Ce face Dana Nălbaru, la 47 de ani, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. A fost surprinsă lucrând de zor: „O femeie obosită, dar fericită ca și-a plantat singură roșiile”

Vedeta se bucură de o viață simplă

Scris de: Daoud Andra

23 Apr. 2024

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au renunțat la agitația din București, pentru a se bucura de liniște, la țară. Cei doi s-au mutat, împreună cu copiii lor, în provincie, iar în această perioadă se ocupă de grădină și de livadă. Cum a fost surprinsă recent fosta cântăreață, în curtea ei de la țară.

Dana Nălbaru și-a plantat singură legumele

De ceva timp, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au început să se îndrepte către o viață din ce în ce mai simplă. Cei doi își cresc copiii după propriile reguli și au optat pentru educația de acasă, iar acest lucru le-a permis să se mute departe de agitația orașului. Actorul și soția lui și-au cumpărat o casă în Moșteni-Greci, un sat din comuna Boțești, județul Argeș și petrec din ce în ce mai mult timp acolo.

Dragoș Bucur mai vine la București doar pentru filmările pe care le are pentru emisiunile și proiectele la care lucrează. Soția lui, pe de altă parte, își împarte timpul între gospodăria de la țară și business-ul cu bistro-ul pe care îl are în București. În această perioadă a anului, cei doi soți sunt ocupați cu plantarea legumelor în grădină și cu pregătirea pomilor pentru vară.

Vezi și: Acasă la Dana Nălbaru și Dragoș Bucur. Cum s-au pozat cei doi în grădină, ipostazele sunt neașteptate

În urmă cu câteva zile, Dana Nălbaru le-a arătat celor care o urmăresc pe Instagram cum a văruit pomii din livadă, iar acum s-a ocupat și de straturile de legume. ”O femeie obosită, dar fericită că și-a plantat singură roșiile, castraveții și ardeii. Fain. Mi-a plăcut”, a scris vedeta în dreptul unei fotografii în care apare cu o sapă și o găleată pe umăr.

Dana Nălbaru, la finalul unei zile petrecute în grădină

Cum merge afacerea cu dulciuri

Într-o altă postare, Dana Nălbaru a transmis că urmează să mai planteze și alte legume în solar zilele următoare, când vremea se va mai încălzi.

”Doamna Ani m-a învățat să pun legumele în seră, lucru pentru care îi mulțumesc și sunt recunoscătoare. Noroiul cât casa în afară serei și încă frig, așa că abia săptămâna viitoare o să plantez restul legumelor în grădină. Norii au dat grindină acum câteva minute, dar stau în bucătărie și privesc livada în timp ce mâncarea fierbe pe foc”, a scris fosta membră a trupei Hi-Q pe internet.

Vezi și: Dragoș Bucur, adevărul despre începutul relației cu Dana Nălbaru: “Ea m-a agăţat pe mine”. Cum s-au cunoscut, de fapt

În paralel, cei doi soți de ocupă de afacerea cu dulciuri pe care o au de ceva timp. La cofetăria lor se vând bomboane cu prosecco, dar și alte produse de cofetărie și patiserie.

”Patiseria e o joacă a noastră care se transformă ușor-ușor într-o chestie destul de serioasă. Oamenii din zona, rezidenții Otopeniului au început să ne cunoască și avem clienți fideli, care la 10 fix sunt în față magazinului pentru pâine și care în fiecare weekend vin pentru aprovizionare cu plăcinte, checuri sau prăjituri. Îmi place să am mereu back-up la back-up, de aici și încercările repetate de a nu depinde doar de film sau televiziune, și în plus este foarte încurajator să faci lucruri reale, pe care le poți pipăi, care au valoare și planul fizic”, a declarat Dragoș Bucur, într-un interviu pentru TV Mania, toamna trecută.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *