Cum s-a îmbogățit Monica Tatoiu, de fapt. Strategia care a ajutat-o să facă profit de 1 milion de lire sterline: “Sunt mai deșteaptă decât restul”

Ce avere are Monica Tatoiu
Cum s-a îmbogățit Monica Tatoiu, de fapt. Strategia care a ajutat-o să facă profit de 1 milion de lire sterline: “Sunt mai deșteaptă decât restul”

Cum s-a îmbogățit Monica Tatoiu. Femeia de afaceri a făcut profituri uriașe pe vremea când conducea o importnată companie de cosmentice din România. Ea a povestit în cadrul unei emisiuni televizate ce strategie a adoptat ca director al gigantului de beauty pentru a crește cifra de afaceri și impliciti profitul.

Cum s-a îmbogățit Monica Tatoiu, de fapt. Strategia care a ajutat-o să facă profit de 1 milion de lire sterline

Monica Tatoiu se poate mândri cu statutul de femeie de afaceri de succes. Ea a devenit cunoscută pe vremea când conducea o importantă companie internațională de cosmetice. Mai exact, în perioada 1995 – 2009, ea a fost director general al Oriflame România.

Ulterior, a început să intre și în lumina reflectoarelor, fiind invitată la diverse emisiuni. Recunoscută pentru modul tranșant în care își expune punctele de vedere privind diferitele subiecte abordate, Monica Tatoiu și-a căpătat renumele de femeie care nu este dispusă să închidă ochii în fața incorectitudinilor, fie ele politice, sociale sau de orice altă natură.

La început, când a intrat în compania pe care a condus-o, Monica Tatoiu și soțul ei au investit numai puțin de 300.000 de euro. Suma a a fost recuperată în mai puțin de șase luni. Iar ulterior, afacerea a crescut până la 33 de milioane de euro.

În prezent, averea familiei Tatoiu este estimată la 7,5 milioane de euro. Cuplul deține o casă de 633 de mp și un teren de 2.590 mp, ambele valorând aproximativ două milioane de euro, plus acțiuni la compania de cosmetice cu sediul la Stockholm.

Ea a povestit recent în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” cum a reușit să gestioneze o companie de o asemnea anvergură.

„Conduceam cu fluierul în gură”

„În primii doi ani când am făcut profit un milion de lire sterline pe lună, nu știam cum e cu marfa. Era să-l bat pe directorul financiar când mi-a zis că a făcut profit un milion pe lună: Unde sunt banii, în bancă?!. Păi, nu sunt, Aoleu, ni i-a furat?!. Am fost cea mai profitabilă parte din grup fiindcă mi-a fost frică să nu se spună că românii fură.

Așa am fost educată, number one, nota 10, nu fur, sunt cinstită și sunt mai deșteaptă decât restul. Am avut complexul de premiant. Conduceam cu fluierul în gură. Fără să bat pe nimeni. Mi-a zis un general de securitate, de la SRI: Doamna Tatoiu, vă iau șefă de personal la mine!”, a povestit Monica Tatoiu despre afacerea sa de succes în cadrul emisiunii ,,40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: „Secretul Monicăi Tatoiu pentru a scăpa de facturile uriașe. Le-a dezvăluit tuturor metoda sa: “Foarte mulți englezi, spanioli, francezi fac asta”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
5.3 55 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *