Ce este bine să ai în buzunar în Noaptea de Înviere. Vei avea noroc tot anul

O mulțime de superstiții și vechi credințe sunt legate de Sărbătoarea Paștelui. Una dintre ele îți poate aduce belșug, dacă faci exact ce trebuie.
Ce este bine să ai în buzunar în Noaptea de Înviere. Vei avea noroc tot anul

Sărbătoarea Paștelui este ca mai importantă sărbătoarea creștinismului și de acest moment se leagă o mulțime de tradiții și superstiții. Lidia Fecioru a dezvăluit ce este bine să ai în buzunar în noaptea de Înviere, pentru a avea noroc la bani tot anul.

În Săptămâna Mare, credincioșii țin post și se roagă, pregătind sărbătorile în mod aparte. Se face curățenie generală și se gătesc bucate alese, specifice pentru Paște. Se pregătește miel umplut, drob, se vopsesc ouă, iar în noaptea de Înviere, credincioșii merg la biserică.

Lidia Fecioru a dezvăluit ce le recomandă tuturor să facă în această perioadă pentru a-și curăța sufletul și a atrage cât mai mult bine în viața lor.

„Știi cum spunea părintele Calistrat. Faceți ce vreți, dar nu vă mâncați între voi. Curățenia sufletească e foarte importantă și e foarte bine de avut liniște și grijă de a ne curăță sufletul de răutate, invidie, tot ce înseamnă această mizerie umană. Să nu ne lăsăm duși în ispită, să rămânem cu ochii treji. Măcar în această perioadă”, spune ea.

Să încercăm să facem fapte bune

De asemenea, relatează de ce e important să facem fapte bune, măcar în această perioadă, dacă nu putem tot timpul.

„Cât putem să facem bine, să facem. Dacă nu putem, atunci să nu facem nimic, dar să nu facem rău. Sărbătorile vor să găsească curățenie în casă. Atâta timp cât avem o energie bună, acest lucru ne aduce bunăstare, bani.

Curățenia sufletului înseamnă să ne dăm lumină unul celuilalt și să dăruim celui de lângă noi”, mai spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Ea mai explică apoi că e important să mulțumim și să dăruim, dar să o facem din tot sufletul atunci când o facem.

„Să nu uităm să mulțumim, măcar în gândul nostru. Ce ține de zilele de sărbătoare, e bine să dăruim din suflet. Cât putem. Puțin, mai mult, nu contează, important e să dăruim din tot sufletul. Să nu ne pară rău. Aveți grijă de sufletele voastre”, a explicat Lidia Fecioru.

Ce este bine să ai în buzunar în Noaptea de Înviere

Bioenergoterapeutul mai spune că pentru a atrage banii în viața noastră trebuie să ținem cont de un mic detaliu. În noaptea de Înviere, spune ea, atunci când mergem la biserică să luăm lumină, ar trebui să avem ceva în buzunar.

„Ar trebui să avem la slujba de Înviere o bancnotă în buzunar pe care să o sfințim la biserică în acea noapte. Această bancnotă să o păstrăm în portofel. Ea ne va purta noroc la bani.

Trebuie să dăm de pomană obligatoriu un pește, o găină, ceva să aibă cap. E pentru mântuirea sufletelor celor care sunt plecați din viața noastră, a celor apropiați nouă. Sănătatea e cea mai importantă, trebuie să avem grijă de ea, nu doar să ne rugăm pentru ea. De asemenea, e bine să ne rugăm și pentru ceilalți.

E important să ținem și post în această săptămână. Curățarea aceasta e foarte importantă pentru noi. Chiar dacă nu avem o masă îmbelșugată, important e ca de sărbători să ne întâlnim cu cei dragi”, a mai spus bioenergoterapeutul, notează romaniatv.net.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
8.4 112 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *