Provocarea lansată de Ilinca Vandici pentru Dan Negru. Dezvăluirea la care nimeni nu se aștepta: “Mă încântă foarte tare” VIDEO EXCLUSIV

Vedeta a făcut un anunț surpriză

Anul viitor, Ilinca Vandici o să împlinească 20 de ani de carieră, iar, de-a lungul timpului, vedeta a apărut în diferite proiecte care au pus-o în valoare. În prezent, ea se află la cârma emisiunii “Bravo, ai stil!”, iar fanii o urmăresc cu sufletul la gură în fiecare sezon. Totuși, în exclusivitate pentru Ego.ro, ea a lansat o provocare către Dan Negru, anume ideea de a face un proiect alături de prezentator.

Ilinca Vandici, despre proiectele din televiziune

Ilinca Vandici este încântată de proiectul “Bravo, ai stil”, ținând cont că adoră să le simtă emoțiile concurentelor și să le ajute să se dezvolte, fiind atrasă, în același timp, de zona de modă și tot ce înseamnă frumusețe. Totuși, de-a lungul anilor, aceasta s-a implicat în numeroase proiecte de succes:

“Eu, până să fiu la cârma “Bravo, ai stil”, de 7 ani de zile, având în vedere că anul viitor fac 20 de ani de carieră, am cam prezentat câteva proiecte de televiziune. Mi se pare că fiecare mi s-a potrivit pentru că am știut cum să mă mulez pe proiectul respectiv și cum să îl adaptez la mine, întotdeauna. Mi s-a părut că m-am încadrat perfect în absolut orice variantă și direcție pe care am luat-o pe partea aceasta de proiecte de televiziune. Da, “Bravo” mă încântă foarte tare pentru că mi se pare că sunt de acolo, iubesc moda, iubesc frumosul, iubesc tot ce se întâmplă. Îmi place să le văd pe fete că se transformă, că evoluează, că se dezvoltă sub ochii mei. Îmi place să le simt emoțiile, să le încurajez și să mă gândesc că am pus o pietricică la temelia dezvoltării lor și temelia lor ca oameni, pur și simplu.”

Este atrasă și de zona de online

Totuși, întrebată ce ar prezenta dacă nu s-ar afla la cârma “Bravo, ai stil”, superba vedetă a punctat că este atrasă de ce se întâmplă pe zona de online, având și un podcast. Astfel, ea s-ar vedea ocupându-se de un proiect care are legătură cu spiritualitatea și dezvoltarea:

“Sincer, îmi place, în acest moment, tot ce se întâmplă pe partea de online și aici mă refer la podcast-ul “Te ascult”. Da, încerc alături de invitații mei, reușind de cele mai multe ori, să prezint omul din spatele imaginii publice. Vorbim despre chestiuni ce țin de suflet, de spiritualitate, de integritate, păreri despre viață, experiențe personale, unele dureroase, altele fericite. Mi se pare că zona aceasta îmi place foarte mult și mă atrage foarte tare! Nu neapărat online, cât inclusiv pe TV, cred că acesta este un format care mi-ar plăcea. Nu știu cum arată, nu m-am gândit, dar pe partea aceasta de spiritualitate, experiență de viață, sfaturi, o mână întinsă către oamenii care au nevoie de asta, cu orice vine ea. Cred că asta ar fi ce mi-ar plăcea și în ce m-aș regăsi!”

Ce provocare i-a lansat lui Dan Negru

Ilinca Vandici a făcut echipă, de-a lungul sezoanelor de la “Bravo, ai stil”, cu Victor Slav, Bogdan Vlădău și Alex Velea. Totuși, rugată să aleagă un om alături de care și-ar dori să facă un proiect, ea l-a menționat pe Dan Negru, căci nu a colaborat cu acesta până acum:

“Victor a fost alături de mine 2 sezoane (n.r. Victor Slav). La un moment dat au fost Victor Slav, Bogdan Vlădău, Alex Velea. Au fost personaje din showbiz. Sunt niște bărbați pe care îi admir și îi apreciez foarte mult, alături de care am colaborat superb. S-a creat o energie între noi și am făcut un show superb împreună. Îmi este foarte greu în acest moment să fac o listă rapidă. Cu care nu am lucrat? Cu Dan Negru mi-ar plăcea, spre exemplu. Chiar cred că ar fi foarte interesant să facem, la un moment dat, un proiect împreună. Mi se pare că ne-am completa extrem de bine. Ne cunoaștem, ne admirăm, este cunoscută treaba aceasta. De ce nu? O să zic Dan Negru. Cred că ar fi o provocare atât pentru mine, cât și pentru el.”

 

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
7.6 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *