Experiența traumatizantă trăită de Dani Oțil în Dubai: „Nu mai fac asta niciodată”

Dani Oțil și soția sa, Gabriela Prisăcariu, au petrecut un mini sejur de vis în Dubai. Ce le-a stricat însă vacanța
Experiența traumatizantă trăită de Dani Oțil în Dubai: „Nu mai fac asta niciodată”

Experiență traumatizantă trăită de Dani Oțil în Dubai. Simpaticul prezentator s-a întors din Emiratele Arabe, acolo unde a fost într-o scurtă vacanță alături de soția sa, Gabriela Prisăcariu. La revenirea în țară, el  a povestit în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani peripețiile prin care a trecut în acest mini concediu. Iată ce a pățit „matinalul”.

Experiența traumatizantă trăită de Dani Oțil în Dubai. Ce a pățit prezentatorul

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au mers pentru prima oară singuri într-o vacanță în ultimele opt luni, după ce a venit pe lume fiul lor Luca Tiago. Așadar cei doi au petrecut Paștele în Dubai, cel mai mare și mai populat oraș din Emirate.

Cuplul a gustat din plăcerile pe care le oferă luxosul oraș, iar una dintre activitățile la care au participat cei doi a fost masajul hammam. Se pare că experiența trăită nu a fost deloc pe placul simpaticului prezentator. El a povestit cât de traumatizant a fost în emisiunea pe care o realizează alături de bunul său prieten, Răzvan Simion.

„Îmi cer scuze nu-mi vin gândurile pentru că sunt în continuare sub imperiul gândurilor. Am fost la un hamam, mai de bogați că de săraci am mai fost în Turcia și a fost foarte bine.

În general acum lucrează asiatice și totul e mai pe nou. De data asta chiar un cetățean m-a… și mi-am dat seama că la un masaj normal prefer un bărbat că are forță mai mare.

Mă, ăsta avea o forță pe lângă faptul că era așa într-un prosop și nu înțeleg de ce. Când îți face masaj o femeie, vorbesc de partea de masaj de la hamam, ai două opțiuni: reziști sau te uiți pe jos.

Nu mă mai duc! Băi, m-a frecat… Să nu mergeți că este și scump, iar pe soția a făcut-o de 1.90 m. Nu mai fac asta niciodată!”, a mărturisit Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

S-au bucurat de experiențe de neuitat

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au bucurat din plin de momentele petrecute în Dubai. Au făcut safari în deșert, au înotat cu delfinii și au avut parte de o mulțime alte activități. În plus, Gabriela și-a etalat silueta perfectă într-o serie de fotografii realizate de soțul ei.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit în luna mai anul trecut, iar în luna septembrie au devenit părinții micuțului Tiago. Nunta s-a desfășurat într-un cadru intim, iar invitați la ceremonie au fost doar prietenii foarte buni ai cuplului. De la eveniment nu au lipsit Răzvan Simion și Florin Ristei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce a participat Jorge la Survivor All Stars, de fapt
6 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *