Ce face Johny Romano atunci când rudele îl roagă să cânte la vreo petrecere: „Nu țin chiar așa de tare de neam” VIDEO EXCLUSIV

Ce pasiuni nebănuite are îndrăgitul artist

Johny Romano este un cântăreț fenomen descoperit de Connect-R, care și-a făcut debutul în industria muzicală prin piesa “Na Janau”. Melodia a avut un succes răsunător, versurile fiind pe buzele fanilor încă de la lansare. Ulterior, artistul a participat la “Te cunosc de undeva!”, reușind să capteze și atenția telespectatorilor. Acesta ne-a explicat, în exclusivitate pentru Ego.ro, ce face atunci când este rugat de rude să cânte la vreo petrecere.

Johny Romano: “Sunt mai al nimănui eu pentru că așa mi-a plăcut!”

Înainte de a deveni extrem de cunoscut datorită talentului său, Johny Romano a avut o altă pasiune, anume jocurile. Acesta ajunsese chiar un gamer extrem de bun. El crede că nu și-a pierdut îndemânarea, însă nu mai dedică chiar așa de mult timp jocurilor:

“În limita bunului simț, o oră sau două pe săptămână, ceva în genul. (n.r. se mai joacă) Și acum sunt la fel, calitativ vorbind, doar că nu mai frecventez. Nu, consider că nu! (n.r. nu și-a pierdut locul) Nu cred. (n.r. să participe la vreo competiție) Eu nu fac streaming și în general mă joc mai mult local, nu online, cu playeri. De un timp mă joc la versus, cu cine e cu mine.”

Ce solicitări primește de la rude: “Mă duc și cânt o piesă, ca să fie OK pentru toată lumea!”

Cântărețul descoperit de Connect-R a punctat că primește cereri de la apropiați pentru a veni să cânte la diferite evenimente. Chiar dacă nu le cere bani, acesta cântă o singură piesă pentru ca toată lumea să se simtă bine. Totuși, el a punctat că nu are chiar așa de multe solicitări, căci nu a fost genul de om care să stea în mijlocul rudelor:

“Mai primesc, da. Mai primesc cereri. Nu. (n.r. nu le cere bani) Dar mă duc și cânt o piesă, ca să fie OK pentru toată lumea, dacă este cazul. Dar nu prea sunt eu cu rudele, n-am prea multe cereri care vin spre mine pentru că nu țin chiar așa de tare de neam. Sunt mai al nimănui eu pentru că așa mi-a plăcut.”

“Am scăpat de multe chestii!”

Johny Romano se bucură de succes, ținând cont că a fost înzestrat cu mult talent, iar fanii abia așteaptă ca acesta să lanseze noi piese. Totuși, mai în glumă, mai în serios, el ne-a dezvăluit că a scăpat de multe nunți și de numeroase botezuri pentru faptul că nu a ținut legătura cu rudele sale:

“Am scăpat de multe chestii, acum că mă gândesc. Am scăpat de nunți, de botezuri, de o grămadă de chestii.”

Când și-a dat seama că poate cânta

Într-un alt interviu Ego.ro, Johny Romano explica faptul că și-a dat seama destul de târziu că poate să facă muzică de calitate:

„Nu mă știa nimeni la 16 ani, cum aș fi putut să încep. Nici dacă ar fi fost atunci social media, nu cred că aș fi devenit cunoscut. La 16 ani nu prea eram „puternic”. Eu mi-am dat seama foarte târziu că pot să cânt. După 19 ani am realizat real că aș putea să fac muzică bună.”

Citește și Johny Romano, solistul făcut celebru de Connect-R, cântă 8 stiluri muzicale, iar engleza a învățat-o singur, acasă, în Ferentari. De ce genuri muzicale se teme, totuși, la ”Te cunosc de undeva” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *