Dani Oțil a chemat de urgență ambulanța: “Am crezut că mor”

Dani Oțil, clipe de panică! Simțea cum rămâne fără aer
Dani Oțil a chemat de urgență ambulanța: “Am crezut că mor”

Dani Oțil a trecut prin momente de panică în urmă cu ceva timp și a fost nevoit să sune la 112. Cunoscutul prezentator TV susține că a crezut că moare și nu știa unde să fugă mai repede pentru a cere ajutor.

Danil Oțil a povestit recent că a sunat de două ori la 112 în viața sa. La un moment dat, când a început să se simtă rău, inima bătându-i puternic, a apelat numărul de urgență pentru ca o salvare să ajungă la el acasă.

„Eu nu am chemat decât de două ori în viaţa mea salvarea. O dată pentru că din motive sufleteşti am crezut că mor. Îmi aduc aminte şi de episod. M-am trezit într-un atac de panică. Eram supraantrenat, îmi bătea inima atât de tare în piept că aveam impresia că o să mor”, a povestit prezentatorul TV.

Dani Oțil a încerca să ceară ajutor în timp ce aștepta ambulanța

Din cauza panicii pe care o trăia, Dani Oțil a simțit că nu mai poate respira bine și a decis să fugă la Răzvan Simion. Colegul lui de platou stă aproape de el. Potrivit lui Dani, nu i-a putut cere ajutorul deoarece acesta ar fi avut discuții tensionate cu fosta soție, pe terasa casei.

„M-am uitat la telefon, am vrut să dau acel mesaj «Băi, mă duc», să le spun măcar unde am ascuns galbenii şi mi-am dat seama că nu am de la cine să îmi iau rămas bun. M-a apucat panica şi mai tare. Am mers la vecinul Răzvan care se certa cu soţia pe terasa de alături. Mergeam către colegul Răzvan să îi spun «Băi, mor, să scrii ceva frumos pe cruce»”, a mai spus Dani Oțil.

Dani Oțil: “A venit doamna de la salvare”

După câteva minute în care a trecut prin clipe cumplite, speriat, o ambulanță a ajuns acasă la Dani Oțil. Din fericire, prezentatorul TV nu a avut nimic grav.

„ A venit doamna de la salvare, mi-a făcut un EKG. Mi-a zis «N-aveţi nici pe dracu domnul Dani»”, a spus Dani Oțil.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
5.1 19 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *