Ce îl învață Ilinca Vandici pe fiul ei, Zian, despre viață. Obiceiul special pe care îl au cei doi: “Mergem împreună” VIDEO EXCLUSIV

Ce face vedeta pentru a se asigura că Zian se va comporta frumos cu femeile la maturitate

Ilinca Vandici a reușit să își construiască un nume în televiziune, devenind una dintre cele mai bune prezentatoare. Vedeta se bucură și de un fiu, Zian, fiind o mamă dedicată, care îi oferă de fiecare dată băiețelului său experiențe noi. Într-un interviu exclusiv Ego.ro, superba șatenă a explicat cum se asigură că micuțul o să se poarte frumos cu femeile atunci când ajunge la maturitate.

Ilinca Vandici, despre fiul ei, Zian

Întrebată dacă s-a confruntat cu răutăți din partea altor femei în trecut, vedeta ne-a explicat: „Nu, nu cred că este vorba despre o luptă. Am avut șansa și norocul să am în viața mea câteva femei extrem de deschise și aliniate cu vibrația și energia mea. Mai mult decât atât, consider că este foarte important ca fiecare femeie să își dezvolte feminitatea și să găsească în ea cârligele care să o ajute să lege prietenii, relații de tot felul, profesionale sau amicale cu alte femei. Atunci, având în vedere că există lucruri care le unesc, care le aduc împreună, sunt puncte comune, este mai puțin cazul să iasă tot felul de discuții, să fie reproșuri, invidii sau răutate.”

„Lucrăm la respectul față de femei”

Chiar dacă încă fiul ei se află la o vârstă fragedă, Ilinca Vandici are grijă să îi insufle micuțului respectul față de femei. Spre exemplu, Zian îi cumpără mamei sale flori, ba chiar înțelege că există momente, scurte, de altfel, când aceasta are nevoie de timp doar pentru ea:

„Deocamdată nu sunt foarte multe aspecte la care lucrez pe partea aceasta pentru că încă este mic. O să am mult mai multe de învățat de-a lungul timpului. În acest moment lucrăm la respectul față de femei și onorarea lor într-un fel sau altul. Mergem împreună, îmi cumpără flori, știe că sunt anumite momente în care am nevoie de timp doar pentru mine. Nu vă închipuiți, 10 minute, dar vreau să simtă că am nevoie de timp pentru mine ca să știe, la rândul lui, să ofere spațiu femeilor din viața lui. Îi place să gătească și facem activități de genul acesta împreună tocmai pentru a fi alături de femeia din viața lui. În momentul în care aceasta este în bucătărie să vină și el măcar cu un pupic, o îmbrățișare sau să o ajute să taie legumele, tot felul de mici gesturi care sunt importante și ajută! Să îi ofere multă înțelegere, iubire și afecțiune. Cam acestea sunt palierele pe care mergem în acest moment.”

Cum îl educă pe fiul său

În plus, Ilinca Vandici speră din suflet ca, mai târziu, fiul lui să facă fericită o femeie prin educația pe care i-o oferă. Prezentatoarea de la Kanal D a punctat că are grijă să facă alături de Zian lucruri care îl fac fericit și îi cultivă calitățile:

„Cu siguranță, sper din suflet să fie așa! Nu știu dacă voi avea ceva de spus la momentul respectiv, nu îmi doresc neapărat asta! Vreau să îl cresc cât se poate de frumos, dar cumva urmând linia personalității lui, nefăcând lucruri care nu îi vin natural și cu care nu se identifică. Dimpotrivă, încercând să îi cultiv propriile calități din punctul acesta de vedere sau lucruri de care se bucură și îl fac fericit. Important este să fie el fericit și cea lângă care o să fie!”

 

Video: Cătălin Shadi Sirbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *