La asta nu se aștepta nimeni! Ce religie au copiii Andreei Esca. Doar apropiații au știut asta despre Alexia și Aris Eram

Și prezentatoarea TV are aceeași religie

Scris de: Daoud Andra

06 Dec. 2023

Alexia și Aris Eram, cei doi copii ai Andreei Esca, sunt, de câteva săptămâni bune, în atenția publicului, prin prisma emisiunii la care participă. Cei doi fac echipă la ”America Express” și se bucură de foarte multă popularitate. Cu ocazia participării la show, telespectatorii află tot felul de detalii interesante despre ei. Ce religie au copiii Andreei Esca, de fapt? Gestul pe care l-au făcut într-una dintre edițiile emisiunii i-a dat de gol.

Ce religie au copiii Andreei Esca

Aris și Alexia Eram formează una dintre cele mai puternice echipe care au pornit în aventura ”America Express”. Cei doi sunt extrem de competitivi și se bazează unul pe celălalt, atunci când participă la probe dificile. Un detaliu care a ieșit la iveală despre cei doi tineri, odată cu participarea la emisiune, este legat de religia lor. Într-una dintre ediții, perechile de concurenți au avut o misiune la o catedrală celebră din Columbia.

Când au ajuns la lăcașul de cult ”El Senior de los Milagros”, Aris și Alexia au îngenunchiat și s-au rugat. Cei doi copii ai Andreei Esca sunt de religie catolică, astfel că atunci când au avut șansa să intre într-o catedrală catolică și să își pună o dorință, la ”America Express”, nu au stat pe gânduri.

Citește și: Câți bani câștigă Alexia Eram lunar la revista mamei sale. Salariul Andreei Esca este un mister, dar al ei tocmai s-a aflat

Mai mult, Alexia a început să plângă de emoție și a schimbat câteva cuvinte cu preotul de acolo. Fiica Andreei Esca a mărturisit atunci că s-a rugat pentru sănătatea unchiului ei, care îi este foarte apropiat.

Alexia și Aris Eram

Și Andreea Esca este tot catolică

Andreea Esca și-a cunoscut soțul, pe Alexandre Eram, în urmă cu mai bine de 20 de ani. S-au căsătorit în anul 2000, iar pentru a putea face cununia religioasă, prezentatoarea de la Pro TV a trecut la religia soțului. Omul de afaceri de origine franceză este catolic, astfel că și Andreea Esca s-a convertit la catolicism. Nunta a avut loc la Catedrala Sfântul Iosif din București, iar nași au fost George Copos și soția sa. Iată ce spunea prezentatoarea de știri, într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani, despre cum și-a cunoscut soțul:

”L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro TV pe vremea aceea şi mi-a zis: ‘Ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru’. Da, îi zic. L-a chemat şi am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoştea pe omul care avea această fabrică.

Citește și: Ce a spus Alexia Eram, despre nunta cu Mario Fresh, la America Express 2023. L-a surprins până și pe fratele ei, Aris, cu această mărturisire

El, nefăcând stagiul militar în Franţa, avea varianta să se ducă într-o ţară în curs de dezvoltare, să lucreze într-o uzină şi să ajute ţara să se dezvolte. Venise în România, la prietenul tatălui lui, el neavând nicio treabă cu ţara noastră, mama lui fiind franţuzoaică, iar tatăl lui, un arhitect armean care trăieşte la Paris. I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat.

M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o dată, tot degeaba. Apoi am auzit că pleacă în vacanţă şi am înţeles că era într-o relaţie. Am văzut că nu reacţionează în niciun fel, dar eu am mai încercat. Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă şi zic: ‘Taci că îl sun acum şi îi spun că îmi trebuie uşă, că aveau şi uşi la fabrica aceea’”, a spus Andreea Esca, într-un interviu pentru revista Tango.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Roxana Vancea, dezvaluiri inainte de nuntă
8.3 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *