Experiența traumatizantă trăită de Dani Oțil în Dubai: „Nu mai fac asta niciodată”

Dani Oțil și soția sa, Gabriela Prisăcariu, au petrecut un mini sejur de vis în Dubai. Ce le-a stricat însă vacanța
Experiența traumatizantă trăită de Dani Oțil în Dubai: „Nu mai fac asta niciodată”

Experiență traumatizantă trăită de Dani Oțil în Dubai. Simpaticul prezentator s-a întors din Emiratele Arabe, acolo unde a fost într-o scurtă vacanță alături de soția sa, Gabriela Prisăcariu. La revenirea în țară, el  a povestit în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani peripețiile prin care a trecut în acest mini concediu. Iată ce a pățit „matinalul”.

Experiența traumatizantă trăită de Dani Oțil în Dubai. Ce a pățit prezentatorul

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au mers pentru prima oară singuri într-o vacanță în ultimele opt luni, după ce a venit pe lume fiul lor Luca Tiago. Așadar cei doi au petrecut Paștele în Dubai, cel mai mare și mai populat oraș din Emirate.

Cuplul a gustat din plăcerile pe care le oferă luxosul oraș, iar una dintre activitățile la care au participat cei doi a fost masajul hammam. Se pare că experiența trăită nu a fost deloc pe placul simpaticului prezentator. El a povestit cât de traumatizant a fost în emisiunea pe care o realizează alături de bunul său prieten, Răzvan Simion.

„Îmi cer scuze nu-mi vin gândurile pentru că sunt în continuare sub imperiul gândurilor. Am fost la un hamam, mai de bogați că de săraci am mai fost în Turcia și a fost foarte bine.

În general acum lucrează asiatice și totul e mai pe nou. De data asta chiar un cetățean m-a… și mi-am dat seama că la un masaj normal prefer un bărbat că are forță mai mare.

Mă, ăsta avea o forță pe lângă faptul că era așa într-un prosop și nu înțeleg de ce. Când îți face masaj o femeie, vorbesc de partea de masaj de la hamam, ai două opțiuni: reziști sau te uiți pe jos.

Nu mă mai duc! Băi, m-a frecat… Să nu mergeți că este și scump, iar pe soția a făcut-o de 1.90 m. Nu mai fac asta niciodată!”, a mărturisit Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

S-au bucurat de experiențe de neuitat

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au bucurat din plin de momentele petrecute în Dubai. Au făcut safari în deșert, au înotat cu delfinii și au avut parte de o mulțime alte activități. În plus, Gabriela și-a etalat silueta perfectă într-o serie de fotografii realizate de soțul ei.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit în luna mai anul trecut, iar în luna septembrie au devenit părinții micuțului Tiago. Nunta s-a desfășurat într-un cadru intim, iar invitați la ceremonie au fost doar prietenii foarte buni ai cuplului. De la eveniment nu au lipsit Răzvan Simion și Florin Ristei.

6 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.