Ce înălțime are Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil. Cu cât este de fapt mai înaltă decât prezentatorul de la Antena 1

Ce spune Dani Oțil despre diferența de înălțime
Ce înălțime are Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil. Cu cât este de fapt mai înaltă decât prezentatorul de la Antena 1

Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Tânăra blondină este de profesie model, astfel că mulți s-au întrebat ce înălțime are și cu cât este mai înaltă decât prezentatorul TV.

Ce înălțime are Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil

Dani Oțil și Gabriela Prisăcăriu s-au căsătorit în anul 2021, în același an în care a venit pe lume băiețelul lor, Luca Tiago. În ceea ce privește vârsta, între cei doi este o diferență de 12 ani. Prezentatorul TV are 42 de ani, iar Gabriela are 30.

Cât despre înălțime… este o diferență de doar cinci centimetri între Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Astfel ea are 1.80 m, iar prezentatorul TV are 1.75 m. Această mică diferență se observă probabil doar dacă ea poartă și pantofi cu toc. Cei doi declară că nu reprezintă deloc o problemă pentru ei diferența de înălțime.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil, despre o situație în care diferența de înălțime a fost o problemă: „Mireasa mea era înaltă ca soția mea”

Prezenți la o nuntă, Dani și Gabriela au aflat că mirele respectiv nu a fost de acord ca mireasa să poarte tocuri deoarece așa ar fi fost mai înaltă decât el. Modelul a intervenit într-o discuție și a dezvăluit că ea, la petrecerea de căsătorie cu Dani, a purtat rocuri de 10 centimetri și a fost mai înaltă decât el, însă acest lucru nu a reprezentat o problemă.

„Noi am fost la o nuntă și l-a certat pe mire că de ce nu a lăsat-o pe mireasă să-și pună tocuri. Mireasa mea era înaltă ca soția mea și ca tine. Omul era în cea mai frumoasă, crede el, zi din viața lui. Era lume, fotografi și soția mea dragă zicea „Uită-te câtă sunt eu pe lângă Dani. Mi-am pus tocuri de 12 sau 14 și asta nu e o problemă. Tu de ce ….?” și omul zice ”E nunta mea, lasă-mă în pace!””, a povestit Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani, potrivit spynews.ro.

Dani și Gabriela, relație de mai bine de patru ani

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează un cuplu de mai bine de patru ani. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Luca Tiago. S-au căsătorit în 2021, în anul în care a venit pe lume fiul lor. Evenimentul a fost pregătit în mare secret și a avut loc în luna mai, imediat după relaxarea restricțiilor din cauza pandemiei de Covid-19.

6 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.