Ce se află în subsolul casei lui Klaus Iohannis de la Sibiu: “Când intră, nu mai iese cu orele”. Președintele are o pasiune nebănuită

Rudele soției l-au dat de gol

Scris de: Daoud Andra

16 Nov. 2023

Ce se află în subsolul casei lui Klaus Iohannis de la Sibiu: “Când intră, nu mai iese cu orele”. Președintele are o pasiune nebănuită

Despre Klaus Iohannis se cunosc multe lucruri, prin prisma faptului că deține funcția de președinte al României. Atunci când vine vorba despre viața personală însă, șeful statului este cât se poate de discret. Puțini știu, de exemplu, că are o pasiune care l-a făcut să amenajeze casa din Sibiu, astfel încât să se poată bucura oricând de îndeletnicirile care îi fac plăcere.

Ce are Klaus Iohannis în subsolul locuinței

De 9 ani, de când este președintele țării, Klaus Iohannis își împarte viața între București și Sibiu. Atunci când vrea să se relaxeze, șeful statului se retrage în orașul din care provine și unde deține mai multe locuințe, împreună cu soția sa. Mai mult, președintele are o pasiune pentru care și-a modificat casa, după cum au dezvăluit apropiații.

Președintelui îi plac activitățile ce țin de bricolaj, motiv pentru care și-a făcut un atelier generos în subsolul casei, unde are tot felul de scule și chiar un banc de lucru.

Citește și: Cum arată avionul de peste 60 de milioane de euro cu care Klaus Iohannis a zburat în Africa. Așa ceva vezi doar în filme

”Sub casa în care stă la Sibiu cu Carmen, Klaus și-a amenajat niște ateliere încăpătoare. Sunt la fel de mari precum camerele de deasupra. Ține acolo bormașini, tot felul de scule. Are și un banc de lucru. Și acum, când intră, nu mai iese cu orele”, au spus rudele soției președintelui, în anul 2015, pentru Wowbiz.

Ce dieta tine Carmen Iohannis, la aproape 63 de ani 1
Președintele deține câteva proprietăți la Sibiu

”Mi-a plăcut să meșteresc mereu câte ceva”

Președintele a recunoscut că îi place să lucreze și să se implice în activitățile gospodărești, în cartea pe care a lansat-o după ce a preluat funcția. Iată ce scria Klaus Iohannis în volumul ”Pas cu pas”, lansat în urmă cu câțiva ani:

”Trebuie să recunosc: dintotdeauna mi-a plăcut să lucrez ceva manual. Cu rezultate rezonabile pentru un amator. Nu sunt un tip extrem de îndemânatic, dar nicidecum stângaci. Mi-a plăcut să meșteresc mereu câte ceva. Nu mi-am dezvoltat un hobby propriu-zis.

Citește și: CTP a dezvăluit ce s-a întâmplat la întâlnirea pe care a avut-o cu Klaus Iohannis. Ce moment l-a uimit pe jurnalist: “Exact așa mi-a spus”

Pot să repar orice prin casă, prin grădină, prin pivniță. Când a fost nevoie, mi-am pus singur faianță și gresie în baie, în apartamentul în care m-am mutat cu soția după ce ne-am căsătorit. Pot și îmi place să lucrez cu lemnul!”

Rudele din partea soției sale au mai dezvăluit pentru presă o altă pasiune a cuplului prezidențial. Pentru că nu au avut copii, președintele și soția sa și-au revărsat afecțiunea asupra animalelor de companie. Cei doi au la Sibiu pisici pe care le îngrijesc și pe care le consideră parte din familie.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
7.7 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *