Dragoș Bucur, adevărul despre începutul relației cu Dana Nălbaru: “Ea m-a agăţat pe mine”. Cum s-au cunoscut, de fapt

Povestea lor de dragoste a început de la un claxon.
Dragoș Bucur, adevărul despre începutul relației cu Dana Nălbaru: “Ea m-a agăţat pe mine”. Cum s-au cunoscut, de fapt

Dragostea se poate întâlni în cele mai neașteptate momente. O demonstrează unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din showbiz-ul autohton, cel format din Dragoș Bucur – Dana Nălbaru, care la doar câteva zile de la prima lor întâlnire, s-au și logodit. Iată cum a început povestea lor de iubire, de fapt.

Dragoș Bucur, adevărul despre începutul relației cu Dana Nălbaru: “Ea m-a agăţat pe mine”

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru formează un cuplu de 18 ani. Cei doi s-au căsătorit în 2005 și au împreună trei copii: Sofia, Kadri și Roxana, înfiată de cei doi în urmă cu câțiva ani. Puțini știu însă cum a început povestea lor de dragoste.

Citește și: Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Dragoș Bucur și a Danei Nălbaru. Sofia calcă pe urmele părinților: “Ne-am gândit că se potrivește” VIDEO EXCLUSIV

Prezent în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță, actorul a vorbit despre începuturile relației cu Dana Nălbaru. Cei doi se cunoșteau de ceva vreme și s-au intersectat în diferite proiecte, însă un claxon în trafic a declanșat, de fapt, flacăra iubirii dintre ei.

Mai exact, Dana Nălbaru a fost cea care a făcut primul pas, și l-a claxonat pe actor, iar după doar câteva zile acesta a cerut-o pe cântăreață de soție.

”Am cunoscut-o acum 18 ani, în trafic, undeva pe lângă Regie. Eu mergeam la o filmare, ea mergea la o repetiţie şi ne-am făcut semne în trafic, am coborât, am vorbit. Eu o ştiam aşa, de la televizor şi o mai ştiam de la casting de la „Băieţi buni”. Practic, ea m-a agăţat pe mine pentru că m-a tot claxonat, eu nu prea i-am răspuns, eram cam şmecher. Aveam un Renault Megane atunci.

Am vorbit puţin şi din ziua aia practic am rămas împreună. A doua zi ne-am întâlnit la un ceai, apoi la masă şi după 5 zile am decis că ne căsătorim”, a povestit actorul.

”Dana este un reper pentru mine în muncă”

Dragoș Bucure îi este recunoscător soției sale pentru susținerea pe care i-o oferă în proiectele sale profesionale. Dar recunoaște că tot ea este și ochiul critic care nu se ferește să îi atragă atenția atunci când ceva nu merge bine, determinându-l astfel să evolueze în carieră.

„Dana este şi un reper pentru mine în muncă, e foarte critică. Testul pentru noul film („Încă două lozuri’) a fost acasă cu ea şi copiii, dacă nu ar fi rezistat copiii la film mi-aş fi făcut probleme. Dar a fost ok, Dana a râs, mi-a zis că e bine legat, că e constant şi că e mai bun produsul decât prima parte („Două lozuri’)’, a mai spus actorul.

Citește și: Alex Gavrilescu și-a negociat rolul din ”Încă două lozuri”. Ce pariu a pus cu Dragoș Bucur: „Stau cu mine în casă” VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Adrian Nartea a renuntat la contractul cu PRO TV pentru Asia Express
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *