Ce este horoscopul și de ce a fost inventat. Astrolog Luminița Ristea: „Energii la nivel arhetipal” VIDEO EXCLUSIV

Care este diferența dintre horoscop și astrologie
Ce este horoscopul și de ce a fost inventat. Astrolog Luminița Ristea: „Energii la nivel arhetipal” VIDEO EXCLUSIV

Există multe controverse pe tema horoscopului. Sunt persoane care preferă să citească zilnic horoscopul pentru a-și face o idee despre cum ar putea arăta ziua lor. Nu este un lucru greșit, susține astrologul Luminița Ristea, însă datele prezentate în horoscop de cele mai multe ori nu corespund realității fiecărui individ în parte. Iată ce este de fapt horoscopul și de ce a fost inventat.

Ce este horoscopul și de ce a fost inventat

În ediția cu numărul 43 a emisiunii Ego Life, Dana Săvuică a avut-o invitată pe Luminița Ristea, astrolog. Printre alte subiecte importante, s-a pus în discuție și cât de mare este acuratețea horoscopului pe care multă lume preferă să îl citească zilnic.

„Horoscopul reprezintă 1% din ceea ce reprezintă astrologia. Horoscopul este pentru divertisment.”, a spus specilistul în astrologie.

Potrivit Luminiței Ristea, horoscopul a fost creat pentru a spori popularitatea astrologiei. Totuși, acest lucru a fost ca o sabie cu două tăișuri, deoarece odată cu apariția lui, oamenii nu au mai fost interesați cu adevărat de astrologie.

„Cred că a fost o formă creată ca astrologia să devină mai populară. Acum, pe de o parte, a adus astrologia în ochii tuturor, pentru că dacă întrebi, nu cred că există o persoană care să nu știe care este zodia lui. Dar, în același timp, a limitat accesul persoanelor care vor să se înțeleagă să vină la astrolog.”, a precizat Luminița Ristea.

Ego Life, ediția a 34-a
Ego Life, ediția a 43-a

„Horoscopul este făcut pe energii la nivel arhetipal”

Astrologul spune că fiecare zodie din horoscop reprezintă un arhetip, iar între acest nivel și până la cel particular al fiecărei persoane în parte există o diferență uriașă. De aceea, specialistul recomandă celor care vor să evolueze cu adevărat să meargă la astrolog.

„Horoscopul este făcut pe energii la nivel arhetipal. Vărsătorul este un arhetip, zodia Pești, zodia mea, este un arhetip. Deci sunt niște energii arhetipale la nivel general. Dar de la acest nivel și până la nivelul meu, Luminița, care sunt unică Dana (Săvuciă – n.r.) care este unică și fiecare din noi suntem persoane unice este o foarte mare diferență.

Într-adevăr, sunt consumatori de horoscop. Dacă oamenilor le face bine acest lucruși câteodată se mai nimerește, fiindcă probabil acea energie este în energia lor, este ok. Dar dacă tu vrei să faci un pas înainte, vii la astrolog și lucrezi pe harta ta.”, a mai declarat Luminița Ristea, la Ego Life.

Citește și: „Zodiile pentru care Anul Iepurelui aduce bogăție. Vor avea mare noroc la bani. Dau lovitura

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *