Ce flori se oferă la cununia civilă. Aduc noroc mirilor

În primul rând evitați să oferiți la cununie un buchet de trandafiri. Aceste flori sunt deosebite, însă nu sunt potrivite pentru acest eveniment.
Ce flori se oferă la cununia civilă. Aduc noroc mirilor

Ce flori se oferă la cununia civilă, pentru a aduce noroc mirilor. Asta este una dintre dilemele bărbaților care sunt invitați la un astfel de eveniment. Pentru a nu da greș, când vine vorba despre florile care se oferă mirilor la cununia civilă, trebuie să aflați înainte ce flori să nu oferiți. Unele dintre acestea sunt trandafirii, total nepotriviți pentru acest eveniment.

Ce flori se oferă la cununia civilă și au o semnificație aparte

În primul rând evitați să oferiți la cununie un buchet de trandafiri. Aceste flori sunt deosebite, însă nu potrivite pentru cununia civilă. Trandafirii sunt oferiți miresei doar de cel care îi devine soț și nu de orice invitat. De asemenea, nu oferiți aranjamente mari, voluminoase, mai ales că sunt și greu de transportat. Dacă totuși vreți să dăruiți un aranjament, aveți grijă ca acesta să fie mic și de bun gust.

Pentru a înțelege aceste sfaturi, trebuie să știți că după ceremonie, când mirii ies de la Starea civilă, sunt așteptați de nuntași. Aceștia sunt așezați de o parte și de cealaltă, formând un tunel de flori deasupra capului pe sub care mirii ies. Dacă aveți un aranjament floral, vă va fi greu să faceți asta. Deci, este bine să aveți florile potrivite, pe care să le dăruiți miresei. Evident, în cazul în care știți că miresei îi plac anumite flori, nu ezitați să le cumpărați. Cu siguranță o va bucura gestul vostru. Așa că fiți atenți ce flori se oferă la cununia civilă!

Orhideele, semnificaţie puternică pentru miri

Sunt considerate unele dintre cele mai frumoase și delicate flori. Mesageri ai iubirii, ca și trandafirii, aceste flori sunt perfecte. Orhideele simbolizează noblețea caracterului, puritatea sentimentelor și povestea de dragoste dintre cei doi, inegalabilă.

Hortensiile

ce flori se oferă la cununia civilă

Hortensiile sunt alegea potrivită pentru mai toate evenimentele. Bulgării colorați pot alcătui un buchet deosebit care i-ar putea aduce zâmbetul pe buze miresei. Și acestea sunt unele dintre cele mai apreciate flori de doamne și domnișoare. Una dintre ciudățeniile acestei plante este că florile sale pot avea culori diferite în funcție de proprietățile solului în care este plantat. Inflorescențele sale voluminoase au un aspect deosebit și un parfum care ți se întipărește în memoria olfactivă pentru totdeauna.

Lalelele

Lalelele sunt ușor de cultivat și se găsesc pe toate drumurile, mai ales primăvara. Nu ezitați să oferiți astfel de flori la cununia civilă. Nu veți da greș.

Mesajele pe care le transmit aceste flori sunt diverse, în funcție de culorile lor. Lalelele sunt disponibile pe tot parcursul anului și le puteți oferi într-un buchet deosebit. Există peste 150 de specii de lalea și peste 3.000 de varietăți sub diferite culori si forme. Este o plantă Hermafrodită.

Ce flori se oferă la cununia civilă. Amaryllis sau crinul de cameră

Aceste flori sunt asociate cu florile de crin. Le puteți oferi la ocazii mai puțin formale și se pot adăuga într-un buchet special creat pentru mireasă, în cea mai importantă zi a ei. Această floare este numită și crinul de cameră.

ce flori se oferă la cununia civilă

Amaryllis se găsesc de cele mai multe ori în aranjamentele florare de la nunți. Vesele și colorate, acestea pot oferi o stare de bine invitaților și mai ales miresei, celei căreia i le oferiți.

Urmăriți EGO.ro și pe
Gina Pistol și-a dorit ca buchetul de mireasă să fie unul foarte simplu
9.1 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
La ce distanță trebuie să plantezi gălbenelele, de fapt. Așa vor înflori mai mult timp
De ce să pui oțet pe ușile din casă, de fapt. Trucul care are rezultate...
Îl cunoaște toată țara, dar nimeni n-a știut că sunt împreună! Cu ce fotbalist celebru...
DEZVĂLUIRI BOMBĂ: Ce se întâmpla în timpul partidelor monstruoase de vânătoare ale lui Țiriac
Pensia incredibilă pe care o are Maria Băsescu. Câți bani primește lunar de la statul...
Andra și Cătălin Măruță au o casă de vis. Interiorul te lasă fără cuvinte
„Au fost foarte multe momente urâte” Vica Blochina, copilărie de coșmar! Cum a fost umilită...
Câtă cafea ai voie să bei pe zi: la ce riscuri te supui dacă depășești...
Filmarea cu fosta soție a lui Claudiu Niculescu a stârnit reacții. Diana Munteanu, în costum...
Cine e soția lui Pavel Bartoș și ce meserie are. Anca Bartoș și fiicele, ca...
Ce proprietate deține Prințul George în România
Comisia Europeană impune o regulă care schimbă regulile jocului. Obligație pentru Facebook, Twitter sau YouTube
Horoscopul banilor. Puterea destinului pentru 4 zodii. Peștii o duc extrem de bine din punct...
Fenomenul ASTRAL care avantajează CLAR două zodii!
Cristina Ciobănașu, detalii neașteptate din viața sa. Ce a simțit când a fost adoptată de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *