Ce etnie au socrii Andreei Esca. Detalii mai puțin știute despre familia vedetei Pro TV. Alexia Eram a făcut dezvăluirea

De unde provin părinții lui Alexandre Eram, de fapt

Scris de: Daoud Andra

18 Dec. 2023

Ce etnie au socrii Andreei Esca. Detalii mai puțin știute despre familia vedetei Pro TV. Alexia Eram a făcut dezvăluirea

Andreea Esca este căsătorită din anul 2000 cu Alexandre Eram și au împreună doi copii, pe Alexia și pe Aris. Socrii vedetei de la Pro TV locuiesc în Franța, însă puțini știu ce origine au aceștia, de fapt. Alexia a făcut o dezvăluire interesantă despre familia tatălui său.

De unde provin socrii Andreei Esca

Andreea Esca și-a cunoscut soțul în România, în urmă cu mai bine de 20 de ani. Alexandre Eram venise din Franța, pentru a lucra la o fabrică de mobilă și confecții din București. Soțul prezentatoarei de știri s-a născut însă în America, iar fiica lor, Alexia, a povestit recent ce origini are omul de afaceri.

Mama lui Alexandre Eram este franțuzoaică, în timp ce tatăl acestuia este de origine armeană. Socrii Andreei Esca au locuit în tinerețe în SUA și acolo a copilărit și soțul vedetei, în primii ani. Nici prezentatoarea de știri nu este 100% româncă, după cum a dezvăluit fiica ei. Alexia Eram a spus că familia mamei sale are rude și în Italia și Grecia.

Citește și: La asta nu se aștepta nimeni! Ce religie au copiii Andreei Esca. Doar apropiații au știut asta despre Alexia și Aris Eram

”Mama e româncă, dar știu că are strămoși din Grecia și Italia. Nu știu de unde vine numele Esca, dar nu l-am întâlnit foarte des. Mai știu doar o familie Esca de pe lângă noi în Sibiu. Nu cred că suntem rude. Tata s-a născut în Michigan, Detroit, a stat 10 ani acolo. Bunicul meu, tatăl lui, este armean și bunica mea este franțuzoaică. Eu sunt un sfert armeancă, un sfert franțuzoaică și jumătate româncă.”, a spus Alexia Eram, la emisiunea America Express, unde participă alături de fratele ei.

Pe soțul Andreei Esca îl știe toată lumea, însă cum arată cumnata știristei Pro TV. Ce meserie are sora lui Alexandre Eram
Cumnatul, sora și părinții lui Alexandre Eram

Ce religie au Andreea Esca și familia sa

Un alt detaliu care a ieșit la iveală despre familia Esca-Eram este religia membrilor ei. Alexia și Aris sunt botezați în religia catolică, la fel și părinții lor. În momentul în care s-a căsătorit cu Alexandre Eram, Andreea Esca s-a convertit la religia acestuia, omul de afaceri fiind catolic.

Cununia religioasă a avut loc în anul 2000, la Catedrala Sfântul Iosif din București. Nași le-au fost George Copos și soția sa. Într-un interviu acordat în urmă cu mai mulți ani, prezentatoarea Știrilor Pro TV povestea cum l-a cunoscut pe soțul ei.

Citește și: Cum arată Lucia Esca, mama Andreei Esca, în tinerețe. Era de o frumusețe răpitoare, imagini îndrăznețe

”El, nefăcând stagiul militar în Franţa, avea varianta să se ducă într-o ţară în curs de dezvoltare, să lucreze într-o uzină şi să ajute ţara să se dezvolte. Venise în România, la prietenul tatălui lui, el neavând nicio treabă cu ţara noastră, mama lui fiind franţuzoaică, iar tatăl lui, un arhitect armean care trăieşte la Paris. I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat.

M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o dată, tot degeaba. Apoi am auzit că pleacă în vacanţă şi am înţeles că era într-o relaţie. Am văzut că nu reacţionează în niciun fel, dar eu am mai încercat. Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă şi zic: ‘Taci că îl sun acum şi îi spun că îmi trebuie uşă, că aveau şi uşi la fabrica aceea’”, a spus Andreea Esca, într-un interviu pentru revista Tango.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
8.2 18 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Imagini controversate din Iași, devenite virale. Gestul rușinos făcut de această blondă, în autobuz
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Horoscop 20 Mai 2024. Nativul Taur își va transmite nemulțumirea fără să se concentreze asupra...
Horoscop Zilnic Luni 20 Mai 2024. Săgetătorii au o zi plină, Taurilor le recomandam azi...
Pentru 5 zodii, visele de bogăție devin realitate
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
"Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *