Ce fac acum Monica și Raluca de la trupa Angels. S-au retras din muzică în plină glorie, incredibil cu ce se ocupă în prezent

Raluca, ex-Angels, este mama a cinci copii

Scris de: Daoud Andra

16 Dec. 2023

La începutul anilor 2000, trupa de fete Angels se bucura de un succes extraordinar pe piața muzicală românească. Hituri precum ”Așa-s băieții” sau ”Sufletul meu” erau fredonate de tinerii de la acea vreme, însă după numai doi ani de activitate, formația s-a destrămat. Cu ce se ocupă în prezent Monica și Raluca de la trupa Angels și cum arată, la 21 de ani după ce formația s-a destrămat.

Raluca de la trupa Angels, o mamă dedicată

Multă lume își aduce aminte de formația Angels și de Monica și Raluca, cele două fete care cântau ”Așa-s băieții, umblă numai după fete”. Trupa s-a destrămat în anul 2002, în plină glorie, iar cele două tinere artiste au lăsat pe planul al doilea muzica. Raluca, fosta membră a trupei Angels, și-a întemeiat o familie și este, în prezent, mama a cinci copii.

Raluca a dat recent un interviu pentru Playtech Știri, în care a vorbit despre cât de solicitantă este viața cu cinci copii. Cei mici îi ocupă cea mai mare parte a timpului, toți fiind în prezent la școală. Și din punct de vedere financiar este complicat pentru ea și soțul ei, care își doresc să le ofere celor mici tot ce au nevoie.

”Toată perioada aceasta a fost foarte plină. În afara de programul foarte încărcat, de la școală, copiii sunt la clasa 0, clasa a doua, clasa a patra, clasa a șaptea, și respectiv, clasa a opta, unde avem pregătiri intense pentru examenul de capacitate… Sunt cheltuieli foarte mari, dar le luăm etapizat, ca să nu ne pierdem echilibrul. Oricum, noi zilnic facem cumpărături masive, pentru că cererea e mare. Se termină repede, toate, oricât de multe am lua.”, a spus Raluca, pentru sursa menționată.

Citește și: Imagini nemaivăzute cu sora Valentinei Pelinel. Cum arată și cu ce se ocupă, apare foarte rar în public

Raluca nu a renunțat la muzică, ci face parte în continuare dintr-un band cu care cântă la evenimente. Anul trecut, de Revelion, a fost pe scenă la Brașov, însă anul acesta își dorește să petreacă noaptea dintre ani acasă, cu familia, așa că nu va avea cântare.

Ce fac acum Monica și Raluca de la trupa Angels. S-au retras din muzică în plină glorie, incredibil cu ce se ocupă în prezent
Raluca și Monica, fostele membre ale trupei Angels

Monica, cealaltă jumătate a trupei, s-a reprofilat

Dacă Raluca a continuat să cânte și să își câștige existența din această activitate, fosta sa colegă de trupă, Monica Ene, s-a reprofilat. Aceasta are o fetiță în vârstă de 14 ani, iar de curând s-a angajat în domeniul sanitar. Monica a făcut școala de asistente medicale și profesează în spital, după cum a povestit chiar ea.

Citește și: Din ce face bani Radu Zamfir, la 10 ani de la tragedia din Munții Apuseni. Cu ce se ocupă acum, are o avere colosală

”Am început practica în spital. Am făcut și primele injecții la pacienți. Așteptam mult momentul ăsta pentru a vedea dacă mă regăsesc sau nu, să știu dacă sunt făcută pentru asta sau nu. După orele de practică pe care le-am avut până acum pot spune că mă regăsesc în meseria asta, am răbdarea și curajul necesar. Sunt mândra de mine și merg în continuare înainte pe acest drum.

Pacienții care au ajuns pe mâna mea nu au avut emoții pentru că au simțit că sunt o persoană care are încredere în ea și nu le-am transmis nicio secundă nesiguranță. Am văzut diverse cazuri dificile în spital, persoane bolnave, foarte necăjite. Am vărsat și câteva lacrimi pe coridorul spitalului pentru că am realizat că avem mulți bătrâni care se chinuie foarte mult prin spitalele din România”, a spus Monica Ene pentru Click!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *