Ce face fiica lui Feli Donose la doar 5 ani și jumătate: „Va face bani, nu va fi artist”. Motivul pentru care artista și-a luat un an de pauză în muzică VIDEO EXCLUSIV

”Nu pot să fac decât să-mi strâng inima și să o las să se ducă”

După o pauză de mai bine de un an, Feli revine pe scena muzicală românească și promite să recupereze timpul pierdut cu publicul ei. În tot acest timp artista  nu a stat însă degeaba, ci a continuat să producă muzică, însă a vrut să se bucure cât mai mult de fiica ei, Nora Luna. Feli a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că parcă nu vrea să conștientizeze faptul că fiica ei a crescut și că în curând o va duce în prima ei zi de școală.

Feli, despre fiica sa: „Să mai stea un an în grupa mare poate ar frustra-o și ar face pași înapoi”

Artista și-a dorit enorm să fie mamă, așa că în momentul în care Luna a venit în viața ei, tot Universul s-a învârtit în jurul ei. Feli a continuat să muncească chiar din primele luni de viață ale fiicei sale, asta până când a conștientizat că timpul trece așa de repede și că nu se bucură de tot procesul de creștere al micuței sale. Așa se explică și pauza pe care a luat-o în ultimul an, pauză pe care a dedicat-o mai mult rolului de mamă. Totuși, în acest timp a continuat să facă și muzică, iar recent a lansat o piesă care a fost extrem de așteptată de publicul ei.

”Piesa asta este făcută acum 2 sau 3 ani. Am scris-o cu Smiley și cu Roly, care este producătorul ei. Am lansat-o de curând pentru că nu am mai simțit să mai scot de vreo vreme muzică, iar acum am simțit. Că eu sunt aia cu simțitul și fac ce simt, când simt. Cam asta este povestea”, ne-a explicat Feli.

Cu toate că a fost înțeleasă de toată lumea, în special de echipa ei de producție, la un moment dat i s-a cerut să revină în prim plan și să aducă în fața publicului melodiile la care a lucrat în ultima perioadă.

”Mă ceartă producătorii, mă ”ceartă” Smiley, care este mentorul meu și managerul meu până la urmă. Îmi zice că am atâta muzică de dat. Mă mai ”ceartă” echipa mea de online care îmi spune tot timpul, și nu sub formă de laudă, că am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic. Se pare că anul acesta, după un an de pauză, de care sincer simțeam nevoia puternic, m-am activat. Sunt trează de la ora 5:00 și ajung acasă la 10:00 seara, dar îmi era dor. Mă simt ca în perioada în care cântam foarte, foarte mult și bucuram de mine. Astăzi am uitat inclusiv că am copil, atât de despre mine a fost totul, ceea ce este minunat”.

Citește și: De ce s-a despărțit Feli de tatăl fiicei ei. „Vreau să intru în noul an curată și fără secrete”. Le-a dezvăluit tot fanilor

În tot acest timp, Feli s-a dedicat fiicei sale și a încercat să o educe în așa fel încât să se bucure de copilărie în adevăratul sens al cuvântului nu să devină dependentă de telefonul mobil și alte gadget-uri.

”Încerc să o feresc cât pot. Adică îi dau acces la tehnologie, dar nu prea mult. Am mai avut perioade în care îi mai lăsam telefonul sau o lăsam la desene animate, dar când era răcită acasă și se mai plictisea. Vedeam că își schimbă comportamentul, o ia așa un pic…Și atunci am zic că mai răruț că este mai drăguț”, a explicat Feli.

De altfel, a remarcat că fiica ei nu este atrasă de zona muzicală și de meseria mamei sale, ci pare că are înclinații mai mult către zona de management. Lucru care nu îi displace neapărat artistei care a declarat în repetate rânduri că își va susține fiica în toate deciziile pe care le va lua și nu va încerca să o înfluențeze în vreun fel.

”Ori va fi actriță pentru că este super teatrală. Oare cu cine seamănă? Ori cred că va fi un manager. Va face bani, nu va fi artist. Artiștii au semi, când ai concerte ai bani, când nu ai concerte nu ai bani. Dar ea dă dovadă, chiar de acum de la 5 ani și jumătate, de o personalitate puternică, empatică, sensibilă, dar foarte stăpână pe sine. Eu cred că ce își alege ea să facă în viață o să îi meargă foarte bine”.

Feli se pregătește să o înscrie pe Nora Luna la școală

De aceea, chiar dacă va împlini 6 ani abia în luna noiembrie, Nora Luna și-a exprimat dorința de a merge la școală. Extrem de sinceră, Feli recunoaște că nu este neapărat pregătită pentru acest pas, din punct de vedere emoțional, însă nu va ține cont de sentimentele ei atunci când vine vorba de deciziile fiicei sale.

”Ce crezi? Va intra în clasa 0, despre care m-am plâns la toată lumea din jurul meu că nu mai copilărește un pic copilul, dar ea deja scrie, citește și mă gândesc că să mai stea un an în grupa mare poate ar frustra-o și ar face pași înapoi. Acum eu nu zic că vai copilul meu este deștept și trebuie să meargă înainte, că nu vreau să stau cu gura pe ea să tocească, dar dacă așa pare că este mersul ei firesc, nu pot să fac decât să-mi strâng inima și să o las să se ducă. Pentru că eu oricum am seri destul de emoționale în care plâng că îmi crește copilul. Gata, nu mai am copil, am domnișoară”, a explicat artista.

Citește și: Feli Donose iubește din nou, după despărțirea de tatăl fetiței ei. Ce s-a aflat despre actualul ei partener: “Nu am nicio jenă să mă manifest așa cum simt”

Până în toamnă când va începe școala, Feli vrea să profite de timpul liber al Lunei și să facă cât mai multe activități împreună. Micuța nu știe că mama ei este una dintre cele mai apreciate și talentate artiste din România, așa că pentru ea aparițiile în concerte reprezintă o normalitate.

”Ea mă vede, mă vede în concerte, știe că mă duc la studio. Zilele trecute a fost cu mine la radio, pentru prima dată, dar nu conștientizează ideea asta de persoană publică, de vedetism, pentru că niciodată nu i-am scos-o în evidență. Că asta nu este o chestie atâta de importantă, cum este important pentru mine să fac muzică cu sens, pentru mine, pentru oameni și ea să vadă ce este cu adevărat valoros pentru mine, adică arta versus vedetism”, a mai completat Feli pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *