu știu ce înseamnă să muncești în televiziune. Stresul este foarte mare. Nici nu știu când încasam banii.”, a mărturisit vedeta.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda. Puține persoane știu acest detaliu

Ce era nevoită Gabriela Cristea să facă, atunci când avea salariu 20.000 de euro pe lună
Gabriela Cristea și Marcel Toader au fost căsătoriți timp de 5 ani

„Mă pusese bou la jug”

Prezentatoarea emisiunii „Mireasa: capriciile iubirii”, de la Antena Stars, a mai spus că regretatul Marcel Toader și-a schimbat atitudinea față de ea pe parcursul căsniciei. Vedeta spune că a rămas cu sechele din acea perioadă și că și acum, când cineva îi cere socoteală pentru bani, îi vin în minte acele momente.

Citește și: Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, declarații despre al treilea copil: “Poate într-o viață viitoare o să am și băieței” VIDEO EXCLUSIV

„Mi-a zis că el nu înțelege cum de pot eu să-mi permit să renunț așa de ușor la 20.000 de euro. Și acum, când cineva îmi cere socoteala pentru un leuț pe care eu îl câștig, mi se ridică așa părul în cap. Am rămas cu niște sechele. Eu am zis gata, stop, nu mai pot!

La începutul relației a încercat să convingă pe toată lumea cât de extraordinar și minunat e, s-a apropiat de toți prietenii mei, i-a păcălit pe toți, inclusiv pe mine și după aceea trebuia să trag, să fac. Mă pusese bou la jug, ca să zic așa.”, a continuat Gabriela Cristea seria dezvăluirilor.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
9.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *