Mărturisirea făcută de Andra cu ochii în lacrimi: “Ăsta a fost rolul ei”. Fanii au rămas fără cuvinte, detalii neștiute despre mama artistei

Ce îi datorează mamei sale

Scris de: Daoud Andra

11 Mar. 2024

Chiar dacă și-a întemeiat propria familie, Andra are, în continuare, o relație specială cu familia din care provine. Artista vorbește întotdeauna cu emoție despre părinții și frații ei, iar de curând, a publicat pe rețelele de socializare un mesaj care i-a emoționat profund pe cei care o urmăresc.

Andra vorbește cu emoție despre mama ei

Andra este o familistă convinsă, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Artista are o relație specială cu părinții ei, dar și cu frații. A crescut într-o familie cu patru copii, cu origini modeste, și tocmai din acest motiv are o admirație și un respect profund pentru părinții ei. În urmă cu ceva timp, Andra a fost invitată în podcastul lui Mihai Morar și a vorbit, printre altele, și despre mama sa. Cu ocazia Zilei Femeii, artista a simțit nevoia să distribuie acel pasaj din podcast pe contul ei de Instagram, pentru a-i transmite mamei sale ”La mulți ani”.

Citește și: Imaginile cu care Eva Măruță a topit inimile fanilor. Rar o vezi așa pe mama ei, Andra: “Te iubesc”

”Ea este icoana mea. Este bunătatea de pe pământ. Mama este omul care ne-a adunat, că ziceai tu că suntem uniți și ne iubim. Mama n-a fost omul ăla care să zică ‘Du-te și învață’, ‘Du-te și cântă’. Nu! Hai, mamă, să stați împreună, la orice sărbătoare, eu mă duc de dragul mamei, că știu că e bucuria ei cea mai mare să facă mâncare, să ne pună pe toți la masă. Nu există bucurie mai mare decât asta pentru mama. Și pentru că ăsta a fost rolul ei, pentru toți mama este icoana familiei. Mama a fost omul care ne-a ținut așa. Și care ne-a învățat să ne iubim, să ne respectăm…”, i-a mărturisit Andra lui Mihai Morar.

Mărturisirea făcută de Andra cu ochii în lacrimi
Andra, părinții și frații ei

Andra, despre cel mai dificil moment din viața de mamă

De când este, la rândul ei, mamă, artista trăiește totul la intensitate mai mare, prin prisma copiilor. David și Eva o fac extrem de mândră, dar suferă cot la cot cu ei, atunci când aceștia au parte de nedreptăți. La începutul anului, fiica ei a debutat în cinematografie și s-a confruntat cu un val de critici și comentarii negative, în urma rolului din ”Tati part-time”. Valul de hate a afectat-o profund pe Andra, care a mărturisit sincer că nu era pregătită pentru așa ceva.

Citește și: Andra s-a pus pe slăbit după atacurile dure ale fanilor. Secretul la care a apelat soția lui Măruță ca să arate bine

”Credeam că sunt pregătită pentru orice reacție stârnită de filmul ‘Tati part-time’. Am auzit și am văzut multe în cariera mea de aproape 25 de ani. Dar a fost o avalanșă care m-a copleșit, un amestec de lucruri bune, dar și răutăți care m-au întristat. Ca mamă, cred ca toți copiii sunt minunați și merită șanse. Suntem foarte mândri de parcursul Evei în acest film. Este dovada că a învățat de la noi un lucru important: seriozitatea cu care trebuie să te implici în ceea ce îți propui. Ea mereu spune că este ‘primul’ ei film. Timpul va demonstra dacă actoria este drumul ei”, a fost mesajul emoționant transmis de Andra.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *