Cum și-a făcut apariția Oana Roman la un eveniment, la aproape o lună de la moartea mamei sale. Detaliul pe care l-au observat toți

Ce a purtat vedeta la eveniment

Scris de: Daoud Andra

21 Mar. 2024

A trecut aproape o lună de când Mioara Roman s-a stins din viață. Fiica ei cea mică, Oana, și-a reluat treptat activitățile zilnice, însă orice ar face, este cu gândul la regretata ei mamă. Cum a apărut vedeta recent, la un eveniment. Toată lumea a observat acest detaliu la ea.

Oana Roman poartă doliu după moartea mamei sale

La o lună de când și-a înmormântat mama, Oana Roman și-a reluat activitățile și proiectele pe care le avea în derulare. Vedeta a început să participe din nou la evenimente mondene, însă pe chipul ei se citește suferința provocată de pierderea mamei sale. De curând, Oana a participat la un eveniment organizat de o clinică stomatologică, iar toți cei prezenți acolo au remarcat un anumit detaliu.

Oana a venit la eveniment purtând haine de doliu și pe parcursul șederii acolo a fost abătută. Vedeta a îmbrăcat o rochie neagră, de lungime trei sferturi, dres negru opac și pantofi negri fără toc. A asortat și o poșetă tot de culoare neagră, de la un brand cunoscut.

Citește și: Oana Roman a dezvăluit cine e bărbatul care a fost dragostea vieții ei: “Până în momentul ăsta, da”. Imagini de colecție cu cei doi

Oana Roman s-a îmbrăcat în negru din cap până în picioare

Pusă la zid din cauză că și-a internat mama la un centru de îngrijire

Mioara Roman s-a stins din viață la centrul de îngrijire unde era internată de ceva timp. Fiica ei a fost pusă la zid din acest motiv și mulți au considerat că și-a abandonat mama într-un azil. La scurt timp după moartea Mioarei Roman, Oana a ținut să explice cum au stat lucrurile, de fapt. Vedeta a precizat, într-o serie de clipuri publicate pe Instagram, că mama sa și-a petrecut ultima parte din viață într-un centru de îngrijire unde a avut parte de cele mai bune condiții și că, datorită asistenței medicale primite acolo, i-a fost prelungită viața.

Citește și: Cine este bărbatul care le-a susținut pe Oana Roman și fiica ei, la înmormântarea Mioarei Roman: ”Isa a stat mai mereu sprijinită de un domn”

”Era nevoie de grijă specializată, care nu putea fi oferită acasă. Asta se întâmpla la sfârşitul lui 2021. În urma investigaţiilor, toţi doctorii au spus că necesită îngrijiri de specialitate. La început, mergea câte o lună la centru. A devenit tot mai greu să fie adusă acasă.

Aşadar, în 2022, am ales centrul de bătrâni de la Snagov. Cuvântul ‘azil’ are o conotaţie urâtă, s-a speculat mult, acest cuvânt a fost folosit greşit în cazul ei, nu i-ar fi plăcut. Costurile sunt de mii de euro pe lună, serviciile sunt la nivel foarte înalt. Prezenţa (mamei – n.r.) într-un astfel de centru i-a prelungit viaţa la propriu, real vorbind.

Toți neaveniţii aceştia să nu mai comenteze fără să cunoască adevărul, fiecare să îşi vadă de viaţa lui şi să o lase pe mama să se odihnească în pace. Și să nu mai iasă în față comentând despre o persoană pe care nu o cunosc și la nivelul căreia nu vor ajunge niciodată… Sunt penibili, sunt ignoranți și primitivi, iar asta este ce mama detesta cel mai mult în viață”, a spus Oana Roman, în urmă cu ceva timp, pe Instagram.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Carmen Iohannis, GAFĂ de nedescris in public! Situaţia a devenit ruşinoasă, românii s-au revoltat. Foto
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 28 Aprilie 2024. Astazi, Varsatorii vor fi recompensati datorita muncii depuse, Racii ar trebui...
Cele mai de succes 5 zodii în luna Mai 2024
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *