Ce făcea și cum arăta Monica Tatoiu în tinerețe. Imagini de colecție

Femeia de afaceri a publicat o fotografie cu ea din adolescență

Scris de: Daoud Andra

11 Apr. 2023

Monica Tatoiu a fost dintotdeauna o femeie cochetă și asumată. Din când în când, femeia de afaceri scoate din arhiva personală fotografii cu ea din tinerețe, iar cei care o urmăresc pe rețelele sociale sunt surprinși de schimbare. Ce făcea și cum arăta Monica Tatoiu în tinerețe, mai exact în urmă cu aproape 50 de ani.

Imagine rară cu Monica Tatoiu în tinerețe

Monica Tatoiu se bucură de fiecare etapă a vieții ei. Fosta profesoară de matematică, devenită ulterior femeie de afaceri, își ține la curent fanii de pe rețelele sociale cu tot ce face, iar din când în când, îi surprinde cu imagini din arhiva personală. Monica Tatoiu a publicat, la un moment dat, pe Facebook, o fotografie făcută în urmă cu aproape 50 de ani.

Atunci, Monica Tatoiu era adolescentă și încă își căuta drumul în viață. „Sunt eu pe vremea când nu era nevoie de hialuronic și voltaren, 1974”, a scris femeia de afaceri în dreptul fotografiei alb-negru cu ea.

Citește și: Cum s-a îmbogățit Monica Tatoiu, de fapt. Strategia care a ajutat-o să facă profit de 1 milion de lire sterline: “Sunt mai deșteaptă decât restul”

Monica Tatoiu in tinerete
Monica Tatoiu, în anul 1974

Ce regrete are Monica Tatoiu

Monica Tatoiu și-a trăit întotdeauna viața după propriile reguli și și-a asumat fiecare alegere. În tinerețe, a avut o relație cu celebrul Florin Călinescu, după care s-a căsătorit cu primul ei soț, Radu Stoenescu. Se întâmpla în anul 1977, însă mariajul lor a durat doar 3 luni, după care au divorțat.

Citește și: Monica Tatoiu face dezvăluiri despre relația specială pe care a avut-o cu Florin Călinescu: “De atunci ne-am răcit”. Ce s-a întâmplat între ei

Ulterior, femeia de afaceri s-a căsătorit cu Victor Tatoiu, cu care formează un cuplu și în prezent. Căsnicia celor doi durează de mai bine de 35 de ani, iar secretul relației dintre ei doi este compatibilitatea. De altfel, Monica Tatoiu are propria definiție despre căsătorie:

„Căsnicia este un contract. Cu drepturi și obligații asumate de ambele părți. Condiția necesară, nu suficientă, este compatibilitatea sexuală și cea de valori asumate în urma educației și apartenenței la grup cu valori de viață asumat.”, spunea afacerista.

Citește și: Bărbatul celebru cu care Monica Tatoiu s-a iubit în tinerețe. Nu mulți știu de povestea lor. Imagini nemaivăzute cu aceasta

Monica Tatoiu recunoaște că, dacă ar putea da timpul înapoi, nu ar mai face aceleași alegeri ca în tinerețe.

„Au fost două sau trei chestii pe la 23 de ani pe care nu le-aș mai repeta, dar la 23 de ani ești atât de iresponsabilă… Monica Tatoiu e rezultatul a 60 de ani de experiențe sus-jos. (…) Dacă intram în politică, auzeați despre mine niște lucruri și ați fi văzut niște… Asta e motivul pentru care nu am intrat în politică”, spunea Monica Tatoiu, în urmă cu ceva timp, într-o emisiune TV.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *