Ipostază rară cu Carmen Iohannis. Cum a fost surprinsă dansând pe ritmuri africane în Kenya VIDEO

Prima Doamnă a țării a fost iar în centrul atenției
Ipostază rară cu Carmen Iohannis. Cum a fost surprinsă dansând pe ritmuri africane în Kenya VIDEO

Au apărut noi imagini de senzație cu Klaus și Carmen Iohannis, în cadrul turneului prezidențial din Africa. Acesta se va desfășura în intervalul 14-23 noiembrie 2023, iar cuplul prezidențial a bifat deja câteva momente speciale. În ultima zi a vizitei oficiale în Kenya, Carmen Iohannis a fost surprinsă în timp ce dansa pe ritmuri africane.

Carmen Iohannis, în pași de dans pe ritmuri africane în Kenya

Vizita oficială a președintelui Klaus Iohannis în prima țară din turneul său african s-a încheiat joi, 16 noiembrie. Președintele țării și soția lui, Carmen, au mers la o școală de fete din Kenya. Cu această ocazie, la o școală de fete, șeful statului a donat mai multe computere pentru unitatea de învățământ.

În timpul vizitei, delegația română a avut parte și de o surpriză specială. Elevele școlii au pregătit un spectacol de dansuri tradiționale pentru cuplul prezidențial. Fetele au invitat-o chiar și pe Carmen Iohannis să li se alăture, iar aceasta a acceptat imediat provocarea.

Soția președintelui a dansat cu elevele

Citește și: Ce se află în subsolul casei lui Klaus Iohannis de la Sibiu: “Când intră, nu mai iese cu orele”. Președintele are o pasiune nebănuită

Imaginile cu momentul inedit au fost publicate pe o platformă de social media de parlamentarul kenyan Githua Wamacukuru.

„Am fost foarte fericit să vizitez azi Uthiru Girls High School din Kangemi, Kenya şi să inaugurez donaţia făcută prin intermediul programului român de Asistenţă oficială pentru dezvoltare. Vom continua să ne concentrăm pe implementarea proiectelor din teren, pentru educaţie incluzivă, de calitate”, a scris şeful statului pe platforma X (fostă Twitter).

Cuplul prezidențial a călătorit cu un avion de lux

Pentru această călătorie, președintele a folosit un avion Gulfstream G550, închiriat de la Global Jet Luxemburg. BoardingPass a publicat zilele trecute imagini aeronava de lux, al cărei preț ajunge poate ajunge și la 62 de milioane de euro.

Avionul are o capacitate pentru 13 persoane, dar are și toate condițiile pentru a asigura un zbor de neuitat.

”PE SCURT: chiar dacă e mic, avionul cu care va călători domnul președinte în perioada 14-23 noiembrie 2023 în Africa este foarte bine dotat, are inclusiv duș. Potrivit informațiilor BoardingPass, zborurile pentru vizitele oficiale din Africa ale președintelui României vor fi efectuate cu un Gulfstream G550 închiriat de la Global Jet Luxemburg. Călătoria va începe luni, 13 noiembrie 2023, de la aeroportul din Sibiu, însă în acest moment este neclar dacă avionul privat va efectua și o oprire la București”, se arată în postarea publicată de BoardingPass pe Facebook.

Citește și: Ce ținută de lux a purtat Carmen Iohannis la safari în Kenya. Doar încălțările și cureaua valorează o mică avere FOTO

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *