Ce i-a spus fiul Mariei Constantin la întoarcerea de la Survivor România. „Când venea vorba de experiențele tari, se înscria doar el”. Ce a anunțat artista despre nunta cu Robert Stoica EXCLUSIV

Se pregătește de o vacanță în Zanzibar alături de logodnicul ei

Maria Constantin a rezistat doar o singură săptămână în cadrul show-ului „Survivor România”, părăsind competiția cu lacrimi în ochi. Artista și-ar fi dorit enorm să mai rămână în competiție, mai ales că avea lucruri de demonstrat. Despre tot ce a însemnat „Survivor România”, despre cum au reacționat cei de acasă atunci când i-a anunțat că participă la această competiție, dar mai ales cât de mândru a fost fiul ei și cum a întâmpinat-o la reîntoarcerea acasă, ne povestește chiar ea într-un interviu acordat în exclusivitate pentru EGO.ro.

Maria Constantin, despre Survivor România 2023 și colegii din competiție

EGO.ro: Ai părăsit competiția în lacrimi, au fost lacrimi de ciudă, că ai fi vrut să demonstrezi mai multe în cadrul show-ului, sau atât de mult ți-a plăcut competiția încât nu-ți lipsea confortul de acasă?

Maria Constantin: Cred că răspunsul este câte puțin din toate având în vedere faptul că mă adaptasem destul de bine și că îmi doream să rămân în competiția „Survivor România” alături de colegii mei, dar publicul este mereu suveran și chiar dacă știu că am fost un om suficient de iubit, atât de colegi, cât și de public, totuși o mică diferență a făcut ca eu să nu pot demonstra mai mult în această competiție, iar acest lucru poate deveni și puțin frustrant!

Mai ești supărată pe Ionuț Iftimoaie că te-a propus spre eliminare sau ești genul de persoană care nu ține la supărare și imediat ce ai ajuns la hotel ai uitat tot incidentul?

Nu am fost supărată pe Ionuț Iftimoaie și cred că am spus lucrul acesta de nenumărate ori! De asemenea, cred că nici Ionuț nu a vrut să se întâmple așa. Probabil a considerat că eu eram cea mai cunoscută, mizând că voi avea suficient de multe voturi încât eu să nu plec acasă. Cumva reacția mea a fost ca un semnal de alarmă, ca pe viitor întreaga echipă să conștientizeze puțin mai mult cu privire la acest joc fiindcă, ce-i drept, în prima săptămână nici nu apuci să îți dai seama care este strategia cea mai corectă!

Citește și – Unde se schimbă de fapt concurenții de la Survivor 2023. Maria Constantin face dezvăluiri incredibile: “Te schimbi acolo, în spate, de față cu toți”

„Nu am făcut sport niciodată în viața mea”

La un moment dat ai declarat că participarea ta în cadrul show-ului este și pentru a-l face și mai mândru pe fiul tău. Acum, că te-a văzut și în altă ipostază nu îți este teamă că o să vrea să faceți tot felul de activități sportive, de la cățăratul pe munți, la plimările cu skijetul sau ce alte pasiuni mai au copiii de vârsta lui? Sau obișnuiați să le aveți și înainte?

Fiul meu, cu siguranță, este mult mai curajos decât mine! Atunci când i-am spus despre această competiție, într-adevăr mi-a mărturisit că sunt, cu siguranță, cea mai nebună mamă, având în vedere că nu am făcut sport niciodată în viața mea și, de cele mai multe ori, când a venit vorba de experiențele tari, se înscria doar el…eu participând mai mult cu uitatul. Dar acum, ajunsă acasă, l-am vizitat și mi-a spus că este mândru de mine fiindcă am avut acest curaj, chiar dacă șederea mea a fost de doar o săptămână.

Care crezi că a fost motivul pentru care nu ai reușit să aduni prea multe puncte?

Este foarte simplu! Emoțiile atât de mari, cum nu am mai simțit niciodată în viața mea. Ceea ce vă pot mărturisi este faptul că de fel sunt o persoană foarte ambițioasă și începusem să mă obișnuiesc cu aceste emoții puternice și, în același timp, cu adrenalina jocului, dar, din păcate, nu mi-a fost oferită o șansă de a demonstra mult mai mult!

Se pregătește de o vacanță în Zanzibar alături de logodnicul ei

Apropos de mâncare? Cât de greu ți-a fost să te acomodezi cu mâncarea de acolo? Întreb pentru că văd că ești singura care continua mai mânânce nucă de cocos și la revenirea în țară.

Da!!! (n.r. râde). Colegii mei vă pot confirma faptul că uneori le mai și donam porția mea de mâncare, pentru că eu am declarat în mai multe rânduri că la mine dieta minune, prin care mă mențin, este FOAMEA! Doar așa funcționează organismul meu. Și, sincer, chiar îmi doream să scap repede de câteva kilograme în plus pe care le luasem de sărbători. Iar faptul că încă mănânc nucă de cocos este pentru că, pur și simplu, îmi place.

După un duș ca la carte, un somn într-un pat bun și mâncare, care a fost primul lucru pe care l-ai făcut atunci când ai părăsit jungla?

Cred că nici nu am realizat această bucurie a unui prim duș pentru că eram mult prea tristă și cu atât de multe gânduri ce nu mi-au dat pace toată noaptea, și nici de mâncare nu pot spune că m-am bucurat pentru că nu simțeam nevoia de a mânca după un asemenea consiliu. Abia după o zi mi-am dat seama de aceste lucruri, când am primit telefonul și am putut comunica cu iubitul și întreaga mea familie.

„Cel mai plăcut lucru pe care l-am experimentat la Survivor îl voi pune și aici în practică”

Cum a fost pentru tine această experiență și nu te întreb din punct de vedere fizic, ci din punct de vedere psihic? Ai reușit să te conectezi cu natura, ca să zic așa, sau liniștea nu este pentru tine?

Pentru mine, natura a însemnat dintotdeauna relaxare. Chiar cum mă pregătesc pentru o vacanță alături de viitorul meu soț, în Zanzibar, unde la fel mă voi conecta cu natura, cu soarele arzător, cu oceanul și asta pentru că nu îmi plac locurile cu multă agitație ci, din contră, locurile cât mai sălbatice, cu plaje nu prea aglomerate, cu mult soare și cu multă vegetație. Și cel mai plăcut lucru pe care l-am experimentat la Survivor îl voi pune și aici în practică. Și anume, dormitul sub cerul liber și plin de stele…deși iubitul meu nu știu cât de încântat va fi de acest lucru, noi având o cameră frumoasă, cu un pat imens și moale (nr. râde).

Din câte știu nu ai niciun viciu, însă în ultima vreme telefonul mobil a devenit o dependență pentru mulți dintre noi. A fost greu pentru tine în primele zile? Se întâmplă acum să uiți de el sau ai revenit la vechiul obicei și este mereu cu telefonul în mână?

Eu cred că sunt o excepție în aceste vremuri pe care le trăim pentru că nu sunt genul care să stea cu telefonul în mână. Ba, din contra, cred că suntem două linii paralele. Îmi place mai mult să comunic și cred că asta mi-a lipsit cel mai mult: comunicare cu iubitul meu, cu prietenii, cu familia!

„Am început ușor, ușor, pregătirile pentru marele evenimente ce va avea loc în luna august”

În România văd că nu prea ai apucat să te odihnești pentru că ai început promovarea cele mai recente piese ale tale. Cum de l-ai convins pe logodnicul tău să apară în videoclip?

Pfff! Da. A fost foarte greu de convins pentru că nu îi place să fie în centrul atenției și consider că nici nu este necesar pentru el atâta expunere, nefăcând parte din lumea mondenă. Dar, pentru mine, totuși, a făcut-o. Melodia fiind compusă de mine pentru el și, de asemenea am stabilit împreună că acest videoclip va fi și invitația pentru nunta noastră, pentru că odată venită acasă am început ușor, ușor, pregătirile pentru marele eveniment ce va avea loc în luna august.

Este melodia pe care veți dansa la propria nuntă?

Da! Cu siguranță va fi melodia pe care vom dansa la propria nuntă, dar de această data nu va fi cântată de mine.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *