De ce și-a părăsit Lidia Fecioru soțul la câteva ore de la nuntă: “Am plecat în noaptea nunții acasă”. Puțini știu ce dramă a trăit

Lidia Fecioru a trăit o adevărată dramă în tinerețe.
De ce și-a părăsit Lidia Fecioru soțul la câteva ore de la nuntă: “Am plecat în noaptea nunții acasă”. Puțini știu ce dramă a trăit

Lidia Fecioru este unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți și astrologi din România. A devenit celebră grație eisiunii ”Adevăruri ascunse”, însă multă lume nu cunoaște faptul că, în tinerețe, ea a trăit o adevărată dramă. A decis să își părăsească soțul imediat după nuntă și a plecat de acasă a doua zi, mutâdu-se în Ucraina.

De ce și-a părăsit Lidia Fecioru soțul la câteva ore de la nuntă

Lidia Fecioru este o prezență constantă pe micile ecrane. Ea aduce vești despre zodii și oferă sfaturi prețioase celor care vor să își schimbe viața și să atragă energiile pozitive către ei.

Citește și: Cum să scapi de energiile negative din casă. Lidia Fecioru are soluția care alungă tot ghinionul

Fiica unor oameni simpli, de la țară, din Republica Moldova, Lidia Fecioru a avut o tinerețe zbuciumată. S-a căsătorit pe când avea doar 18 ani, iar în ziua nunții a decis să își părăsească soțul, după ce aflase că bărbatul o înșelase și, mai mult decât atât, acesta aștepta și un copil cu respectiva femeie.

Lidia Fecioru era și ea însărcinată în ziua nunții, însă nu a putut trece peste decepție, așa că i-a spus adio bărbatului căruia îi jurase iubire veșnică cu doar câteva ore înainte.

”Prima mea relație s-a terminat la o lună după căsătorie! Am plecat în noaptea nunții acasă. Ne-a despărțit o altă femeie, care a venit mai însărcinată ca mine.

A venit și mi-a spus că ea nu vrea să mi-l ia, dar să știu că vor avea un copil. Eu nu sunt zgârcită și i l-am dat”, dezvăluia Lidia Fecioru la Acces Direct, acum ceva timp.

Dând dovadă de maturitate și educație, Lidia Fecioru a preferat să nu facă scandal în momentul când a aflat că soțul ei a înșelat-o, ci să îi spună bărbatului cu calm că relația dintre ei nu mai are nicio șansă să continue.

”Fără scandal, fără nimic! I-am spus că nu pot să accept să fiu trădată la 18 ani”, a mai spus vedeta.

Vedeta a plecat acasă chiar în timpul nunții. Și ca și cum toate acestea nu ar fi fost suficiente, mama ei i-a aplicat o corecție fizică, neștiind la vremea respectivă că fiica sa este însărcinată.

A doua zi, Lidia Fecioru a hotărât să plece în Ucraina. Și-a făcut bagajele și nimic nu a putut să o oprească. Nu a dus deloc o viață ușoară, întrucât a fost nevoită inclusiv să mulgă vacile pentru aputea supraviețui.

După o perioadă, a revenit în Republica Moldova, la Orhei – localitatea natală, unde s-a mutat la o prietenă. În tot acest timp nu a ținut legătura nici cu familia ei, nici cu tatăl copilului său.

”Părinții mei au aflat că am născut și mama a venit la spital. Ne-am certat foarte tare. Ea a sugerat să las copilul în maternitate, iar eu i-am spus că mă voi înveli cu un preș pe marginea drumului, dar copilul nu-l dau nimănui. (…) În final mama l-a iubit cel mai tare pe acest copil, pe care ea practic l-a crescut”, a mai spus Lidia Fecioru, pentru Acces Direct.

Lidia Fecioru a fost măritată de trei ori

După o perioadă, Lidia Fecioru a început să creadă din nou în dragoste și s-a măritat pentru a doua oară. A avut încă un copil. În acel moment era studentă la Facultatea de Medicină.

Citește și: Alimentul la care a renunțat Lidia Fecioru. Așa a slăbit 30 de kilograme în timp record

Întrucât dorea să își termine studiile și nu să își urmeze soțul, a decis să divorțeze de acesta. Lidia Fecioru și-a încercat norocul în dragoste și a treia oară, dar a divorțat din nou după ce a fost înșelată.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
8.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *