Ce este aburirea părului. Secretul femeilor coreene pentru un păr sănătos, frumos și strălucitor

Află totul despre cea mai modernă tehnică de îngrijire a părului. Cum se realizează aburirea părului și care sunt beneficiile acestei tehnici.
Ce este aburirea părului. Secretul femeilor coreene pentru un păr sănătos, frumos și strălucitor

Ce este aburirea părului și de ce este recomandată această procedură. Scalpul nostru merită la fel de multă atenție ca și fața noastră. De aceea, pentru că beneficiile sunt multiple, este necesar să aplicăm această tehnică pentru îngrijirea părului. La urma urmei, există vreo senzație mai bună decât un păr proaspăt spălat la salon? Adaugă aici un plus de relaxare prin abur al scalpului și vei vedea de ce este atât de popular. Secretul femeilor coreene pentru un păr sănătos, frumos și strălucitor

Ce este aburirea părului

Aburirea scalpului este un tratament obișnuit în Coreea. Prin această tehnică se îndepărtează celulele moarte ale pielii și restul produselor de hairstyling rămase în păr. De asemenea, aburirea îmbunătățește circulația sângelui, în plus lasă o senzație de curat și prospețime pe scalp. Rezultatele benefice au fost împărtășite și pe TikTok, în diferite filmulețe. Așa că această tehnică a devenit tot mai populară și tot mai multe femei vor să încerce tratamentul.

Aburirea scalpului este un tratament prin care se aplică scalpului și părului căldură umedă. Specialiștii recomandă aplicarea acestei tehnici timp de aproximativ 20-30 de minute.

Aparatul cu aburi este îndreptat spre scalp, de obicei în timp ce capul este sprijinit în vasul de spălat. Astfel se elimină cu grijă murdăria și părul este curățat în profunzime. Adesea, masajul pentru scalp este adăugat în tratament pentru beneficii maxime.

Care sunt beneficiile aburirii scalpului?

Pe lângă faptul că aburirea părului contribuie la o stare de bine, are și o mulțime de beneficii. Combinația de căldură și apă înmoaie celulele moarte ale pielii. Astfel face mai ușoară spălarea scalpului fără a fi nevoie să fie folosite metode mai dure de exfoliere. Această tehnică poate fi comparată cu o curățare profundă a scalpului, fără nicio spălare dură.

Pe parcursul tratamentului părul va fi expus și la abur, care îmbunătățește hidratarea părului, precum și a pielii scalpului. Căldura umedă se umflă și deschide stratul cuticulei, permițând moleculelor de apă să intre în firul de păr.

Părul creț care este în mod deosebit mai uscat, beneficiază în special de aburire ca metodă de îngrijire blândă, dar eficientă. În special atunci când această tehnică este combinată cu tratamente hidratante, efectele sunt absolut uimitoare.

Asta înseamnă că produsele utilizate în mod frecvent pentru îngrijirea părului pot funcționa și mai eficient. Prin înlăturarea pielii moarte de la suprafață, tratamentele aplicate pe scalp ulterior pot funcționa mai eficient. Atunci când este combinat cu produsele potrivite, acest tip de tratament poate ajuta și la rezistența părului.

Citește și metoda banală care accelerează creşterea părului. Trebuie doar să adaugi câteva picături din acest ulei în șampon

 

9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.