Ce este lipoaspirația laser, cât durează și ce efecte are. Dr. Dana Miricioiu: „Dă rezultate” VIDEO EXCLUSIV

Este o procedură din ce în ce mai căutată!
Ce este lipoaspirația laser, cât durează și ce efecte are. Dr. Dana Miricioiu: Dă rezultate VIDEO EXCLUSIV

Dana Miricioiu, unul dintre cei mai buni medici esteticieni din România, a fost invitată în emisiunea Ego Life, prezentată de Dana Săvuică, în fiecare zi de miercuri. În cadrul celei de-a 82-a ediție, specialistul a oferit detalii importante despre lipoaspirația laser, unul dintre tratamentele inovatoare şi minim invazive ce ajută la eliminarea depozitelor de grăsime.

Ce presupune lipoaspirația laser

Cu toţii ne dorim un corp frumos și un ten impecabil, și să încercăm, pe cât posibil, să ne ferim de depozitele mari de grăsime. Se știe că acestea sunt inestetice, iar tot mai multe persoane apelează la tratamente inovatoare ce ajută la eliminarea acestor depozite de grăsime.

În cadrul emisiunii Ego Life, doctorul estetician Dana Miricioiu a explicat că lipoaspirația laser ajută la eliminarea excesului de grăsime din diferite părţi ale corpului: abdomen, şolduri, coapse, fese, braţe, guşă.

Citește și: Teo Trandafir, adevărul despre colaborarea cu Kanal D și mutarea la Radio Impuls: “S-au spus tot felul de lucruri” VIDEO EXCLUSIV

„Intervenția mea favorită este lipoaspirația cu laser din toată paleta intervențiilor pe care le fac. Este foarte bine suportată de paciente. Nu presupune o perioadă mare de recuperare, nu este dureroasă. Efectul minunat este că, nu doar scoate grăsimea, dar și strânge pielea. Degeaba scoți grăsimea, dacă nu strângi și pielea. Este o lipoaspirație asistată laser, pe care o fac în 35-40 de minute. Efectul este permanent, este intervenția care dă rezultate. Sunt foarte mândră de această intervenție”, a declarat Dana Miricioiu, în ediția cu numărul 82 a emisiunii Ego Life.

Oana Roman vrea să scape de gușă

Tot în cadrul emisiunii Ego Life, Oana Roman a explicat că vrea să facă o operație care să o ajute să se simtă mai bine în pielea ei. Mai exact, vedeta vrea să scape de gușă.

„Însă vreau să fac ceva, dar nu este neapărat la nivelul feței și Dana știe. Singurul complex real pe care îl am, pe care l-am avut dintotdeauna, este legat de gușă, de aceea îmi doresc să scap de ea. Nu am avut complexul că sunt grasă. Cea mai fericită perioadă din viața mea era când aveam câteva kilograme în plus”, a mai mărturisit Oana Roman la Ego Life.

Emisiunea Ego Life poate fi urmărită pe pagina www.ego.ro sau pe canalul de YouTube al emisiunii. În fiecare zi de miercuri, Dana Săvuică vă așteaptă cu invitați numai unul și unul și subiecte interesante pe diverse teme de interes.

Citește și: Ego Life, ediția a 82-a. Dana Săvuică, Oana Roman și dr. Dana Miricioiu, despre frumusețe și complexe. Ce operație estetică și-ar face vedeta?

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *