Valentina Pelinel, detalii neștiute despre gemenele sale cu Cristi Borcea. Ce pasiuni au Indira și Rania: “Sunt mai atentă ca oricând” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre Indira și Rania

Valentina Pelinel se bucură de 3 copii superbi alături de Cristi Borcea, micuțul Milan și gemenele Indira și Rania. Cei doi și-au construit o familie frumoasă și trăiesc o minunată poveste de iubire. În exclusivitate pentru Ego.ro, vedeta ne-a vorbit despre fiicele sale, dar și despre pasiunile pe care le au acestea.

Valentina Pelinel, dezvăluiri despre Indira și Rania

Valentina Pelinel, aflată la un eveniment dedicat frumuseții, ținut chiar de Anca Serea și Adi Sînă, ne-a vorbit despre secretele pe care le are atunci când vine vorba de acest domeniu. Vedeta are un ten sensibil, astfel că se folosește de produse dedicate pielii sale:

“Când este vorba despre frumusețe doar tu poți să îți dai cel mai bun sfat pentru că te cunoști cel mai bine! Spre exemplu, eu am o piele extrem de sensibilă și după multe investigații mi-am dat seama cam ce produse trebuie să folosesc, fără parabeni, fără parfum.

Folosesc produse chiar și de la copiii mei! Folosesc dermatocosmetice, dar și produse naturale, din plante. Mi-am dat seama de asta în timp! Toată lumea recomandă tot felul de produse, dar doar tu știi ce este mai bine pentru tine pentru că le testezi, le pui pe piele. Tu îți cunoști organismul! Toți suntem diferiți.”

Ce fac micuțele ei, Indira și Rania

De asemenea, Valentina Pelinel ne-a vorbit despre gemenele pe care le are alături de Cristi Borcea, Indira și Rania. Se pare că micuțele deja au descoperit produsele de machiaj pe care le are mama lor, astfel că se distrează, încercând diferite cosmetice:

“Deocamdată eu nu fac nimic, fac ele! Îmi fură machiajele, se machiază și se măscăresc toată ziua! Încerc să le explic că nu este bine pentru pielea lor. Negociem, dar apoi tot se machiază și spun: “Măcar 5 minute, după ne ștergem!”.

Sunt mai atentă ca oricând ca să nu expire vreun produs sau ceva, să se irite! Noroc că am produse naturale. Rania e de obicei mai “cochetă”, dacă pot să zic așa de un copil. E mereu costumată, aranjată, cu bijuterii multe pe ea, machiată prin casă! (râde) Își pune unghii de copii.”

Citește și Dorința pe care a avut-o Cristi Borcea înainte de a se naște gemenele. Valentina Pelinel i-a îndeplinit marele său vis: „Fix așa a ieșit” EXCLUSIV

Cum reacționează Cristi Borcea

La rândul său, Cristi Borcea se amuză de fiecare dată când le vede pe micuțe experimentând cu produsele deținute de Valentina Pelinel. Totuși, superba vedetă ne-a mărturisit că Milan are mai multe reguli impuse, față de gemene, ținând cont că este mai mare și merge la școală:

“Se amuză. (n.r. Cristi Borcea) Ele se machiază și apoi le ștergem. Trebuie să le lași și puțină libertate, să experimenteze! Pentru ele este o distracție. Le-am luat și machiaje de copii, dar tot la ale mele trag!

La asta se gândește! (n.r. la faptul că o să fie nevoit să le urmărească în club când o să crească) Sunt fetele lui! Nu este neapărat strict, noi ne amuzăm cu ele, sunt haioase, au 4 ani și jumătate. Cu Milan începe să fim mai stricți, are 7 ani, merge la școală.”

Citește și Ce face Cristi Borcea de fiecare dată când pleacă în vacanță. Valentina Pelinel l-a dat de gol: „La noi în căsnicie este puțin diferit”. Cum încearcă vedeta să-și educe copiii VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Povestea de succes a unei ucrainence! A ajuns în fruntea unei importante companii, după mult...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
E cutremur! Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după un an de la nuntă:...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
S-a aflat! Ce au făcut Andrei și ispita Diandra la Insula Iubirii! Soacra lui tună...
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de...
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au...
Horoscop 28 Iulie 2024. Astăzi, Capricornii se ocupă mai mult de sănătate, Berbecii sunt predispuși...
Horoscop Zilnic Duminică 28 Iulie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Fiecare cifră din anul tău de naștere este o cheie spre descifrarea misterelor karmei și...
Motivul pentru care fiica Oanei Roman a fost dată afară dintr-un hotel de pe litoralul...
Kira Hagi, mesaj emoționant pentru fratele ei, Ianis, și soția sa, Elena. Ce le-a transmis...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *