Imagini nemaivăzute cu sora Valentinei Pelinel. Cum arată și cu ce se ocupă, apare foarte rar în public

Și sora vedetei este mămică de gemeni

Scris de: Daoud Andra

16 Dec. 2023

Valentina Pelinel este cunoscută atât în țară, cât și peste hotare, grație carierei de model de succes pe care a avut-o. Puțini știu însă că soția lui Cristi Borcea are o soră mai mică, ce îi seamănă foarte bine. Lavinia a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, însă din când în când, Valentina Pelinel publică fotografii cu ea pe rețetele de socializare.

Cum arată sora Valentinei Pelinel

Pe Valentina Pelinel o știe o țară întreagă, însă nu mulți știu că are o soră mai mică. Lavinia a preferat să stea departe de lumea mondenă, fiind o prezență discretă și pe rețelele de socializare. Din când în când, sora mai mare și mai cunoscută a familiei publică fotografii cu ea, din arhiva personală. Sora Valentinei Pelinel are 36 de ani, fiind cu 7 ani mai tânără decât vedeta. La fel ca soția lui Cristi Borcea, și ea este mămica unei perechi de gemeni.

”Frumoase amândouă, sărbători fericite alături de cei dragi!”, ”Sunteți foarte frumoase”, ”Energie la dublu”, – au fost câteva dintre comentariile celor care o urmăresc în mediul online pe Valentina Pelinel.

Citește și: Valentina Pelinel, detalii neștiute despre gemenele sale cu Cristi Borcea. Ce pasiuni au Indira și Rania: “Sunt mai atentă ca oricând” VIDEO EXCLUSIV

Imagini nemaivăzute cu sora Valentinei Pelinel. Cum arată și cu ce se ocupă, apare foarte rar în public
Valentina Pelinel și sora ei

Soția lui Cristi Borcea, despre educația pe care le-o dă copiilor

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună trei copii: un băiat și două fetițe gemene, care îi țin în priză non-stop. Fostul fotomodel a explicat, la un moment dat, că folosește foarte mult comunicarea pentru a-i educa pe cei mici. Milan, Rania și Indira, cei trei copii ai cuplului, sunt foarte înțelegători, după cum a dezvăluit mama lor.

Citește și: Valentina Pelinel, imagini rare cu fetele ei. Cât de frumoase sunt gemenele lui Cristi Borcea, se transformă în adevărate domnișoare

“Menținem un echilibru. Nu merg pe ideea să fii dur, să țipi la copii, nici nu se pune problema să dai în ei! Eu merg mult pe comunicare și le explic. Eu sunt cea care este mai mult pe acasă și atunci este treaba mea să am grijă de detaliile din viața lor. Ei chiar înțeleg! Am văzut că de mici înțeleg. Chiar sunt cuminți, nu am ce să zic! Comunicarea funcționează. Merg mult pe ce este pozitiv, nu zic: ‘Nu ai voie asta și atât!’ Nu e OK. Le explic frumos: ‘Dacă faci așa, o să se întâmple așa. Dacă mănânci mai multă ciocolată, o să te doară burta!’ Atunci ei vin și zic: ‘Doar atât mănânc pentru că după mă doare burta!’ E un joc permanent cu ei.”, a povestit Valentina Pelinel, într-un interviu pentru EGO.ro.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *