Ce flori se oferă la cununia civilă. Aduc noroc mirilor

În primul rând evitați să oferiți la cununie un buchet de trandafiri. Aceste flori sunt deosebite, însă nu sunt potrivite pentru acest eveniment.
Ce flori se oferă la cununia civilă. Aduc noroc mirilor

Ce flori se oferă la cununia civilă, pentru a aduce noroc mirilor. Asta este una dintre dilemele bărbaților care sunt invitați la un astfel de eveniment. Pentru a nu da greș, când vine vorba despre florile care se oferă mirilor la cununia civilă, trebuie să aflați înainte ce flori să nu oferiți. Unele dintre acestea sunt trandafirii, total nepotriviți pentru acest eveniment.

Ce flori se oferă la cununia civilă și au o semnificație aparte

În primul rând evitați să oferiți la cununie un buchet de trandafiri. Aceste flori sunt deosebite, însă nu potrivite pentru cununia civilă. Trandafirii sunt oferiți miresei doar de cel care îi devine soț și nu de orice invitat. De asemenea, nu oferiți aranjamente mari, voluminoase, mai ales că sunt și greu de transportat. Dacă totuși vreți să dăruiți un aranjament, aveți grijă ca acesta să fie mic și de bun gust.

Pentru a înțelege aceste sfaturi, trebuie să știți că după ceremonie, când mirii ies de la Starea civilă, sunt așteptați de nuntași. Aceștia sunt așezați de o parte și de cealaltă, formând un tunel de flori deasupra capului pe sub care mirii ies. Dacă aveți un aranjament floral, vă va fi greu să faceți asta. Deci, este bine să aveți florile potrivite, pe care să le dăruiți miresei. Evident, în cazul în care știți că miresei îi plac anumite flori, nu ezitați să le cumpărați. Cu siguranță o va bucura gestul vostru. Așa că fiți atenți ce flori se oferă la cununia civilă!

Orhideele, semnificaţie puternică pentru miri

Sunt considerate unele dintre cele mai frumoase și delicate flori. Mesageri ai iubirii, ca și trandafirii, aceste flori sunt perfecte. Orhideele simbolizează noblețea caracterului, puritatea sentimentelor și povestea de dragoste dintre cei doi, inegalabilă.

Hortensiile

ce flori se oferă la cununia civilă

Hortensiile sunt alegea potrivită pentru mai toate evenimentele. Bulgării colorați pot alcătui un buchet deosebit care i-ar putea aduce zâmbetul pe buze miresei. Și acestea sunt unele dintre cele mai apreciate flori de doamne și domnișoare. Una dintre ciudățeniile acestei plante este că florile sale pot avea culori diferite în funcție de proprietățile solului în care este plantat. Inflorescențele sale voluminoase au un aspect deosebit și un parfum care ți se întipărește în memoria olfactivă pentru totdeauna.

Lalelele

Lalelele sunt ușor de cultivat și se găsesc pe toate drumurile, mai ales primăvara. Nu ezitați să oferiți astfel de flori la cununia civilă. Nu veți da greș.

Mesajele pe care le transmit aceste flori sunt diverse, în funcție de culorile lor. Lalelele sunt disponibile pe tot parcursul anului și le puteți oferi într-un buchet deosebit. Există peste 150 de specii de lalea și peste 3.000 de varietăți sub diferite culori si forme. Este o plantă Hermafrodită.

Ce flori se oferă la cununia civilă. Amaryllis sau crinul de cameră

Aceste flori sunt asociate cu florile de crin. Le puteți oferi la ocazii mai puțin formale și se pot adăuga într-un buchet special creat pentru mireasă, în cea mai importantă zi a ei. Această floare este numită și crinul de cameră.

ce flori se oferă la cununia civilă

Amaryllis se găsesc de cele mai multe ori în aranjamentele florare de la nunți. Vesele și colorate, acestea pot oferi o stare de bine invitaților și mai ales miresei, celei căreia i le oferiți.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce face fiica lui Feli Donose la doar 5 ani și jumătate
8.1 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Marele campion, AVENTURĂ amoroasă cu artista cunoscută de toată lumea! S-a aflat ce au făcut
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
BOMBĂ! Mititelu jr, internat la „Spitalul 9!” Ce au constatat medicii după ce a fost...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *