Ce făcea Carmen Iohannis când Klaus Iohannis a participat la parada de Ziua Națională. Gestul care a atras atenția românilor

Prima Doamnă a României a lipsit de la paradă militară de la Arcul de Triumf
Ce făcea Carmen Iohannis când Klaus Iohannis a participat la parada de Ziua Națională. Gestul care a atras atenția românilor

Vineri, 1 Decembrie, a fost o zi importantă pentru toți români! Peste 2.400 de militari și specialiști din diferite instituții importante au participat la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naționale a României, la Arcul de Triumf  din Capitală. De la acest eveniment important nu putea lipsi Klaus Iohannis, președintele țării. Totuși, acesta nu a venit însoțit de soția lui, Carmen!

Ce făcea Carmen Iohannis când Klaus Iohannis a participat la parada de 1 Decembrie

Klaus Iohannis a participat pe 1 Decembrie la parada militară din București, organizată cu ocazia Zilei Naționale a României. Liderul țării nu a fost alături de partenera lui de viață, Carmen Iohannis, așa cum obișnuia să o facă în anii trecuți.

Președintele țării a ajuns la Piața Arcul de Triumf la ora 11:00, el fiind întâmpinat de ministrul Apărării, apoi de șeful Statului Major al Apărării. După ce a urmărit parada militară, Klaus Iohannis a ținut un moment de reculegere în onoarea militarilor români.

Citește și: Din ce mai câștigă bani Carmen Iohannis pe lângă meseria de profesoară. Afacerea nebănuită

A lipsit de la evenimentul organizat la Arcul de Triumf

Totodată, șeful statului a așezat și o coroană la Arcul de Triumf în memoria celor care au luptat pentru înfăptuirea Unirii de la 1918.

În tot acest timp, soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen, se pare că avea cu totul alt program. Prima Doamnă a absentat de la evenimentul organizat în Piața Arcului de Triumf din București, dar a transmis un mesaj pe Facebook pentru toți românii. Carmen Iohannis a postat și o imagine cu drapelul României pe social media, iar internauții i-au lăsat numeroase mesaje.

sursa foto: facebook Carmen Iohannis

Klaus Iohannis a fost însoțit la parada militară de președintele Senatului și al PNL, Nicolae Ciucă, dar și de prim-ministrul României și liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Citește și: Cum a apărut Carmen Iohannis îmbrăcată, alături de președintele din Zanzibar. Unii români au fost plăcut surprinși: “Eleganță”

Prima Doamnă, în centrul atenției în turneul din Africa

Vizita oficială a președintelui Klaus Iohannis în prima țară din turneul său african s-a încheiat joi, 16 noiembrie. Președintele țării și soția lui, Carmen, au mers la o școală de fete din Kenya. Cu această ocazie, la o școală de fete, șeful statului a donat mai multe computere pentru unitatea de învățământ.

În timpul vizitei, delegația română a avut parte și de o surpriză specială. Elevele școlii au pregătit un spectacol de dansuri tradiționale pentru cuplul prezidențial. Fetele au invitat-o chiar și pe Carmen Iohannis să li se alăture, iar aceasta a acceptat imediat provocarea.

Imaginile cu momentul inedit au fost publicate pe o platformă de social media de parlamentarul kenyan Githua Wamacukuru.

„Am fost foarte fericit să vizitez azi Uthiru Girls High School din Kangemi, Kenya şi să inaugurez donaţia făcută prin intermediul programului român de Asistenţă oficială pentru dezvoltare. Vom continua să ne concentrăm pe implementarea proiectelor din teren, pentru educaţie incluzivă, de calitate”, a scris şeful statului pe platforma X (fostă Twitter).

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Lovitură SUPREMĂ pentru Elena Udrea. Ce se întâmplă în închisoare
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Recunoști vedetele tale preferate transformate de un artist digital. Cum arată artiștii și politicienții dacă...
Horoscop Zilnic Marți 30 Aprilie 2024. Întreaga perioadă este favorabilă pentru planul profesional și, implicit,...
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Cum se menține în formă Loredana la aproape 54 de ani. Celebra cântăreață are o...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Comentarii
  • Ce putea sa faca,isi facea bagajele pentru DUBAi! Niciun presedinte nu a tratat ZIUA NATIONALA a Romaniei cu atata dispret!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *