Ce ținută de lux a purtat Carmen Iohannis la safari în Kenya. Doar încălțările și cureaua valorează o mică avere FOTO

Soția președintelui României a întors toate privirile

Luni seară, 13 noiembrie, preşedintele României Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au ajuns în Africa, pentru turneul oficial prezidențial. Acesta se va desfășura în intervalul 14-23 noiembrie 2023, iar pe agenda prezidențială sunt prevăzute vizite în Republica Kenya, Republica Unită Tanzania și Republica Cabo Verde şi Republica Senegal. Pentru acest turneu, soția lui Iohannis a decis să poarte numai ținute și accesorii de lux.

Ținuta de lux purtată de Carmen Iohannis la safari în Kenya

În prima zi a turneului din Africa, Carmen Iohannis a îmbrăcat un costum lila, format din două piese, sacou și pantaloni. Prima Doamnă a României a încălțat și o pereche de sandale de lux marca Valentino Garavani, care costă aproximativ 1200 de euro.

Miercuri, 15 noiembrie, președintele României și Carmen Iohannis au mers în safari în Kenya, organizat de oficialii kenyeni. Pe pagina de Twitter Kenya Wildlife Service, instituție subordonată Ministerului Turismului, au apărut și primele imagini cu Klaus și Carmen Iohannis. Ambii au purtat ținute lejere, dar extrem de scumpe!

Citește și: Cele mai scumpe ținute purtate de Carmen Iohannis de-a lungul timpului. Cât costă rochiile Primei Doamne

Prima Doamnă a optat pentru brandurile Louis Vuitton și Gucci

Și de această dată, Carmen a optat pentru accesorii de la casele mari de modă. Mai exact, ea a îmbrăcat o pereche de blugi negri și o cămașă albă, pe care le-a accesorizat cu o curea Louis Vuitton, care costă în jur 440 euro, și o pereche de sneakerși negri marca Gucci, care valorează aproximativ 1000 de euro pe site-ul oficial. Mai mult de atât, și ceasul purtat de Prima Doamnă a țării costă aproximativ 2.000 de lei.

Sursa foto: Kenya Wildlife Service
Sursa foto: Kenya Wildlife Service

Ce spune Administrația Prezidențială a României

În plus, reprezentanții serviciului au făcut referire la evenimentul organizat pentru președintele României.

„Astăzi, secretarul de cabinet al Ministerului Turismului şi Faunei Sălbatice, Hon. Dr. Alfred Mutua, alături de directorul general al Kenya Wildlife Service, Dr. Erustus Kanga, au avut onoarea de a-i găzdui pe distinsul preşedinte român Klaus Iohannis şi pe prima doamnă Carmen Iohannis în Parcul Naţional Nairobi”, transmite Kenya Wildlife Service.

Cu precizări despre vizita celor doi la parcul din Kenya a venit și Administrația Prezidențială:

„În cadrul vizitei de stat în Kenya, similar altor șefi de stat, Președintele României, Klaus Iohannis, a fost invitat de partea kenyană să viziteze Parcul Național Nairobi, care este unic în lume prin faptul că aduce aproape de mediul urban o biodiversitate variată. Kenya este un stat cu un profil solid de implicare la nivel național și internațional în domeniul protecției mediului, fiind gazda Programului Națiunilor Unite pentru Mediu, a Summitului climatic COP12 în 2006 și, foarte recent, a Summitului African pentru Climă. Cooperarea în domeniul limitării schimbărilor climatice și al protecției mediului este o temă centrală a vizitei de stat a Președintelui României în Republica Kenya. Aceasta vine pe fondul interesului deosebit al Președintelui Klaus Iohannis pentru aceste domenii, precum și al prezenței lor ca teme importante în recent adoptata Strategie a României pentru Africa”, a transmis Administrația Prezidențială.

Citește și: Carmen Iohannis, apariție elegantă de mână cu Klaus Iohannis. Ținuta purtată de Prima Doamnă i-a surprins pe toți, rar o vezi așa

Soția lui Carmen Iohannis nu poartă o ținută de două ori

Andreea Tincu, designerul lui Carmen Iohannis, a precizat că aceasta nu poartă o ținută de două ori. De cele mai multe ori, ținutele cu care se afișează la evenimente sunt împrumutate.

„Prima Doamnă este o persoană care are încredere în designer și poartă cu plăcere ceea ce i se potrivește. Implicarea este că la orice creație vestimentară, pe care o va purta cineva. Mă refer la nivelul de consulting general – culori, linii, forme, cu respectarea totală a libertății de creație. Ea poartă ținutele respective și apoi le înapoiază. Pentru mine este o onoare că m-a ales să fiu designerul ei – și reclama este, bineînțeles, benefică”, declara Andreea Tincu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *