Poprire pe conturile lui Adrian Mutu. Suma uriaşă pe care o datorează fostei sale soţii, Alexandra Dinu

Adrian Mutu are de achitat 100.000 de euro pensie alimentară. Fosta lui soţie, Alexandra Dinu, l-a dat în judecată.
Poprire pe conturile lui Adrian Mutu. Suma uriaşă pe care o datorează fostei sale soţii, Alexandra Dinu

Poprire pe conturile lui Adrian Mutu. „Briliantul” și prima lui soție, Alexandra Dinu, au trăit o scurtă, dar intensă poveste de dragoste la începutul anilor 2000. Au fost căsătoriți între 2001 și 2003 și au un copil, pe Mario, care are acum 20 de ani.

După divorț, fostul jucător al echipei naționale a fost nevoit să plătească pensie alimentară pentru fiul său. Adrian Mutu pare că nu s-a achitat în întregime de a aceste obligații, iar Alexandra Dinu a solicitat să i se pună poprire pe salariul de la Rapid pentru a recupera banii.

Poprire pe conturile lui Adrian Mutu. Ce sumă îi datorează fostei soții, Alexandra Dinu

După divorț, Mario a rămas cu mama lui, iar instanța a decis atunci ca „Briliantul” să îi plătească fostei sale soții o pensie alimentară raportată la veniturile pe care le obținea atunci. Dar se pare că Adrian Mutu nu s-a achitat complet de obligații. Fostul internațional român ar mai avea de plătit circa 100.000 de euro, potrivit Fanatik.ro. Alexandra Dinu l-a acționat în judecată și a cerut să primească această sumă de la fostul soț eșalonat, punându-i-se poprire pe salariul de la Rapid.

Cât va trebui să achite Adrian Mutu în fiecare lună fostei soții

Potrivit Codului Civil, Adrian Mutu ar trebui să plătească o pensie alimentară de 1/4 din veniturile sale. Iar totalul sumei care trebuie plătită sub formă de pensie alimentară împreună cu eventuale alte obligații de plată, nu trebuie să depășească jumătate din venitul său lunar.

Așadar, potrivit legii, „Briliantul”, care încasează un salariu lunar la Rapid de 10.000 de euro plus alte bonusuri, va fi nevoit să achite fostei soții cel puțin 2.500 de euro în fiecare lună până la acoperirea integrală a sumei datorate.

În cererea înaintată Judecătoriei Buftea, Alexandra Dinu a citat și Fotbal Club Rapid 1923, ca terț poprit.

Alexandra Dinu încearcă să îl execute silit pe Adrian mutu de mai multă vreme

După divorț, Adrian Mutu a plătit ani de zile o pensie alimentară de 5.000 de euro pe lună. În 2014, fostul atacant al echipei naționale a încetat să-și mai achite obligațiile, motiv pentru care, în 2016, fosta soție a decis să îl acționeze în judecată.

„Briliantul” a pierdut definitiv procesul în iulie 2018 și a fost obligat de instanță să-i plătească Alexandrei 140.000 de euro, sumă care reprezenta pensia alimentară pentru Mario din respectivii ani.

Mutu despre căsnicia cu Alexandra Dinu: „Uitându-mă acum înapoi, îmi dau seama ce copii eram”

Adrian Mutu a acceptat recent să vorbească despre relația pe care a avut-o cu Alexandra Dinu și motivul divorțului lor.

„Ne-am căsătorit relativ repede. A fost, așa, o iubire fulgerătoare, de adolescenți, copii. Uitându-mă acum înapoi, îmi dau seama ce copii eram. Cred că a venit să-mi ia un interviu și așa ne-am cunoscut. Am ținut legătura și restul e istorie. N-am stat prea mult pe gânduri, aveam acea energie a tinereții, pe repede-înainte. A fost o relație scurtă, cred că aproape 3 ani a ținut. Din relație a ieșit acest minunat băiat, de care suntem mândri amândoi.

Uitându-mă înapoi, cred că la acea vârstă un băiat ar trebui să-și trăiască viața. În general, la ce am trăit la viața mea, le spun celor tineri să nu facă ce am făcut eu, ci să învețe. Nu toată lumea reușește să se ridice, cum am făcut eu. Sfatul meu e să fie precauți, atenți. Nu-mi aduc aminte dacă am suferit mult atunci. Nu îți e ușor după ce te desparți. Normal că am suferit, cum suferă orice puști la 21-22 de ani. După aia, bineînțeles că începi să cunoști alte fete și totul trece”, a declarat Adrian Mutu, în podcastul „Acasă la Măruță”.

Adrian Mutu este unul dintre fotbaliștii emblematici ai României. A evoluat la cluburi importante din țară și străinătate precum Dinamo, Inter Milano, Chelsea, Fiorentina, Juventus. În plus, este golgheterul echipei naționale, alături de „Regele” Gică Hagi, fiecare cu câte 35 de goluri.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
8.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *