Mioara Roman a ajuns din nou de urgenţă la spital: “Rugați-vă pentru sănătate”

Mioara Roman trece printr-o perioadă complicată din punct de vedere al sănătății
Mioara Roman a ajuns din nou de urgenţă la spital: “Rugați-vă pentru sănătate”

Mioara Roman a ajuns din nou de urgenţă la spital. Fosta soție a lui Petre Roman a fost internată, miercuri, pentru investigații amănunțite. La 82 de ani, Mioara Roman se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. Cea care a internat-o a fost chiar fiica ei, Oana, care de altfel a și povestit prin ce trece mama sa pe patul de spital.

Mioara Roman a ajuns din nou de urgenţă la spital. Mărturisirea Oanei, după ce și-a internat mama

Mioara Roman se confruntă cu noi probleme de sănătate, după ce în luna decembrie a anului trecut a fost internată din nou în spital.

Fosta soție a lui Petre Roman a ajuns iar pe mâna medicilor pentru o serie de analize amănunțite. Femeia se află la Spitalul Colentina din Capitală acolo unde are parte de cel mai bun tratament din partea cadrelor medicale, potrivit spuselor fiicei sale, Oana. Vedeta a povestit totul pe o rețea de socializare.

„Azi, din păcate, a trebuit să o internez pe mama pentru niște analize mai amănunțite pentru că nu se simțea bine. Am venit la spitalul Colentina și cel puțin pe secția unde este mama sunt impresionată pozitiv de cum arată și cum este tot personalul. O surpriză plăcută. E greu să o aduc iar la spital pe mama, dar măcar știu că e pe mâini bune. Rugați-vă pentru sănătate, credeți-mă că e cea mai importantă. Nici eu nu am realizat pe deplin până nu m-am confruntat cu boala”, a scris Oana Roman pe contul său de Instagram.

Mioara Roman suferă de o afecțiune degenerativă

La 82 de ani, Mioara Roman are mai multe probleme de sănătate. Așa cum mărturisea fiica sa în urmă cu ceva timp, ea suferă de o boală degenerativă gravă – Parkinson – care în ultima vreme a avansat destul de tare.

”Mama are multe afecţiuni, dacă o vezi, nu o recunoşti. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-şi folosească o mână! E greu, nu eşti pregătit!

Tata ştie, dar ce poate să facă? El m-a sunat foarte mult acum, m-a întrebat dacă vreau să mă ajute, să aibă o discuţie cu Marius. Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viaţa. Mama are boală degenerativă ce nu poate fi controlată”, a mai povestit Oana, în urmă cu ceva timp, la Kanal D.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *