Ce face fiul Danei Rogoz, atunci când ea apare la televizor: „Nu are fascinația asta”. Ce sacrificii face actrița pentru a se împarte între filmări și viața de familie VIDEO EXCLUSIV

Vedeta nu crede că vreunul dintre copiii ei îi va călca pe urme

Dana Rogoz este una dintre cele mai talentate actrițe din România, iar soțul ei, Radu Dragomir, este unul dintre cei mai faimoși regizori. Cu toate că în casa lor aproape totul este despre film, copiii cuplului nu par a fi atrași de acest domeniu. Cel puțin Vlad, băiatul cel mare al Danei Rogoz, care este la vârsta la care copiii încep să-și aleagă diverse meserii, nu pare deloc interesat de ceea ce fac părinții lui. Dana Rogoz a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că nu pune presiune, chiar dacă de multe ori i-ar plăcea să-l vadă pe fiul ei că-și dorește să o însoțească pe platourile de filmare.

Dana Rogoz, despre rolul din serialul Groapa

Cel mai recent proiect al Danei Rogoz este serialul ”Groapa”, difuzat pe Voyo, film pentru care este nevoită să meargă aproape zilnic până la Giurgiu, acolo unde sunt platourile de filmare. Dat fiind faptul că este un serial de acțiune, în care totul este la cote maxime, publicul se aștepta să o găsească pe actriță într-o altă tipologie, cum ar fi într-un rol de ”fată rea”.

”Nici nu sunt. Cred că sunt cea mai bună dintre toți. Ce să mai? Cel puțin momentan sunt foarte, foarte bună. Am mai avut și personaje nu printre cele mai bune. În ”MO” spre exemplu, nu eram nici cea mai bună. Acolo aveam evident multe scuze, dar zic așa că nu eram fata cuminte, blândă, supusă. Aici sunt foarte supusă. Sunt practic menajeră în casa familiei Vlahu pentru că am rămas orfană și ei cumva m-am adoptat. Sunt și copilul lor cumva, dar îi și ajut pe partea asta. Apoi de la episod, la episod apar detalii cumva din trecutul meu și lucrurile se complică. Dar este foarte frumos. Adică povestea chiar se descoperă foarte frumos”, și-a descris Dana Rogoz personajul, completând că a avut un program infernal, cel puțin în primele zile de filmare.

”Încă se întâmplă lucrul ăsta. Mai am o premieră, mă mai întorc pe platou. Am avut câteva zile, multe la rând, de filmări care începeau la 4 după amiaza, oricum eram în mașină oricum de la 2, și se terminau la 4 dimineața și ajungeai acasă oricum la ora 5. Au fost așa în serie. Eu trebuia să pun ceasul să sune la 8 dimineața, ca să pot să-mi văd copiii, să mă joc cu ei că am prins și vacanța. Dar este așa mare entuziasmul pe platou și o echipă așa de frumoasă și dornică să facă lucruri bune încât nu simți efortul ăsta”.

”I-am zis lui Vlad că este cu împușcături, e cu chestii, dar m-a refuzat”

Filmările pentru serialul ”Groapa” au început în vară, când copiii erau în vacanță, așa că Dana Rogoz a vrut să-i ia pe copii la platourile de filmare. Pe Vlad cel puțin, căci Lia este mult prea mică să înțeleagă cu adevărat ce se întâmplă acolo. Fără niciun rezultat, căci fiul cel mare nu s-a lăsat deloc impresionat de activitatea mamei sale.

”N-au fost deloc interesați. Radu chiar mi-a zis și chiar și el a vorbit cu ei să vină să vadă, dar nu. Sigur au fost și niște călduri infernale și era puțin complicat. Aș fi putut să-l iau pe Vlad, chiar i-am zis că este și cu împușcături, e cu chestii, dar m-a refuzat. Poate o să vadă serialul și o să înceapă să-i placă și o să vrea să cunoască poate pe cineva din distribuție, dar nu are fascinația asta. Să ne înțelegem, Vlad este un copil care atunci când apar eu la televizor schimbă. Nu i se pare mare chestie”, a povestit amuzată Dana Rogoz pentru EGO.ro, completând că nici nu-l simte pe fiul ei atras de această zonă, cu toate că ea, la vârsta lui, deja făcea parte din trupa Abracadabra.

”Eu am avut o experiență plăcută, am numai amintiri frumoase cumva. Dar nu știu ce să zic. Este greu de luat o decizie. Nu-l simt pe Vlad ca fiind atras de zona asta, iar Lia este prea mică pentru asta. Dar nu-l simt pe Vlad responsabil așa. El mi-a zis la un moment dat că vrea să câștige banii lui, că și eu am avut banii mei încă din copilărie, ca să poată să-și cumpere joc și ce mai vrea el. I-am zis că este un job, că pot să-l duc la un casting, dar după care nu mai există că nu vrea, că nu are chef într-o zi sau că nu își învață textul. I s-a părut dintr-o dată greu. Deci încă nu este responsabil așa cum eram eu. Oricum cred că fetițele sunt mai tocilare așa, mai muncitoare”.

Citește și Incredibil ce notă a luat Dana Rogoz la BAC. Vedeta Pro TV și-a uimit fanii

”Eu m-aș bucura să o ia în direcția asta”

De cele mai multe ori, copiii de artiști sau sportivi, dar nu numai, fie aleg să urmeze aceeași carieră ca părinții lor, fie nu vor să audă în fel și chip. În momentul de față Vlad pare că se încadrează în cea de-a doua categorie.

”Sigur că eu am o meserie pe care chiar o iubesc, adică îmi place profesia. Și lui Radu îi place zona asta artistică. Știi că sunt părinți care zic: ”Doamne, să nu se apuce de nu știu ce”. Eu m-aș bucura să o ia în direcția asta, dar la fel m-aș bucura și în orice altă direcție ar lua-o dacă ar fi din pasiune și dorință adevărată. Așa că poate se va întâmpla mai târziu, dar momentan nu există”, a mai declarat Dana Rogoz pentru EGO.ro, completând că a văzut chiar și de curând că fiul ei nu este deloc curios de industria artistică, însă că a dezvoltat deja multe alte calități și este extrem de atent la detalii și destul de critic.

”A fost la premiera filmului, a stat, iar la final mi-a zis: ”mama, deci pune acolo o întrebare și nu primește răspuns la întrebarea aia?”. A fost foarte critic. Era atent la niște detalii…Apoi la Q&A eu eram foarte fericită pentru că era un public super special la ”Anonimul”, că te gândești că sunt oameni care merg ore întregi ca să vadă niște filme, deci clar că sunt niște cinefili adevărați. Așa că întrebările erau foarte smart. La final Vlad rămăsese în public, Radu era afară cu Lia, și l-am întrebat cum i s-a părut. Mi-a zis sincer că el a descărcat o aplicație pe telefon, a și șters-o între timp, că se lungea foarte mult discuția”.

Citește și Rochia seducătoare cu care Andreea Raicu a făcut ravagii la TIFF. Ce ținute au purtat Andreea Esca și Dana Rogoz FOTO

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *