Ce este bine să ai în casă de Crăciun pentru prosperitate și noroc. Așa atragi abundența pe toate planurile

Află ce este bine să ai în casă de Crăciun pentru prosperitate și noroc!
Ce este bine să ai în casă de Crăciun pentru prosperitate și noroc. Așa atragi abundența pe toate planurile

Ești o persoană superstițioasă? Ei bine, indiferent dacă da sau nu, noi te vom învăța cum să atragi norocul în viața și în casa ta. Se spune că unele obiecte sunt capabile să îți umple locuința cu bucurie, iubire, sănătate și belșug, așa că ar fi bine să nu uiți de ele atunci când îți decorezi casa de Crăciun. Cu ajutorul lor, vei atrage abundența pe toate planurile!

Obiectele care nu ar trebui să lipsească din casa ta de Crăciun

Mai sunt circa două săptămâni până la Crăciun, iar românii din toate colțurile țării au început deja pregătirile pentru sărbătoarea Nașterii Domnului, dar și pentru Anul Nou.

Ei bine, nu mai este niciun secret că pe mese trebuie să se afle tot felul de bucate tradiționale, dar și struguri, pentru belșug și noroc. Însă, există și câteva obiecte care nu ar trebui să lipsească din nicio locuință.

Sfaturi de la Lidia Fecioru

Lidia Fecioru a dezvăluit ce obiecte nu ar trebui să lipsească din nicio casă de Crăciun. Ei bine, potrivit acesteia, bradul ar trebui să fie nelipsit, deoarece el reprezintă magia sărbătorii Nașterii Domnului. Totodată, Crăciunița ar trebui să fie prezentă în fiecare locuință, fiindcă ea aduce noroc și prosperitate celor ce o dețin.

”Se spune că bradul trebuie să fie în casă, iar Crăciuniţa este a doua. Bradul este magia sărbătorii, este simbolul sărbătorii. La mine este o tradiţie şi bradul se face astăzi, pe 24 decembrie.

Nu se face bradul înainte. Măcar o crenguţă. Ceva pe uşă, ceva tot trebuie să fie. Floarea Crăciunului este o altă plantă şi este la modă acum. Se poate dărui cu toată dragostea. Vâscul este din tradiţia noastră şi aduce abundenţă.

Mai există o plantă care are nişte pomişoare roşii. La noi se pune această plantă tot pentru abundenţă şi noroc. Era planta care era mereu de Crăciun, pusă pe masă, pusă într-o vază.

Era pentru prosperitate. De obicei, Crăciuniţa nu înfloreşte decât în perioada Crăciunului. Ştie Universul cum să le facă. Noi suntem mici şi neputincioşi”, a dezvăluit Lidia Fecioru.

Citește și De ce și-a părăsit Lidia Fecioru soțul la câteva ore de la nuntă: “Am plecat în noaptea nunții acasă”. Puțini știu ce dramă a trăit!

De ce obicei trebuie să ţii cont

În continuare, Lidia Fecioru a mărturisit că există și un obicei de care fiecare ar trebui să ţină cont pentru o viaţă mai prosperă și un viitor mai bun.

”În ziua de Crăciun, să nu uităm, când mergem la slujba de la biserică, să avem un bănuţ în buzunar pe care să îl punem în portofel lângă bănuţii noştri să ne aducă bănuţi. Şi în noaptea de Sfântul Vasile să nu uitaţi să faceţi acest lucru.

Dimineaţă, pe 1 ianuarie, tot la fel. Să aveţi bănuţul în buzunar când începe anul. Şi îl păstrăm acolo în portofel. În această perioadă, oamenii devin mai buni, deşi mi-aş dori să fie mereu buni.

De fiecare sărbătoare, fie că este Paştele, Crăciunul, să ne îmbrăcăm frumos, să trăim clipa, să ne bucurăm de aceste clipe frumoase pentru că sunt unice”, a adăugat bioenergoterapeutul.

Citește și Cum să scapi de energiile negative din casă. Lidia Fecioru are soluția care alungă tot ghinionul!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Oana Roman nu i-a putut fi alături mamei sale în ultimele clipe
7 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *