Ce i s-a întâmplat lui Teo Trandafir, după intervenția majoră suferită acum 13 ani în Viena. „Creierul meu le-a șters” VIDEO EXCLUSIV

”Am fost anesteziată în disperare”

După mai bine de 13 ani, de la intervenția chirugicală majoră la care a fost supusă, Teo Trandafir recunoaște că și-a pierdut o sumedenie de amintiri și date. Acest lucru o întristează, dar și o bucură în aceeași măsură pentru că vrea să creadă că totul se întâmplă cu un scop și că memoria ei a făcut loc pentru amintiri noi, cât mai plăcute. Teo Trandafir a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că acesta este și principalul motiv pentru care nu ar scrie o carte, deși publicul și-ar dori să o cunoască și prin intermediul poveștilor sale de viață.

”Nume, date, fapte, întâmplări, emisiuni întregi, nu le mai țin minte”

În 2011, Teo Trandafir era transportată cu un avion privat spre localitate Linz, un oraș din Austria, iar mai apoi preluată de ambulanța unui renumit spital din Viena. Diagnosticată încă din România cu pancreatită acuta de severitate medie, prezentatoarea emisiunii ”Follow us!” de la Kanal D2 a fost imediat supusă unei intervenții chirugicale majore prin care părțile necrozate ale pancreasului au fost înlăturate. La momentul respectiv, prietenii, apropiații, dar și oameniI care o admirau pe Teo Trandafir din punct de vedere profesional erau cu sufletul la gură și așteptau vești din partea personalului medical al spitalului din Viena. Energia oamenilor pare că i-a dat mare putere și Teo Trandafir a revenit în scurt timp în preajma lor. De aceea, în momentul de față, celebra moderatoare TV recunoaște că îi place să interacționeze cu oamenii și le oferă din prima încrederea ei.

”E păcat. Pierzi timp. Eu am o vârstă la care nu mai este vreme de pierdut. Dacă eu stau să tatonez un om, să trag de timp, după aceea să acord încredere nu știu dacă mai apuc. Și atunci, cum am făcut toată viața, pun toată încrederea pe masă, all in jetoanele, iar dacă a zbârcit-o rău, o dată, hai că merge, dar a doua oară nu mai funcționează pentru că, repet, nu am timp”, ne-a explicat Teo Trandafir.

Citește și: Teama pe care o are Teo Trandafir, chiar și după 30 de ani de televiziune: ”Sunt foarte rău, paralizată” VIDEO EXCLUSIV

Cu toate că ”episodul Viena” este o lecție de viață nu doar pentru prezentatoarea TV, ci și pentru multe persoane, Teo Trandafir nu a găsit resursele să povestească absolut tot ce s-a întâmplat și ce a trăit acolo. Lumea se aștepta ca după acest eveniment major din viața ei, vedeta Kanal D să așterne în scris toate gândurile și trăirile, lucru care însă nu s-a întâmplat.

”Mi se pare că să scrii o carte înseamnă un fel de punct. E ca și când ai primi premiul pentru întreaga activitate. Ba da. Poate că ”the best” abia acum vine. Poate de acum înainte se vor întâmpla lucruri. Și atunci dacă eu mă apuc să public cartea acum, cum reușesc să prind între capitole și ce va urma? Cine mai cumpără volumul 2? Doar dacă sunt scrise dintr-un început. Dacă îți cumperi ”În căutarea timpului pierdut”, Proust le-a scos pe toate, le cumpărăm pe toate. Deci luăm jumătate de raft tot o dată. Dar nu-l mai așteptăm pe Proust să mai scoată o urmare”, a completat prezentatoarea TV.

Teo Trandafir începe să își recupereze din amintiri

Pe lângă experiențele personale, Teo Trandafir ar putea scrie nu una, ci mai multe cărți despre experiențele profesionale, mai ales că de-a lungul timpului a întâlnit personalități publice, artiști, cântăreți de renume, de la care cu siguranță a aflat adevărate povești de viață. Extrem de asumată, recunoaște însă că nu ar putea face acest lucru pentru că în urmă cu 13 an și-a pierdut o mare parte din amintiri.

”Trebuie să-ți mărturisesc un lucru. După episodul Viena, din cauza faptului că am fost anesteziată în disperare, într-o lună și jumătate de cinci ori, anestezie generală de lungă durată, foarte multe dintre amintiri mi s-au șters. Am început acum să le recuperez, dar întâmplător. Mi-am adus aminte cântecele, mi-am adus aminte lucruri pentru că mă întâlnesc cu prieteni alături de care mi s-au întâmplat lucruri, dar nume, date, fapte, întâmplări, emisiuni întregi, nu le mai țin minte. Creierul meu le-a șters”, a mai declarat Teo Trandafir pentru EGO.ro.

Citește și: Cum arată casa în care locuiește Teo Trandafir. La ce a apelat vedeta pentru locuința sa: ”Mi-am pus niște alarme de nu poți să șoptești în zonă”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *