Ce făcea Cătălin Măruță la începutul relației cu Andra: “Eram atât de îndrăgostită”. Gestul prin care a cucerit-o pe celebra artistă

Măruță era un romantic incurabil

Scris de: Daoud Andra

12 Mar. 2024

Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu de la începutul anilor 2000, iar în 2008 s-au și căsătorit. Artista era foarte tânără atunci când l-a cunoscut pe prezentatorul TV, iar el a apelat la cele mai romantice gesturi pentru a o cuceri. Cum se prezenta Măruță la primele întâlniri cu artista.

Cum a cucerit-o Cătălin Măruță pe Andra

Măruță și Andra formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz, fiind căsătoriți de mai bine de 15 ani. Au și doi copii împreună, iar relația lor a evoluat, de-a lungul timpului. Artista spune că unul dintre secretele căsniciei lor este că au amândoi același scop și aceeași filosofie de viață.

Artista a povestit, la un moment dat, cum a cucerit-o soțul ei. Deși mulți nu și l-ar imagina pe Cătălin Măruță făcând gesturi romantice, acesta îi ducea flori cântăreței, la fiecare întâlnire, după cum a dezvăluit chiar ea, într-un interviu mai vechi. Din cauză că era foarte îndrăgostită, Andra uita să ia florile acasă și le lăsa la restaurant.

Citește și: Mărturisirea făcută de Andra cu ochii în lacrimi: “Ăsta a fost rolul ei”. Fanii au rămas fără cuvinte, detalii neștiute despre mama artistei

”La începutul relației, la fiecare întâlnire îmi cumpăra câte un trandafir sau un buchet de flori. Când eram la un restaurant mergeam să mâncăm și rugam chelnerul să îmi pună floarea undeva. Când plecam, plecam fără flori. N-a zis nimic o zi, două, trei, dar după o săptămână zice: ‘Dar ție nu îți plac florile?’, ‘Ba da, le ador!’, ‘Le-ai lăsat pe toate în restaurant!’… Eram atât de îndrăgostită”, a povestit Andra Măruță, potrivit VIVA!

Cine a fost prima iubire a Andrei, de fapt 13
Andra și Cătălin Măruță, în ziua nunții

”Suntem foarte compatibili”

Artista și soțul ei se completează reciproc și știu că se pot baza întotdeauna unul pe altul, atunci când au nevoie. Acesta este unul dintre lucrurile pe care Andra le apreciază cel mai mult la soțul ei.

Citește și: Andra s-a pus pe slăbit după atacurile dure ale fanilor. Secretul la care a apelat soția lui Măruță ca să arate bine

”Eu și Cătălin avem noroc că ne-am găsit unul pe celălalt. Suntem foarte compatibili. Ne înțelegem din priviri, ne ajutăm unul pe altul, nu suntem doar atrași unul de celălalt, așa cum pare că se întâmplă în filme: cei doi se pupă și trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți. În relația noastră nu am senzația că trag mai mult eu, că las de la mine, simt că amândoi ne dorim la fel de mult să funcționeze relația, să construim ceva frumos și durabil. Echilibrul nostru vine din asta”, a spus artista, în același interviu.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *