Cum a apărut Carmen Iohannis îmbrăcată, alături de președintele din Zanzibar. Unii români au fost plăcut surprinși: “Eleganță”

Soția lui Klaus Iohannis a fost din nou în centrul atenției
Cum a apărut Carmen Iohannis îmbrăcată, alături de președintele din Zanzibar. Unii români au fost plăcut surprinși: “Eleganță”

Klaus Iohannis și Carmen Iohannis au ajuns weekend-ul trecut în Zanzibar, pentru a-și continua turneul în Africa. Cuplul prezidențial s-a întâlnit cu președintele Hussein Mwinyi. Ca deobicei, Prima Doamnă a atras din nou atenția cu ținuta aleasă. Mulți români au fost surprinși să o vadă pe Carmen Iohannis așa. Iată ce a purtat!

Cum a apărut Carmen Iohannis îmbrăcată, alături de președintele din Zanzibar

Pe 18 noiembrie 2023, Klaus Iohannis și Carmen Iohannis au ajuns în Zanzibar și au fost primiți de președintele Hussein Mwinyi, la State House. Pentru această întâlnire, Carmen Iohannis a ales să poarte o creație a designerului român Andreea Tincu.

Citește și: Ipostază rară cu Carmen Iohannis. Cum a fost surprinsă dansând pe ritmuri africane în Kenya VIDEO

Prima Doamnă a îmbrăcat o rochie roz, satinată, la care a asortat o curea subțire la mijloc și o pereche de pantofi nude, stiletto. În ceea ce privește bijuteriile, Prima Doamnă a purtat o pereche de cercei și un colier.

Pe rețelele de socializare, Andreea Tincu s-a lăudat cu rochia creată special pentru Carmen Iohannis. De data aceasta, internauții au felicitat-o pentru alegerea vestimentară: “Eleganță”

Carmen Iohannis
Carmen Iohannis, alături de președintele din Zanzibar. Sursa foto: Facebook

În cadrul turneului din Africa, cuplul prezidențial a mai vizitat și Cabo Verde, unde a fost primit de președintele José Maria Neves, la Palatul Prezidențial. În zilele următoare, Klaus Iohannis și Carmen Iohannis urmează să ajungă în Senegal, aceasta fiind și ultima destinație din turneul prezidențial.

Citește și:  Ce înseamnă „hakuna matata”. Semnificația mesajului pe care localnicii din Tanzania l-au strigat, când s-au aruncat în apă cu portretul lui Iohannis

Prima Doamnă a dansat pe ritmuri africane

Vizita oficială a președintelui Klaus Iohannis în prima țară din turneul său african s-a încheiat joi, 16 noiembrie. Președintele țării și soția lui, Carmen, au mers la o școală de fete din Kenya. Cu această ocazie, la o școală de fete, șeful statului a donat mai multe computere pentru unitatea de învățământ.

În timpul vizitei, delegația română a avut parte și de o surpriză specială. Elevele școlii au pregătit un spectacol de dansuri tradiționale pentru cuplul prezidențial. Fetele au invitat-o chiar și pe Carmen Iohannis să li se alăture, iar aceasta a acceptat imediat provocarea.

Imaginile cu momentul inedit au fost publicate pe o platformă de social media de parlamentarul kenyan Githua Wamacukuru.

„Am fost foarte fericit să vizitez azi Uthiru Girls High School din Kangemi, Kenya şi să inaugurez donaţia făcută prin intermediul programului român de Asistenţă oficială pentru dezvoltare. Vom continua să ne concentrăm pe implementarea proiectelor din teren, pentru educaţie incluzivă, de calitate”, a scris şeful statului pe platforma X (fostă Twitter).

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *