Ce face Petre Roman, de când fosta lui soție, Mioara Roman, se confruntă cu probleme de sănătate: „Așa consider eu normal”

Oana Roman: „Îi explic tot ce se întâmplă”

Scris de: Daoud Andra

23 Nov. 2022

Ce face Petre Roman, de când fosta lui soție, Mioara Roman, se confruntă cu probleme de sănătate: „Așa consider eu normal

Au trecut ani buni de când Petre Roman a divorțat de Mioara Roman și și-a întemeiat o altă familie. Chiar dacă în prezent locuiește mai mult în Elveția, fostul premier nu a rămas indiferent la problemele de sănătate ale fostei sale soții. Oana Roman a dezvăluit recent ce face tatăl ei, de când mama sa este internată într-un centru de îngrijire.

Petre Roman nu a rămas indiferent la problemele de sănătate ale Mioarei Roman

Mioara Roman se confruntă, de aproape doi ani, cu probleme de sănătate care au slăbit-o și au forțat-o să stea mai mult în spitale decât acasă. Fosta soție a lui Petre Roman a suferit câteva intervenții chirurgicale, iar fiicele ei au decis să o interneze într-un centru de îngrijire, pentru a avea parte de asistență non-stop.

Oana Roman este cea care se implică cel mai mult în îngrijirea mamei sale. Vedeta își vizitează des mama și petrece timp alături de ea, dar nici fostul soț nu a rămas indiferent la problemele Mioarei. Oana Roman a povestit de curând că tatăl ei se interesează de starea de sănătate a mamei ei, de fiecare dată când vorbesc la telefon.

„S-a interesat, de câte ori vorbesc cu el mă întreabă cum e mama. Fără îndoială că s-a interesat și fără îndoială că eu am simțit nevoia să vorbesc și cu el lucrurile astea și să îl țin la curent, să îi explic tot ce se întâmplă. Așa consider eu normal. Și eu fac tot ce este omenește posibil ca ea să primească cele mai bune îngrijiri care există în România, pentru a-i fi cât mai bine.”, a declarat Oana Roman, pentru Cancan.ro.

Ce face Petre Roman de cand fosta lui sotie Mioara Roman se confrunta cu probleme de sanatate
Oana Roman și mama sa, Mioara Roman

Oana Roman, despre starea de sănătate a mamei sale

Oana Roman a vorbit în repetate rânduri despre problemele cu care s-a confruntat mama ei în ultimul timp. Vedeta a spus că Mioara Roman a avut nevoie de intervenții chirurgicale și că trebuie să fie cineva permanent alături de ea, pentru a o îngriji. Din acest motiv, fiica ei a luat decizia să o interneze într-unul dintre cele mai bune centre din București.

„Ce să spun, a avut probleme mari de sănătate anul ăsta, din păcate, a trebuit să o operăm, să îi punem o proteză de șold. După aceea a necesitat o perioadă de recuperare destul de lungă și acum este încă la un centru unde face recuperarea medicală. A recuperat foarte bine, este într-o stare bună, stabilă, doar că e foarte fragilă și trebuie să avem foarte mare grijă de ea.

De un an și ceva este într-un centru de îngrijiri, unde e foarte bine și unde eu stau cu ea aproape în fiecare zi. A venit la recuperare, apoi se va reîntoarce acolo. Nu e simplu, are zile mai bune, zile mai puțin bune, dar pentru că este foarte îngrijită, sunt oameni mulți lângă ea, sunt eu lângă ea, merge Iza, are și o stare psihică bună, ceea ce e foarte important!”, a mai spus Oana Roman, pentru aceeași sursă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum a arătat și cât a costat rochia pe care a purtat-o Andra Volos la cununia civilă
8.2 33 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *