Ce face și cum arată Mario Mutu, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu, la aproape 20 de ani. Le calcă sau nu pe urme celebrilor săi părinți?

Mario Mutu este primul copil al fostului mare fotbalist român Adrian Mutu, în urma căsniciei cu Alexandra Dinu.

Ce face și cum arată Mario Mutu, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu. La cei aproape 20 de ani ai săi, tânărul s-a transformat într-un cavaler în toată regula. Și-a luat viața în propriile mâini și are planuri mari de viitor. Își dorește să aibă o carieră cu care să îi facă mândri pe părinții săi.

Ce face și cum arată Mario Mutu, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu, la aproape 20 de ani

De ceva vreme, Mario Mutu este un tânăr independet care și-a luat viața în piept fără a mai aștepta ajutorul părinților săi. El locuiește singur în București și a intrat recent în gașca lui Alex Velea de la Golden Boy Society.

Mama sa, Alexandra Dinu, s-a reîntors în Italia anul trecut, iar tatăl lui locuiește în Capitală alături de familia sa de câteva luni, de când a semnat cu Rapid București.

În urmă cu ceva timp, Mario Mutu a vorbit într-un interviu despre cum i-a influențat viața faptul că are doi părinți celebri. Tânărul a mărturisit că există și avantaje în acest lucru, dar că de multe ori a avut în preajma sa persoane care se apreopiaseră de el tocmai din acest considerent.

„E frumos dintr-un anumit punct de vedere să mă știe lumea, dar până la urmă nu mă ajută cu nimic. Vreau să mă știe lumea pentru ceva ce fac eu, nu pentru ce au făcut părinții mei. Dar îmi place, sunt mândru de ei. Vreau să realizez ceva și după să mă știe lumea. Probabil cel mai mare avantaj este că numite persoane te respectă mai mult. Unele persoane se apropie de mine pentru cine sunt părinții mei, am simțit chestia asta din prima. Nu am fost niciodată genul să mă dau mare cu cine e tata. Există și dezavantaje, evenimente neplăcute întâmplate în trecut.”, a declarat Mario Mutu la Showbiz Report.

Mario Mutu s-a transformat radical
Mario Mutu s-a transformat radical

Ce planuri de viitor are

Deși numele Mutu este un nume cu greutate în fotbalul românesc, Mario nu este pasionat de sportul rege, ci practică baschet de aproximativ 10 ani. Tânărul vrea să se lanseze în afaceri și speră să dea lovitura cu un business în lumea modei.

„Vreau ceva pe business. Nu știu exact ce, dar am o idee de business pe care nu vreau să o zic încă, nu e ceva oficial. Ceva cu haine. Nu știu cine o să mă susțină, dar sper să mă susțină cineva, asta e important. În primul rând, trebuie să mă susțin eu, să fiu serios în treaba asta. Vreau s-o fac bine dacă o fac, nu vreau să fac așa, doar ca să o fac”, a adăugat Mario Mutu pentru Antena Stars.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Roxana Nemeș a rupt tăcerea după Survivor All Stars
6.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *