Imaginea emoționantă postată de Oana Roman. Mioara Roman, plimbată de nepoțică în scaun cu rotile

Oana Roman: „Poza asta este despre familie”

Scris de: Daoud Andra

04 Nov. 2022

Imaginea emoționantă postată de Oana Roman. Mioara Roman, plimbată de nepoțică în scaun cu rotile

Oana Roman își vizitează des mama la azilul privat unde aceasta locuiește de aproape doi ani. Recent, fiica Mioarei Roman a luat-o cu ea și pe fetița ei, Isa, pentru a-și vedea bunica. Cele trei au petrecut câteva ore împreună, iar Oana Roman a surprins imaginile emoționante cu fiica și cu mama ei.

Imaginea postată de Oana Roman, cu mama și cu fiica ei

Mioara Roman și-a petrecut ultimii doi ani mai mult prin spitale și centre de tratament. Oana a povestit în repetate rânduri despre problemele cu care se confruntă mama sa. În vârstă de 82 de ani, Mioara Roman a avut nevoie de intervenții chirurgicale și tratamente constant, pentru mai multe probleme de sănătate.

Fiicele ei au luat, în urmă cu ceva timp, decizia de a o duce pe mama lor la un centru privat de îngrijire, unde să aibă parte de tratament și asistență non-stop. Mioara Roman este internată la un centru din Snagov, unde are parte de servicii de cea mai bună calitate. Fiica ei cea mică, Oana, o vizitează cât de des poate și petrece mult timp cu ea.

Oana își duce mama la coafor, o scoate la masă, însă atunci când este slăbită, preferă să stea cu ea la centru, câteva ore. Recent, vedeta a luat-o și pe fiica ei, Isa, cu ea în vizită la azilul privat. Oana Roman a surprins o imagine emoționantă cu Mioara Roman și nepoata ei. Isa a plimbat-o prin curtea azilului pe bunica ei, aflată în cărucior cu rotile.

„Poza asta este despre familie și despre empatie și despre grijă necondiționată. Isa o plimbă pe mama și avem grijă să aibă clipe frumoase alături de noi. Oricât de greu este uneori să o văd așa, mă bucur că o pot face fericită cu prezența noastră și mai ales că îi ofer cele mai bune îngrijiri pe care le poate primi în România. Importantă este calitatea vieții acolo unde ea poate fi asigurată de oameni competenți și de terapii care sa îmbunătățească!”, a scris Oana Roman, în dreptul imaginii.

Imaginea emotionanta postata de Oana Roman
Oana Roman, alături de fiica și de mama ei

Cât plătește Oana Roman pentru îngrijirea mamei ei

Mioara Roman are nevoie de asistență non-stop, așa că fiica ei s-a orienta spre un loc unde să primească toată atenția de care are nevoie. Oana a specificat, în trecut, că nu este un azil oarecare și că mama ai are parte de condiții de cinci stele, exact ca la hotel. Suma pe care o plătește lunar este, însă, pe măsura serviciilor oferite.

„Face recuperare medicală pentru o perioadă probabil de câteva săptămâni. Prețurile sunt cam la fel ca în ale centre de recuperare medicală cu internare. Este în jur de 500 de lei pe zi, preț care include cazare, mâncare, îngrijiri, medic și evident partea de recuperare”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Citește și: Catinca și Oana Roman au rămas fără moştenire. La cine a ajuns, de fapt, vila din Sinaia

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.